Current date/time is July 21st 2019, 3:49 pm

Search found 78 matches for ModernBB

SSL Certificate is not working and still site is HTTP not HTTPS

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f52/20/07/97/77/captur10.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : yesterday after we upgraded to advanced package
Forum link : http://dallashammers.forumotion.com

Description of problem

I upgraded to the advanced package two days ago so I could have an SSL Certificate and be marked as a secure site and have the advantages that go with it. However I am still HTTP:// and have not been converted over to HTTPS://
How much longer is this going to take? I was informed it would only take several hours and it is now two days.
by Wayne McMullen
on June 19th 2019, 1:14 am
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: SSL Certificate is not working and still site is HTTP not HTTPS
Replies: 6
Views: 72

Servimg problems

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Opera
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Yesterday
Forum link :

Description of problem

Hello,
I found many Servimg problems :
Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Captur22
Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Captur13
Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Captur10
How can I handle them ?
There is Forumotion storage of images that replaces Servimg ?
by Hamida
on June 17th 2019, 7:14 am
 
Search in: Garbage
Topic: Servimg problems
Replies: 2
Views: 141

SSL Certificate not installed

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Who the problem concerns : All members
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

Good morning,

I request an SSL certificate be installed on Friday at 20:48GMT and as yet it has not been installed.

The information in the admin panel does state that it can take up to 4 working days to apply the certificate, however the end of the 4th day is tomorrow, the certificate has yet to arrive, and brandon_g stated in this currently active thread that it takes 24 to 48 hours for your system to add the SSL ticket.

Would you please be able to check and confirm that the SSL certificate will be applied by the suggested deadline?
by TaeraSindral
on June 12th 2019, 9:15 am
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: SSL Certificate not installed
Replies: 16
Views: 267

[urgent help needed] My forum will be deleted for copyright!

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f35/20/07/21/06/screen10.png
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Today
Forum link : http://noobstarpublishing.forumotion.com/

Description of problem

"Lockwood publishing" is making fool every where I create a blog, website or forum. They fake claim copyright of my tools which I built. They just don't review the report when google / youtube never removed my tools. "forumotion.com" did not even told me where i posted copyright? Question Question I'm very sad my other forum here is almost 5 years old.

Check my youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCx27L_pVRp8QiH8Iea62BuA

Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Screen10
by noobStar
on May 25th 2019, 5:04 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: [urgent help needed] My forum will be deleted for copyright!
Replies: 23
Views: 415

Giphy button in editor has stopped working

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Member
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f54/19/78/45/66/screen10.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : A week ago
Forum link : https://www.fororeinasdemexico.com/

Description of problem



I found this code months ago in this link.

http://fmdesign.forumotion.com/t994-gifactif-giphy-button-for-the-editor

Code:
(function() {
  // return if gifactif has been initialized
  if (window.gifactif) {
    if (window.console && console.warn) {
      console.warn('gifactif has already been initialized');
    }
    return;
  }
 
 
  // setup global object
  window.gifactif = {
    key : 'dc6zaTOxFJmzC', // PUBLIC BETA KEY
    limit : 26, // max image results
    delay : 200, // delay before searches commence (200ms)
    auto_close : true,
 
    // general language settings
    lang : {
      searching : 'Searching...',
      not_found : 'No results found.. <img src="http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_sad.gif" style="margin:0;vertical-align:middle;"/>'
    },
 
    // dropdown markup
    dropDown : $(
      '<div>'+
        '<input type="text" id="gifactif_search" placeholder="Search for a GIF..." style="width:90%;"/>'+
        '<div id="gifactif_results" onscroll="gifactif.scrolling(this);"><div id="gifactif_images"></div></div>'+
        '<div id="giphy_attribution_mark"></div>'+
      '</div>'
    )[0],
 
 
    // initial setup of the SCEditor command
    init : function () {
      if ($.sceditor && window.toolbar) {
 
        // set the gifactif command
        $.sceditor.command.set('gifactif', {
 
          tooltip : 'Find a GIF',
 
          // Dropdown and general functionality for gifactif
          dropDown : function (editor, caller, callback) {
            gifactif.reset();
            gifactif.editor = editor;
            gifactif.callback = callback;
            editor.createDropDown(caller, 'gifactif', gifactif.dropDown);
 
            $('#gifactif_search', gifactif.dropDown)[0].focus(); // focus the search area
          },
 
 
          // WYSIWYG MODE
          exec : function(caller) {
            var editor = this;
 
            $.sceditor.command.get('gifactif').dropDown(editor, caller, function(gif) {
              editor.insert('[img]' + gif + '[/img]');
            });
          },
 
 
          // SOURCE MODE
          txtExec : function(caller) {
            var editor = this;
 
            $.sceditor.command.get('gifactif').dropDown(editor, caller, function(gif) {
              editor.insertText('[img]' + gif + '[/img]');
            });
          }
 
        });
 
 
        // add gifactif to the editor toolbar
        toolbar = toolbar.replace('image,', 'image,gifactif,');
 
        // add CSS for button image and dropdown
        $('head').append(
          '<style type="text/css">'+
            '.sceditor-button-gifactif div { background-image:url(http://i35.servimg.com/u/f35/18/21/60/73/giphy10.png) !important; }'+
            '.sceditor-button-gifactif:after, .sceditor-button-gifactif:before { content:""; }'+ // Forumactif Edge override
            '#gifactif_results { width:300px; margin:10px auto; min-height:30px; max-height:300px; overflow-x:hidden; overflow-y:auto; }'+
            '.gifactif_imagelist { line-height:0; column-count:2; column-gap:3px; }'+
            '.gifactif_imagelist img { margin-bottom:3px; cursor:pointer; width:100%; }'+
            'html #giphy_attribution_mark { background:url(http://i35.servimg.com/u/f35/18/21/60/73/powere11.png) no-repeat 50% 50% transparent !important; height:22px !important; width:100%; !important; min-width:200px !important; display:block !important; visibility:visible !important; opacity:1 !important; }'+
          '</style>'
        );
      }
 
    },
 
 
    // search for a GIPHY gif
    search : function (query) {
      if (gifactif.timeout) {
        gifactif.abort(); // abort ongoing searches and requests
      }
 
      if (query) {
 
        // set a small timeout in case the user is still typing
        gifactif.timeout = window.setTimeout(function() {
          gifactif.reset(true, gifactif.lang.searching);
          gifactif.query = encodeURIComponent(query);
 
          gifactif.request = $.get('http://api.giphy.com/v1/gifs/search?q=' + gifactif.query + '&limit=' + gifactif.limit + '&rating=pg-13&api_key=' + gifactif.key, function(data) {
            // update global data such as page offsets for scrolling
            gifactif.request = null;
            gifactif.offset = data.pagination.offset + gifactif.limit;
            gifactif.offset_total = data.pagination.total_count;
 
            gifactif.reset(true); // reset HTML content
            gifactif.addGIF(data); // send data to be parsed
          });
 
        }, gifactif.delay);
 
      } else {
        gifactif.reset(true);
      }
    },
 
 
    // abort ongoing searches and requests
    abort : function () {
      if (gifactif.timeout) {
        window.clearInterval(gifactif.timeout);
        gifactif.timeout = null;
      }
 
      if (gifactif.request) {
        gifactif.request.abort();
        gifactif.request = null;
      }
    },
 
 
    // add gifs to the result list
    addGIF : function (data, loadMore) {
      // setup data and begin parsing results
      var gif = data.data,
          i = 0,
          j = gif.length,
          list = $('<div class="gifactif_imagelist" />')[0];
 
      if (j) {
        for (; i < j; i++) {
          list.appendChild($('<img id="' + gif[i].id + '" src="' + gif[i].images.fixed_width.url + '" />').click(gifactif.insert)[0]);
        }
      } else if (!loadMore) {
        gifactif.reset(true, gifactif.lang.not_found);
      }
 
      // add results to the result list
      $('#gifactif_results', gifactif.dropDown).append(list);
    },
 
 
    // listen to the scrolling so we can add more gifs when the user reaches the bottom
    scrolling : function (that) {
      if (that.scrollHeight - that.scrollTop === that.clientHeight) {
        gifactif.loadMore();
      }
    },
 
 
    // load more results once the user has scrolled through the last results
    loadMore : function () {
      if (gifactif.offset < gifactif.offset_total) {
        gifactif.request = $.get('http://api.giphy.com/v1/gifs/search?q=' + gifactif.query + '&offset=' + gifactif.offset + '&limit=' + gifactif.limit + '&rating=pg-13&api_key=' + gifactif.key, function(data) {
          gifactif.request = null;
          gifactif.offset = data.pagination.offset + gifactif.limit;
          gifactif.offset_total = data.pagination.total_count;
 
          gifactif.addGIF(data, true); // send data to be parsed
        });
      }
    },
 
 
    // inserts the gif into the editor
    insert : function () {
      // add the gif to the editor and close the dropdown
      gifactif.callback('http://media0.giphy.com/media/' + this.id + '/giphy.gif');
 
      if (gifactif.auto_close) {
        gifactif.editor.closeDropDown(true);
        gifactif.reset();
      }
    },
 
 
    // reset the dropdown fields
    reset : function (resultsOnly, newContent) {
      $('#gifactif_results', gifactif.dropDown).html(newContent ? newContent : '');
 
      if (!resultsOnly) {
        $('#gifactif_search', gifactif.dropDown).val('');
      }
    }
  };
 
 
  // bind keyup event to search input
  $('#gifactif_search', gifactif.dropDown)[0].onkeyup = function(e) {
    var k = e.keyCode;
 
    // ignore specific key inputs to prevent unnecessary requests
    if (k && (k == 16 || k == 17 || k == 18 || k == 20 || k == 37 || k == 38 || k == 39 || k == 40)) {
      return;
    } else {
      gifactif.search(this.value);
    }
  };
 
  // initilize gifactif
  $(gifactif.init);
}());


Everything worked correctly for a long time, but a week ago it no longer works, it just keeps looking but it does not give results of the gifs.

I hope you can help me, because in the forum I found the code nobody writes messages.
by IvotitaQ
on May 7th 2019, 6:20 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Giphy button in editor has stopped working
Replies: 10
Views: 462

Deleting forum

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : http://rasnarry-academy.forumgreek.com/

Description of problem

Hello!!

I would like to delete my forum, but i don't know how!!

Thank you!!
by Stellastr
on April 6th 2019, 5:32 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Deleting forum
Replies: 4
Views: 433

Online Staff Widget not working as intended

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://gyazo.com/3dace925cd8dbdde2f29e8e830926805
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : When installing the witched and loggin into the Gamemaster account
Forum link : http://runeterra.forumotion.com

Description of problem

Hello guys,

I installed this tutorial widget and noticed an issue with it.
Here is my setup: I have three groups (Administrator, Moderator, Staff), of which two (Administrator, Moderator) are hidden groups (color code is set to #000000 and enabled).
Accounts that should show up: Administrator (owner of all groups), Gamemaster (Staff), NPC (Staff), Primrose (Admin, another group), hamdepaf (Moderator), Atgo (Moderator)
Now the problem is, that two Accounts (Administrator and Gamemaster) show up three times when they are online, once as Administrator, once as Moderator and once as Staff. All other accounts, however, are not shown at all.

Now what I want: First of course for the widget to work properly. So that it shows all accounts... once, refreshes properly, etc.

And last but not least I have a few questions that might help for a solution:
1. Does it matter if a group is hidden? If yes, it would explain why the accounts Primrose, Atgo and hamdepaf don't appear. Is there any way that hidden groups count too?
2. The color code that is changed in the script: has it to be identically to the color the group has or can I set any color that I like? Or does it have to be the color the displayed account currently has in order to make the account show up?

Thank you for your help!

Best regards,
L ~
by Leyjenah
on March 23rd 2019, 1:36 pm
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Online Staff Widget not working as intended
Replies: 4
Views: 623

Abilities of Forumotion

@rgw wrote:Ability to respond via e-mail vs. logging in to forum ~ Can you explain more? I believe this assumes that the user would receive an email of a given post. The user would be able to hit "reply" and the reply would post to the thread.

Thanks for more information.  If you mean reply to a post on your forum from an email, the answer will be no.

The one about tags for posts.  You can use the hashtag system.

Examples:

#Forumotion

#ModernBB
by SLGray
on March 6th 2019, 10:30 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Abilities of Forumotion
Replies: 8
Views: 512

Want to install fonts in the post drop down box to chose for the particular posts

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://www.dropbox.com/s/j51jihm3oahdl9b/chrome_gM63cVvtpQ.png?dl=0
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : today
Forum link : http://vtmnno.forumotion.com

Description of problem

I would like to install fonts to pick from in each post we make on our forum. How do I do this?
by AngieSass
on March 5th 2019, 4:01 am
 
Search in: Garbage
Topic: Want to install fonts in the post drop down box to chose for the particular posts
Replies: 2
Views: 333

Sort by last edited

Technical Details

Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Who the problem concerns : All members
Forum link : http://whitneyai.forumotion.com/

Description of problem

Apologies if this has already been addressed, but I've perused through the FAQ and the search bar and haven't found an answer to my question. Is it possible to sort the topic list by last edited? The current sorting lists use post date, creation date, title, number of views and answers, but not by last edited. And to be more precise, when the original post is edited by the original poster and not when a reply has been made.
by PaltHaltPH
on February 27th 2019, 5:15 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Sort by last edited
Replies: 6
Views: 560

Problem with a Tutorial (Badges)

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : after js implemention
Forum link : http://runeterra.forumotion.com/

Description of problem

Hello,
I implemented this feature here on my board: https://help.forumotion.com/t155075-profile-awards-with-hover-over-names

Everything works, except the hovered title, doesn't show up... Anyone has an idea why?
It might be some other JS interfering with this one since I modified quite a few things.
I only use some basic JS like "Select whole code", "local text storage", "character counter", "header changer" and an "account switch". Let me know if you need details on those.

Also, I checked and the issue happens also with the original code. Not just, after changing text & images.

Thanks so much for helping!
by Leyjenah
on January 24th 2019, 8:50 pm
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Problem with a Tutorial (Badges)
Replies: 11
Views: 658

New Members Unable to Register?

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : When I was first notified about the problem
Forum link : https://chromaicora.forumotion.com

Description of problem

I joined the Forum of the Forums originally because my site had an unusual problem. Shortly after creating it, I invited some friends to serve as staff on the site. Unfortunately, none of them have been able to register, and each attempt has resulted in an error message that basically reads, "Sorry, this username already exists on the server".

I have tried everything to fix the issue, and even tried the techniques that others on FotF suggested, but to no avail. The weird thing is that the problem apparently doesn't affect everyone who tries to register, as one of the people who tried to help previously said they registered without any difficulty (although that member doesn't show up on any records).

I'm at my wit's end with this issue, and I don't know what else to try. Someone, anyone, please help! TT
by GeekyGamerZack
on January 16th 2019, 10:54 pm
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: New Members Unable to Register?
Replies: 16
Views: 793

How to turn on 65,000 character limit?

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Other
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : When I tried making a post in excess of a 15,000 character count
Forum link : https://chromaicora.forumotion.com

Description of problem

Since a main feature of my forum is showcasing episodes of my series, a lot of the things I need to post have character counts larger than 15,000. I understand that 15,000 characters used to be the maximum allowed for a Forumotion forum, and that it was increased to 65,000 years ago. I have scoured the administration panel for the site, but I cannot figure out how to set my character limit to the new maximum, which is awkward, as I am unable to post the next batches of episodes on-time.

I have searched the help forum thoroughly for a way to do it, but to no avail. Could someone please help me? Thanks. Have an awesome day! Very Happy

--Zack--
by GeekyGamerZack
on January 16th 2019, 2:25 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: How to turn on 65,000 character limit?
Replies: 9
Views: 399

Can't remove added domain with free plan

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Who the problem concerns : All members
Forum link : http://Naruto-hit.forumotion.com

Description of problem

Hello, I want to remove my previously added domain forum.animes-portal.info with the default domain name, because on the external domain is activated HSTS. Since my forum doesn't have SSL, it's not opening from the external domain, so that's why I want to remove it from the admin panel. But since I'm using the free plan, a don't have the rights to do it. So I'm asking if someone from the admins can remove it for me?

EDIT
Nevermind, found it... Razz
by IVE-STORM(bg)
on December 26th 2018, 4:46 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: Can't remove added domain with free plan
Replies: 2
Views: 416

Uploading svg files

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Uploading svg files using the servimg interface in the Admin control panel.
Forum link :

Description of problem

When you start a new forum using the ModernBB theme (I assume it would be the same for any version though) the default header img is an svg file to allow it to scale... when I try to upload my own svg file (made in Illustrator) it says the file type is not supported. How does one get a vector img uploaded to ensure cross platform scaling... or is there another way?
by TasV
on December 26th 2018, 11:03 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Uploading svg files
Replies: 13
Views: 422

Members and Admins cant login.

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : today - 07 - november
Forum link : https://vips.forumotion.com

Description of problem

Hi, I got an issue in my forum, all the users get redirected to homepage after login form submission, but none of them get logged in.

Even I cant login as admin to see whats wrong, no error message, nothing, just redirect to homepage with no login...

I remember I have paid for SSL, but now its gone, I didnt changed anything in backend last days, the issue starts from today or maybe yesterday.

UPDATE, https://www.forumotion.com/utils/ dosnt help in this case, still cant login.
I am sure its about SSL...

Help me please Sad
THanks

https://vips.forumotion.com/
by topaffz
on November 7th 2018, 8:40 pm
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: Members and Admins cant login.
Replies: 7
Views: 445

HTTPS protocol doesn't work.

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f97/19/88/13/52/captur13.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : 11th October
Forum link : https://projecthospital.forumotion.eu

Description of problem

Forum is not accessible because of "connection is not secure" shown in most of the browsers. But I pay the "advanced package", https and SSL certificate is set properly and everything worked fine, until today.
by roman.oxymoron
on October 11th 2018, 3:20 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: HTTPS protocol doesn't work.
Replies: 10
Views: 610

Mobile icons

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/vZOiK0G.png
Who the problem concerns : All members
Forum link : https://loftestsite.forumotion.com

Description of problem

Hi, i'm customizing the mobile version of my site, and I wanted to replace the default forum icon (the one set individually per forum on the modern mobile theme) with the category/forum icons (the ones that indicate whether a forum has new posts or not). I attempted to do this by going into the mobile index_box template and adding in the variable for the forum icons ({catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}) and it has replaced the original icon, however, the picture isn't the one being used for the main forum and I have no idea how to change it. Is this possible? Thanks!
by sarenrae
on October 6th 2018, 10:58 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Mobile icons
Replies: 1
Views: 357

Forum versions

#ModernBB and #AwesomeBB has been added to the tutorial.
by SLGray
on September 18th 2018, 1:49 am
 
Search in: Tips & Tricks
Topic: Forum versions
Replies: 1
Views: 5180

Javascript Codes don't work

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Probleme is only javascript codes, don't work any codes, new don't work.
Forum link : https://www.depanatorul-tv.com

Description of problem

Hello, on my forum, i have 10 codes js, 3 don't execute, 6 month later work, today don't work, is a general problem? Or only my forum is problem?
And lot problem is localStorage codes dont work to save and read...
by SSYT
on August 5th 2018, 10:15 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Javascript Codes don't work
Replies: 12
Views: 789

Clean Post

We are still in need of Graphic Designers that will do their duties.  Please join the forum if you are interested.

Our #ModernBB #Thanksgiving theme is still in progress.
by SLGray
on July 30th 2018, 8:45 am
 
Search in: Garbage
Topic: Clean Post
Replies: 29
Views: 198

Changed domain of my forum!!

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://naruto-hit.darkbb.com

Description of problem

Hello! Today I discovered that my forum domain name (naruto-hit.darkbb.com) has been changed from darkbb.com to forumotion.com!! Now when i try to open my old forum domain - naruto-hit.darkbb.com it opens up and old and not used forum!!! I want an explanation why this happened?? I know about some forums being moved since the domains are shrinking on purpose, but I did not see darkbb.com being shut down??

Now not only my forum is with another domain name, but I do not have 301 redirects for all my addresses. The forum is over 10 years old, so I can't go and change all links to my forum in other resources. Why this happened and is there a way to return my old domain name, since I was using darkbb.com from the begginning???
by IVE-STORM(bg)
on July 12th 2018, 9:09 am
 
Search in: Garbage
Topic: Changed domain of my forum!!
Replies: 3
Views: 361

SSL on browser don't show.

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera
Screenshot of problem : https://imgur.com/a/2qTSVmy
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : SSL it's activated, on admin panel, on browser website show don't secured. Problem it's any where show.
Forum link : https://www.depanatorul-tv.com

Description of problem

SSL it's activated, on admin panel, on browser website show don't secured. Problem it's any where show.
by SSYT
on July 10th 2018, 10:52 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: SSL on browser don't show.
Replies: 9
Views: 584

How to change text colour in message box?

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/kkiNLYq.png
Who the problem concerns : All members
Forum link : http://bbforums.me

Description of problem

How do I change the colour from black to white in the message box (shown in the attached screenshot)? When in the BBCode editor mode, the text colour is fine. But when in the default editor mode, the text shows as black.

This is the CSS I have currently for the message box, if it helps at all:
Code:
#message-box textarea {
   color: #CCCCCC !important;
}
.sceditor-toolbar {
   background-color: #B8C0D1 !important;
}
.sceditor-container textarea {
   background-color: #242629 !important;
}
.sceditor-container {
   background-color: #242629 !important;
}


Thank you for your help.

Edit: For some reason the text is now also black even in the BBCode editor mode.
Edit 2: I believe the text is black no matter what when typing in the quick reply box. But when creating or editing a post, it's black in the normal editing mode but white in the BBCode editing mode.
Edit 3: I managed to fix the colour of the text in the quick reply box for the BBCode editor mode with the following code:
Code:
.sceditor-container iframe,.sceditor-container textarea {
   color: #CCCCCC !important;
}

But still no luck with changing the text colour for the default editing mode.
by Log
on July 10th 2018, 4:32 pm
 
Search in: Garbage
Topic: How to change text colour in message box?
Replies: 5
Views: 494

I forgot the disabling ads

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f49/15/87/59/48/screen10.png
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : When I promote my web site to premium package
Forum link : http://superjunior-turkey.yetkin-forum.com/

Description of problem

Hi everybody!
I have a forum since 2010, just now I want to a professional forum site, for this I promote my forum to Premium Package...

I want to disable ads but I could'nt see to disabling ads choice when I get the package. Crying or Very sad And ads still on my website...

And I want to special domain name but I know I must spend additional 1200 credits... If you can help clearly I'll get it or I must cancel to my package... I really spend so money when I need it, Please help... Crying or Very sad Crying or Very sad

Buy the way how can I enable to easy monetization of the forum and earn money? Exclamation

I trust you. Thanks for your interest... Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Oops Angel
by yumm
on July 8th 2018, 3:05 pm
 
Search in: Garbage
Topic: I forgot the disabling ads
Replies: 12
Views: 372

Change forum contest place

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : From start
Forum link : http://narutoshinobiway.serbianforum.info

Description of problem

How to change my forum from ForumSR to Forumoiton (about contest)

Topics tagged under modernbb on The forum of the forums 2fEWO2y

Topics tagged under modernbb on The forum of the forums HSEbxm9
by Milan47
on July 5th 2018, 10:38 pm
 
Search in: Problems Archives
Topic: Change forum contest place
Replies: 5
Views: 745

My personalized domain name has been deleted!

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera
Screenshot of problem : https://servimg.com/view/18047240/8119
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://fxbo.forumotion.com

Description of problem

Hi,
My personalized domain name has been removed : http://fxsforexsrbijaforum.com
Can I know the reason, please?


Topics tagged under modernbb on The forum of the forums Screen12
by forexberza.serbianforum
on June 26th 2018, 4:17 pm
 
Search in: Garbage
Topic: My personalized domain name has been deleted!
Replies: 1
Views: 234

Imported forum is not up even after 5 days of waiting

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
Forum link : http://worldmafia.forumotion.com/

Description of problem

Hello friends!

First of all, I would like to mention that I am aware that this is a free service and I really appreciate this, I know that no one has the obligation to help me and I am in no position to make demands, but this is merely plea for help.

I have imported my forum on 6 June and at the same date I have received an e-mail in which I was told that my forum will be up and running in 48 hours, but, as you can tell, it's still not up.

I know that these things take time, I am aware that the weekend has just passed and the people in charge with this job took the time off (which is perfectly fine), but all I want to know is if there is a problem with my forum or if all I need to do is to have a little more patience.

P.S. - I wrote my forum address when I had to answer the question that poped up before I could make this topic, but let me know if I need to write it again.

Thank you in advance for taking your time to help me out and have a great day!

George.
by EmoPig
on June 11th 2018, 12:26 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Imported forum is not up even after 5 days of waiting
Replies: 5
Views: 357

I am not able to see the chatbox.

Technical Details


Forum version : #ModernBB
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : http://prntscr.com/jt5ogu
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Since I first joined the forums.
Forum link : http://xenolithgaming.forumotion.com/

Description of problem

For some reason, I cannot see the chatbox. I am a registered user on the forums (linked) and I have Administrator permissions.

I can see the chatbox on the mobile version (in Google Chrome and Samsung Internet Browser, note it is not the app version).

Other users registered on the forums are able to see the chatbox.

Thanks.
by Severely Artistic
on June 10th 2018, 5:34 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: I am not able to see the chatbox.
Replies: 13
Views: 402

No single active topic can be opened

Technical Details

Forum version : #ModernBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Other
Screenshot of problem : https://servimg.com/view/18047240/8106
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : The problem was noticed today
Forum link : http://fxbo.forumotion.com

Description of problem

Hi,

The problem is huge. Topics on the Forex Stock Exchange Forum can not be opened. More than seven thousand active topics have been posted on the forum so far. But there is no possibility  to read a single topic because sistem reports that they do not exist.
by forexberza.serbianforum
on June 2nd 2018, 7:11 pm
 
Search in: Garbage
Topic: No single active topic can be opened
Replies: 7
Views: 241

Back to top

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Jump to: