The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with Domain

View previous topic View next topic Go down

Pro Admin Problem with Domain

Post by LaniGC on May 21st 2012, 11:40 pm

Sorry I do not know good english
But I have a problem with domain I bought a domain and can not be configured in forum.

I bought domain to . oxito.com/

We displayed this forum
The supplied domain name is not well configured
Your CNAME must redirect to : explorerkxxxxxxx

Settings I have done better but not opened


I arranged to CNAME Domani but again does not
Sreen shot



Where is the problem to domain or to the forum. Let him not

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 22nd 2012, 6:36 pm

aNY HELP ?

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Jophy on May 23rd 2012, 8:28 am

Hello,

For external domain names, did you follow this tutorial completely?:
http://help.forumotion.com/t7021-redirect-an-extern-domain-name-that-you-own-to-your-board

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 23rd 2012, 11:58 am

I've fix it but not doing again

to forum not accept Domamin

Forum.explorer.com


CNAME Records




Domain Redirections






Forum.




LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 24th 2012, 1:36 pm

has any answers please brothers

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Jophy on May 24th 2012, 5:54 pm

I'm not expert when it comes to domain names scratch I'll just pass this problem to our administrator to look at since he's most likely to answer such problems, please be patient. Wink Thanks Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 29th 2012, 2:14 pm

ANy help?

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Leviosa on May 30th 2012, 11:48 am

Hello,

What's your forum's URL please ?
Can you please provide the screenshots without the coloring on the details by PM ?

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 30th 2012, 11:52 am

..............

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Leviosa on May 30th 2012, 2:17 pm

Thank you.

You haven't pay attention to the tutorial that Jophy provided you ?

Your CNAME configuration is wrong. Your domain name has to point to your forum's URL.

Please make the changes needed.



No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 30th 2012, 2:24 pm

Leeloo wrote:Thank you.

You haven't pay attention to the tutorial that Jophy provided you ?

Your CNAME configuration is wrong. Your domain name has to point to your forum's URL.

Please make the changes needed.


I tried the changes but still not receive the Active FOrum not accepted domain

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Leviosa on May 30th 2012, 2:36 pm

@LaniGC wrote:
Leeloo wrote:Thank you.

You haven't pay attention to the tutorial that Jophy provided you ?

Your CNAME configuration is wrong. Your domain name has to point to your forum's URL.

Please make the changes needed.


I tried the changes but still not receive the Active FOrum not accepted domain

It's absolutely normal. You can't make the changes on the Admin Panel, as long as your domain name isn't well configured in your registrar.
Your domain name needs to point to your forum's URL. Actually, your CNAME configuration's false because you didn't fill your forum's URL in.



Last edited by Leeloo on May 30th 2012, 2:41 pm; edited 1 time in total

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 30th 2012, 2:39 pm

n the beginning when he worked 2 days so was setting up other pictures as I have done configuration

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Leviosa on May 30th 2012, 2:46 pm

If it worked before, I guess you've changed the configuration since then because now the CNAME configuration is clearly incorrect.
You must make your domain name point to your forum's URL, please change your CNAME records.

If you don't understand what I'm saying, please read this tutorial : http://help.forumotion.com/t7021-redirect-an-extern-domain-name-that-you-own-to-your-board

Please stop the PM and follow this thread only because it's difficult to conduct 2 conversations with you at the same time. Thank you Smile

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 30th 2012, 5:16 pm

But how to dispose o CNAME Records bro tell me?


forum.explorerkosova.com

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by Leviosa on May 30th 2012, 5:20 pm

You provided me a screenshot of the Administration Panel of your registrar, right ?

That's where I saw the information you filled in, and that's where your information needs to be changed.
I can't do it for you, you need to configure it yourself.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problem with Domain

Post by LaniGC on May 30th 2012, 5:39 pm

Leeloo wrote:You provided me a screenshot of the Administration Panel of your registrar, right ?

That's where I saw the information you filled in, and that's where your information needs to be changed.
I can't do it for you, you need to configure it yourself.


I've sent them to Domain's data in PM I looked there a possibility of which was arranged or not

LaniGC
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum