Current date/time is October 23rd 2021, 11:24 pm

Search found 337 matches for PhpBB3

Creating two (or more) forums with the saem e-mail address

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Other
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : When creating a new forum
Forum link : https://um-3012-action.forumotion.com/

Description of problem

I want to create a new forum related to a completely different topic with its own URL, using the same ID and e-mail address that I used for my current forum. I can't seem to find out how to do that. If a create a new forum, I get the error message that the e-mail address is already in use by another user.
Thanks for your help.
Peter
by PeterStiers
on October 13th 2021, 3:54 pm
 
Search in: Other Problems
Topic: Creating two (or more) forums with the saem e-mail address
Replies: 3
Views: 124

Founder account deletion

Technical Details


Forum version : {#}phpBB3{/#}
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

If possible can I give more details in private? Thank you!
by Guest
on October 6th 2021, 9:12 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Founder account deletion
Replies: 4
Views: 111

Can't add new or delete options in multiple choice profile field

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/wHV32Cy.png
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Yesterday (04/10/2021)
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

Hi! I was creating a new profile field of the multiple choice type and when I went to edit it I couldn't add new options nor delete the existing ones, like some of the other fields of the same style (Lists, Image lists). I tried creating new ones to see if it was a one time bug, but no- the guide with the add/remove images is there but there is not an option to do that.

Thank you!
by Fox Mulder
on October 5th 2021, 9:30 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Can't add new or delete options in multiple choice profile field
Replies: 1
Views: 215

Change profile views

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Opera
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : now
Forum link : https://bgfilms.bulgarianforum.net/forum

Description of problem

Hello!

My profile shows that I have 19 posts, and I have 3 topics written. How can I make them show me the posts actually written?
by energybg
on October 2nd 2021, 10:35 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Change profile views
Replies: 9
Views: 193

homepage title problem

rado1990@mail.bg wrote:

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Opera
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : now
Forum link : https://bgfilms.bulgarianforum.net/forum

Description of problem

Hello,

How can I change the title of a page tab?


Hello Hello ,

Where do you want change the page tab? Can you give me more information? Smile

Regards, Joost :rose:
by Joost
on September 26th 2021, 1:23 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: homepage title problem
Replies: 7
Views: 237

homepage title problem

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Opera
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : now
Forum link : https://bgfilms.bulgarianforum.net/forum

Description of problem

Hello,

How can I change the title of a page tab?
by energybg
on September 26th 2021, 12:11 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: homepage title problem
Replies: 7
Views: 237

hidden profiles?

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : https://dinedebatter.danskforum.net/

Description of problem

Sometimes one or more hidden profiles appear on my forum - how do I prevent profiles from hiding via the ADM panel?

I do not see a place in the user panel where I can do that - maybe it is not possible to prevent hidden profiles or anything else that is hidden?

Paul David
by Poul David
on September 9th 2021, 11:27 am
 
Search in: Problems Archives
Topic: hidden profiles?
Replies: 11
Views: 469

Footer

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : almost immediately
Forum link : https://www.northstarjackets.com/

Description of problem

Hello,
i've been researching where to find the footer, so i can edit this at the bottom of the site "© phpBB | Statistics | Contact | Report an abuse" but i can't find it. i'd like to remove it & Add different pages. if anyone can help, that would be greatly appreciated!
by NorthStarJackets
on August 17th 2021, 7:40 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Footer
Replies: 5
Views: 375

Market Place Menu

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : noticed it, right away.
Forum link : https://www.northstarjackets.com/

Description of problem

i purchased a premium package, on my forum. i have business called NorthStarJackets. its a new business that was created in June. i've choose to have a forum website, for my business because i'm most familiar with the forumotion forum websites. anyways, i'm trying to upload all my content in the forums, & i'm unable to put a paypal button in the forum, so people can actually purchase my products. did i make a mistake purchasing a premium package forumotion forum for my business website? i hope not because i've paid $290.00CAN.. can anyone help me with this problem im having with my forum. NorthStarJackets
by NorthStarJackets
on August 14th 2021, 2:53 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Market Place Menu
Replies: 22
Views: 462

Antivirus software detecting issue with 2img.net

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f97/19/84/48/62/screen10.png
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : About a week ago.
Forum link : https://www.coxengineforum.com/

Description of problem

Hopefully this is the correct place to post this. I'm not aware of other members specifically having this issue however a member brought to my attention that his AVG internet security software has been detecting and aborting the connection to 2img.net for the reason of URL Phishing. It sounds like the software has been alerting him of this for about the past week. I'm aware 2img.net is used to host many of the icons and buttons on the forum. He still posts messages fine and hasn't reported seeing any of the buttons or icons missing. I haven't experienced any issues regarding 2img.net myself, and I haven't heard from other members over the issue. He is using Windows 10 and Chrome.

I just thought I would bring this to your attention.

Topics tagged under phpbb3 on The forum of the forums Screen10
by nitroengine
on July 30th 2021, 8:07 am
 
Search in: Garbage
Topic: Antivirus software detecting issue with 2img.net
Replies: 2
Views: 472

Navbar inside banner section

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
Forum link : https://spiritsofvalhalla.forumotion.com/

Description of problem

If I could have the navbar moved from the widget section to the open space where my banner is, that would be awesome! I need the navbar section a width of 150 and to fit the banner hight so it is nice and snug but adjustable if I need to.
by Merciful Flower
on July 4th 2021, 2:37 am
 
Search in: Garbage
Topic: Navbar inside banner section
Replies: 21
Views: 1173

Categories with unique forum titles

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Randomly
Forum link : https://spiritsofvalhalla.forumotion.com/

Description of problem

I have been try to get the forum titles of the Wulfenfordshire and Fellinshire categories to be the design described in the code below. What keeps happening is eventually the code breaks and I need to change the numbers indication the areas to be selected for the code and it happens rather randomly. I'm wondering if there is an alternate code or if the code I'm using is incorrect. And even though it may display correctly on the index, viewing the category directly doesn't display the right forum title design.

Now, I did use the main forum title code for my Other two categories that use a different forum title design. So if I need to change that, I can.

What it's supposed to look like:
Screenshot 1:
Topics tagged under phpbb3 on The forum of the forums Unknown


What it's not supposed to look like:
Screenshot 2:
Topics tagged under phpbb3 on The forum of the forums Unknown


Code:
.forabg:nth-child(8) a.forumtitle,
.forabg:nth-child(9) a.forumtitle {
  display: box;
  background: transparent;
  font-size: 30px;
  font-family: Nothing you could do;
  color: #FAF9F6;
  text-align: left;
  text-decoration: uppercase;
  -webkit-text-stroke: 1px black;
  margin-top: -20px;
}
by Merciful Flower
on June 28th 2021, 6:44 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Categories with unique forum titles
Replies: 11
Views: 730

Coloured letters in username coding issue

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Internet Explorer
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f25/19/98/73/68/yoink10.png
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : After adding the javascript code
Forum link : http://vyldermire.forumotion.com

Description of problem

Hey there so,

I recently added the javascript code from this tutorial to my site, and although the coloured letters work. It is now moving the usernames really high up and to the left.

Is there any way to fixed this and keep the coloured letters?
by DezzieXO
on May 11th 2021, 1:51 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Coloured letters in username coding issue
Replies: 9
Views: 483

How to remove the minus reputation symbol

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : From the start
[b]Forum link :

Description of problem

After following your tutorials I am just seeking help on how to remove the minus negative option in the Reputation system thanks.
by Red Lily
on May 1st 2021, 10:02 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: How to remove the minus reputation symbol
Replies: 34
Views: 1066

I can't access the administrative panel

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : I can't access the administrative panel
Forum link : https://mtaz.forumotion.co.uk/

Description of problem

a while ago I had requested the restoration of all forum topics that I am an administrator, I did not have the correct support, nothing was restored I know you can restore, but it doesn’t do this because they follow rules and these rules harm many people and now that I get the position of founder that you both asked me to go to, I don’t have access to the administrative panel, I confess that one of the best support I’ve ever had was TCAdmin’s, that one goes over any support I’ve ever seen why do they work right
by Akinfeev2700
on April 20th 2021, 4:39 am
 
Search in: Garbage
Topic: I can't access the administrative panel
Replies: 15
Views: 638

FOUNDER HAS BEEN GONE SINCE 2013

Hello everybody!

So... I posted this thread in 2019: https://help.forumotion.com/t157736-founder-has-been-gone-since-2013#1094005
8 Years have passed since the owner has logged in for the last time.
I've been Administrator of the site since 2007, so I'd like some help in order to remove him as the owner.

I've talked to him via Instagram a couple of days ago and he was willing to help but he can't remember the password, and the email he registered is no longer in use (Hotmail deleted the account due to lack of use), so there's no way to retrive the password since I (as admin) cannot change his password or email.

Forum version : #phpBB3
Position : Administrator
Who the problem concerns : Yourself and the owner.
When the problem appeared : 2013
Forum link : https://seanpaul-lovers.easyforumpro.com/

Thanks in advance.
by F D B
on March 29th 2021, 11:14 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: FOUNDER HAS BEEN GONE SINCE 2013
Replies: 13
Views: 733

Unsecure domain

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f57/20/31/87/47/web_ca10.jpg
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : as soon as i brought a domain
Forum link : https://www.gameztribe.com/

Description of problem

Everytime i go to my domain it doesnt matter what browser it tells me the connection is insecure?

Thanks in advance
GamezTribe
by GamezTribe
on March 14th 2021, 10:00 am
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: Unsecure domain
Replies: 5
Views: 347

"This topic has no posts."

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome, Other
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : 03/10/2021
Forum link : https://grid.forumotion.com/

Description of problem

Hey, Forumotion people!

Sooo this morning I was working on roleplays with some friends on my forum, and unfortunately, one of the topics which we've been replying in since like, January got like a memory wipe, leaving only 5 pages as opposed to the original 43. I know. Crazy.

I believe it happened when I went to post a new reply, and it showed an error message that said "This topic has no posts."

One of my friends pointed out to me that every post in a certain topic, before Sun 7 Mar 2021 - 8:49, was completely obliterated.

We have 1103 posts in there currently, and I'm weirded out by the fact that somehow 1103 posts can fit in only 5 pages?? Like when another thread has 1484 posts and only has 44? It's just really really confusing and I'm only a first time Forumotion user... I started this site a year ago and only started inviting other users to it this December.

I have the automatic daily backup enabled, so idk if that does anything.. I just don't want to screw things up even more or lose more posts.

Thank you for reading this! I'll be anxiously awaiting your response(s).

~cmdR_Paige
by cmdR_Paige
on March 10th 2021, 5:46 pm
 
Search in: Garbage
Topic: "This topic has no posts."
Replies: 8
Views: 352

Advanced Search doesn't display topics

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f25/19/98/73/68/adv_se10.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : The last week
Forum link : http://vyldermire.forumotion.com

Description of problem

So whenever myself or one of my members uses the advanced search, or the links: view posts since last visit, view your posts or view unanswered posts. Nothing seems to be showing up, it will saying the number of matches but not what the matches are.

I have the premium package and have activated the advanced search but nothing seems to have changed.

Please help,
Dezzie~
by DezzieXO
on February 21st 2021, 3:48 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Advanced Search doesn't display topics
Replies: 20
Views: 563

Bought Domain through Forumotion, Now site not secure?

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f25/19/98/73/68/image011.jpg
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://vyldermire.com

Description of problem

I purchased the domain name through the forumotion credit system along with the premium package. Now that the domain name has activated, people cannot enter the site without a warning page saying its not secure. I've looked around but I can't really make heads or tails on how to fix this?

Please help.
by DezzieXO
on February 17th 2021, 12:59 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: Bought Domain through Forumotion, Now site not secure?
Replies: 3
Views: 277

What is a credit? (I promise I searched first)

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : https://prattle.forumotion.com/

Description of problem

figured it out.
by mikeS
on January 13th 2021, 4:58 am
 
Search in: Garbage
Topic: What is a credit? (I promise I searched first)
Replies: 1
Views: 295

Optimize my JavaScript

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : In a HTML page
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

I have a problem with my forum's JavaScript. When I refresh the page the forum takes one or two seconds charging the code.

I mean, for example, I have this code:
Code:
$(function(){
    if(_userdata["session_logged_in"] == 0){
        $('#natthome:contains(Home)').remove();
    }
else {
        $('div#menuWrapper li:contains(Registrarse)').remove();
    }
});


This code removes a word from the navbar for the connected members. Only no-register members can see that word. But... when I am log in and i refresh the forum I see that word, one second, and then the JavaScript works and remove it.

I would like to know if there is any way of optimizing my JavaScript to avoid that annoying second.

¡Thanks!
by Leiva
on December 7th 2020, 1:30 pm
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Optimize my JavaScript
Replies: 9
Views: 574

Unable to modify template options

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://imgur.com/2qptCmf
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Since the beginning of the forum
Forum link : https://www.astralisfrontierrpg.com/

Description of problem

Hello!

So, I've been running into an issue with the forum I am working on.

I am the founder of the site and I am unable to change any templates or modify any templates or add any. I've tried multiple avenues of getting this to fix and it doesn't seem to be working.

If someone could help me fix this problem, that would be fantastic!

Thanks in advance
by .nicodemos.
on November 6th 2020, 5:31 am
 
Search in: Problems Archives
Topic: Unable to modify template options
Replies: 4
Views: 827

Cannot use previous domain name

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Mid 2019 I think
Forum link : https://dollyblues.forumotion.net/

Description of problem

At some point last year for a brief period the domain name of our forum expired as our subscription ran out. I renewed the subscription but I can't use the same domain name (cityroads.net) and haven't had the time to post about it until now.

Is the Cityroads.net domain still under the ownership of Forumotion? If so, I'd like to have it re-assigned to our forum as we have the necessary credits. If not possible please let me know.
by JC @ City Roads
on September 28th 2020, 1:27 am
 
Search in: Garbage
Topic: Cannot use previous domain name
Replies: 6
Views: 481

New Members Still Cannot Join

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : 2017
Forum link : http://centralaidagency.forumotion.net/

Description of problem

Hello,

My forum is still experiencing the issue that I originally mentioned in my prior help topic here: https://help.forumotion.com/t142630-why-is-your-topic-in-the-garbage#970786

There appears to be no way for new members to join my forum, as the confirmation code box is missing from the signup page. I have screenshots if needed, but they are the same as the ones in the above topic.

Thank you.
by London
on September 18th 2020, 8:55 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: New Members Still Cannot Join
Replies: 18
Views: 690

Problem with NET::ERR_CERT_DATE_INVALID and can't be accessed normally

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : 15-Sep-2020 between 12:00 and 18:00 EEST
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

My forum has some issues with certificate. And get error when you try to access it.
It was moved to https earlier this year and had no problems till now - loading properly with https.

1.First error without cookies cleared:
This site can’t be reached The web page at -my site url- might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ERR_FAILED

2. After clearing cookies (Google chrome):
Your connection is not private
Attackers might be trying to steal your information from -my site url- (for example, passwords, messages or credit cards). Learn more
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Subject: *.aforumfree.com
Issuer: Let's Encrypt Authority X3
Expires on: 15 Sep 2020
Current date: 15 Sep 2020

3. After clearing cookies on Firefox:
Secure Connection Failed message + PR_END_OF_FILE_ERROR error

Type: phpbb 3

Settings:
The internet address of your forum is currently: https:// + my site url
The SSL certificate for your forum is active .
Forum protocol : HTTPS (Secured) HTTP
Forcing HTTPS compatibility ("Secure" label) : Yes
by SouthWind
on September 15th 2020, 6:30 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Problem with NET::ERR_CERT_DATE_INVALID and can't be accessed normally
Replies: 1
Views: 331

WRONG DOMAIN NAME

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Just now
Forum link : https://secretattic.forumotion.com/

Description of problem

Hi, I've tried adding a domain that I already own but it took me to a purchase page. I've purchased the wrong domain name secreatticwriters.com

The domain, I already own is secretatticwriters.com

I want to cancel that purchase and attach the domain name I already own, is that possible?
by Secret Attic Writers
on September 3rd 2020, 7:55 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: WRONG DOMAIN NAME
Replies: 13
Views: 482

Forum Thread Scrubbing

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Guest
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : Today - 30/8/2020
Forum link : https://vhrp.rpg-board.net/ ((Thread exact will be sent to whoever is handling this, due to the sensitivity of this nature))

Description of problem

Hello there,
Basically I run a different community that has a long history, and sometimes we get requests of older versions of the forums that were run by people who no longer are in the field of interest.
This is a gaming community that has been going since about 2010. Now, I do not have access to this old forum as an administrator nor do I have a way to contact the old staff in that place.

I was asked to see if it is possible to edit or even remove a forum post that is no longer relevant for the reason of containing sensitive information (Private information that the player does not want on the internet for fear of doxxing).

The thread - (Linked above)
Since this is the hosting site of that forum I would like for you to try and see if you are able to do something about it.
If you can't edit the thread (Remove it) for security reasons and what not perhaps are you able to connect me with whoever was the manager (Founder) of that forum at the time, so I could ask them to do it if possible.

Thank you for your time in advance,
Have a nice day,
IronTony
by IronTony
on August 30th 2020, 6:01 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Forum Thread Scrubbing
Replies: 2
Views: 411

Single quote button keeps quoting all quotes already quoted when quoting a members comments.

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : After testing the Quote buttons
Forum link : https://leedsunited.forumotion.com/t1-general-chat-room

Description of problem

When you press quote on a members comments to reply, you only get the one set of comments as the quote.

When you press the quote button on a members comments that already has a quote box in it, it quotes the comments and the previous quote, or numerous previous quotes.

Can it be made to only quote the members comments/post, and not the previous quote box in the members comments as well.

cheers
Leeds Lover.
by LeedsLover
on August 24th 2020, 10:53 am
 
Search in: Garbage
Topic: Single quote button keeps quoting all quotes already quoted when quoting a members comments.
Replies: 3
Views: 302

Exchange word - mobile problem

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Other
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Few days ago
Forum link : https://testyyyforum.forumpolish.com/t1-your-first-subject

Description of problem

Hello. I have problem with this code:
Code:
if(/iPhone|iPad|iPod|Android/i.test(navigator.userAgent)){
$(function(){
$(".post-section .post-content").each(function(){
var _1=$(this).html();
var _2=_1.replace(/gazeta/gi,"<a target='blank' rel='nofollow' href='gazeta.pl'>GAZETA</a>");
$(this).html(_2);
var _1=$(this).html();
var _2=_1.replace(/Soccer/gi,"<a target='blank' rel='nofollow' href='https://www.meczyki.pl/'>Soccer</a>");
$(this).html(_2);
});
});
}


Few days ago everything was be ok, but now, when I use this code members can't see pictures on mobile phone :/ Can you exchange me this code? This code changes the text to a link on mobile if you don't know. Thanks for help Wink

Screen:
Topics tagged under phpbb3 on The forum of the forums Screen10
by tester2
on August 14th 2020, 11:48 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Exchange word - mobile problem
Replies: 4
Views: 1627

Back to top

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Jump to: