The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Images not showing to members

View previous topic View next topic Go down

Solved Images not showing to members

Post by vickstar on July 1st 2012, 4:24 am

Hi, i am trying to put some images up for my members today and they are displaying to them as [Only admins are allowed to see this image] Can you tell me why this is happening? Its never happened before. My site is http://scrapbookingtop50.forumotion.net/ and it is only happening here today: http://scrapbookingtop50.forumotion.net/f247-july-2012

Hope you can help.
Thanks, Vicki

vickstar
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing to members

Post by APE on July 1st 2012, 2:43 pm

@vickstar wrote:Hi, i am trying to put some images up for my members today and they are displaying to them as [Only admins are allowed to see this image] Can you tell me why this is happening? Its never happened before. My site is http://scrapbookingtop50.forumotion.net/ and it is only happening here today: http://scrapbookingtop50.forumotion.net/f247-july-2012

Hope you can help.
Thanks, Vicki

Hello there Wink

Yes this is a setting in your ACP
I will be more then happy to see if this will help you out some more

STEP'S
Go To ACP >>
General tab >> Forum

  • Categories and forums >> Go To The forum You are having the problem with and click on the Icon Move down to Forum Permissions Control you should see 4 settings
  • See images in the messages : Change this to ALL or MEMBERS
  • See links in the messages : Change this to ALL or MEMBERS
Then SAVE
Then do this to all of your forum and your done.


I hope this was of help to you.


~Ape~

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8648
Reputation : 759
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing to members

Post by vickstar on July 2nd 2012, 3:29 am

Yah, thank you so much! That was doing my head in! Smile Not sure why it happened cos i didn't change anything, but at least i know how to fix it now! :wouhou:

vickstar
New Member

Posts : 10
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Images not showing to members

Post by Sanket on July 2nd 2012, 1:00 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum