my forum in google chrome not normal

Go down

Solved my forum in google chrome not normal

Post by coolkool on September 9th 2015, 9:00 pm

hello >

What happens in my Forum in google chrome .-.




but on firefox it's perfect



coolkool
Forumember

Posts : 122
Reputation : 3
Language : arabic

http://x-gaming.lforum.biz

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by coolkool on September 9th 2015, 10:27 pm

Now the problem in Firefox and Google Chrome!

Whats Happen ._. 
I need to resolve the problem quickly please

coolkool
Forumember

Posts : 122
Reputation : 3
Language : arabic

http://x-gaming.lforum.biz

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by SLGray on September 9th 2015, 11:35 pm

Did you modify anything or add codes right before this happened?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43076
Reputation : 3048
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by coolkool on September 10th 2015, 5:12 am

No Sad

coolkool
Forumember

Posts : 122
Reputation : 3
Language : arabic

http://x-gaming.lforum.biz

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by brandon_g on September 10th 2015, 1:38 pm

Hello,

Have you tried clearing your browser cache and cookies and/or your forum cookies? You could also try making sure your browsers are up to date (latest version). Have you also tried from any other devices?


Are you the only one having this issue? Have any other users reported it?

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.
avatar
brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6744
Reputation : 615
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by Ange Tuteur on September 10th 2015, 2:24 pm

Hi @coolkool,

From what I can tell, you have a laundry list of errors. ( 54 to be exact ) More importantly it appears the sources you're linking to are unavailable or broken.



An example of one of the sources : http://demo.shbkat.com/vbulletin/shbkat_mjany/js/owl.carousel.js

It doesn't even return an HTTP response, because http://demo.shbkat.com/ isn't available.
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13195
Reputation : 2910
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by coolkool on September 12th 2015, 10:47 am

thanks everyone 

solved ^.^

coolkool
Forumember

Posts : 122
Reputation : 3
Language : arabic

http://x-gaming.lforum.biz

Back to top Go down

Solved Re: my forum in google chrome not normal

Post by Ange Tuteur on September 12th 2015, 11:51 am

You're welcome ^^

Topic archived
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13195
Reputation : 2910
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum