The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

topic editor problem

View previous topic View next topic Go down

Solved topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 25th 2013, 7:46 am



while setting widgets messed up i got this issue any one help pls i dont see this editor while making a new topic 
Sad

Thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by Cassius Dio on August 25th 2013, 9:00 am

Hi, bye

What widgets certainly you have added? Thanks!


Last edited by Cassius Dio on August 25th 2013, 10:52 am; edited 1 time in total

Cassius Dio
Forumember

Male Posts : 581
Reputation : 79
Language : Romanian &English
Location : Yellow Submarine

http://beatles.forummo.com/

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 25th 2013, 9:33 am

you can see this topic still not finished yet Sad

http://help.forumotion.com/t126815-forum-widgets

help me please

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by Cassius Dio on August 25th 2013, 10:54 am

Can you post here the codes you added in "google translate", "nav" and "Affiliates" widgets? Thanks!

Cassius Dio
Forumember

Male Posts : 581
Reputation : 79
Language : Romanian &English
Location : Yellow Submarine

http://beatles.forummo.com/

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 25th 2013, 11:17 am

Code:
<style>#fa_ticker_block { }

#fa_toolbar {
 display: none;
 position: fixed;
 bottom: 0px;
 left: 0px;
 height: 20px;
 min-width: inherit;
 background: #105289;
 box-shadow: inset 0 10px 15px #487AD3;
 -moz-box-shadow: inset 0 10px 15px #487AD3;
 -webkit-box-shadow: inset 0 10px 15px #487AD3;
 text-shadow: 0 1px blue;
 font-weight: bold;
}
</style>
 <script>uid()</script>

<script type="text/javascript">
if (document.getElementById("logout")) jQuery(init_notifs); //this is here to make sure it is added after Toolbar.init
sortNav();
</script></div></div></div></div><span class="corners-bottom"><span></span></span></div></div></div></div><div id="page-body"><div id="content-container"><div id="outer-wrapper"><div id="wrapper"><div id="container"><div id="content"><div id="left"><div id="bottombar">
   <span class="bbarwidget" onclick="fadeToggle('status_box');">{USERNAME}</span>
  <div id="status_box" class="bbarpopup" style="display: none;left:5px">
      <div class="user_avatar"><img id="status_user_avatar" src="http://illiweb.com/fa/invision/pp-blank-thumb.png" /></div>
      <div class="status_form">
         <script src="http://avacweb.net/status"></script><div id="LGstatus"></div>
<script>status_box.init('profile_field_13_12')</script><span id="status_notice"></span>
         <ul>
            <li><a href="/profile?mode=viewprofile&u=Nasim">Your Profile</a></li>
            <li><a href="/profile?mode=editprofile">My Settings</a></li>
            <li><a href="/search?search_id=egosearch">My Content</a></li>
            <li><a href="/profile?mode=editprofile&page_profil=friendsfoes">My Friends/Foes</a></li>
            <li><a href="/search?search_id=watchsearch">Content I Follow</a></li>
            <li><a href="/privmsg?folder=inbox">Personal Messenger</a></li>
         </ul>
      </div>
   </div>
 
  <span class="bbarwidget" onclick="fadeToggle('notices');">Notifications <span id="noticenum"></span></span>
  <div id="notices" class="bbarpopup" style="display: none;left:212px;width:300px;"><span class="loading">Loading...</span>
  </div>

   <span id="toggle_thanks" class="bbarwidget" onclick="fadeToggle('myThanks');">My Thanks</span>
  <div id="myThanks" class="bbarpopup" style="display: none;left:422px;width:300px;">
      <span id="usersThanked">Loading...</span>
  </div>

Code:
<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script type="text/javascript">if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('64dcea5e-7d6f-495c-8617-cdf03b986436');</script>
<noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/translation-selector">ultimate translation selector</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>! Not seeing a widget? (<a href="http://support.widgetbox.com/">More info</a>)</noscript>
Even i turned off displaying widgets same issue

Thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by SLGray on August 25th 2013, 8:29 pm

Are you referring to the quick reply or the full editor?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 25th 2013, 8:41 pm

both quick and full editor i dont see it Sad

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by SLGray on August 25th 2013, 9:15 pm

Turn off JavaScript Management and check to see if that corrects the issue.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 25th 2013, 9:18 pm

turned to off same nothing changes please urgent Sad

thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by SLGray on August 25th 2013, 9:23 pm

Send me a test account and your forum's address by private message.

Solution to Issue: The announcement is causing the issue. When I turn it off, the editor appears normal.



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by mist3r0us_b0y on August 26th 2013, 1:00 am

oops i deleted the announcements where i used code for back to top option now it appreas good but wot ever thanks for ur help

Thanks

solved

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: topic editor problem

Post by SLGray on August 26th 2013, 2:28 am

You're welcome.

Topic Solved & Archived


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum