The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Part of my forum is not in English

View previous topic View next topic Go down

Solved Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 12th 2013, 2:55 am

The new topic buttons, and some others are in a language I don't recognize. I have set the admin and my profile to English so I must be missing something..

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Jophy on June 12th 2013, 3:28 am

Hello,

If you created your forum from the other support forums(French,Arabic etc.) It will indeed have a different language, you can change the buttons to icons(with English language) here:
Admin Panel > Display > Pics Management > Advanced Mode

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by collinsexton on June 12th 2013, 3:35 am

I have had the same problem. It could be the theme you have chosen, or as Jophy said, you could have created it from another support forum. You can look for buttons in the completed graphics requests, like this one here: http://help.forumotion.com/t124182-buttons?highlight=posting+buttons. Just right-click on the image you want to use, click copy link location, and add it through Administration Panel>Display>Pics Management>Advanced Mode. Very Happy

collinsexton
Forumember

Male Posts : 88
Reputation : 6
Language : English, Java | HTML | CSS
Location : Indiana

http://imtv.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 12th 2013, 4:39 am

Ok, maybe I picked a too tough forum to start out with. I got my buttons working.

Now I can't post. I was able o. I can create new forums and groups, give rights to everybody, it says in the ovum I have full rights but when I make a post the screen does like a refresh but then takes me back to my post I just created but it is not submitted giving me the preview button and send button.

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Jophy on June 12th 2013, 4:41 am

Hello,

Ok, so the button issue was now fixed?

Now, for the posting issue, so you're able to post but the post won't show up?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 12th 2013, 4:46 am

@Jophy wrote:Hello,

Ok, so the button issue was now fixed?

Now, for the posting issue, so you're able to post but the post won't show up?


I create a post then click send. The screen basically does a refresh and that is it. The post is not made.

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by collinsexton on June 12th 2013, 4:49 am

Usually, it says your message has been posted. Its then supposed to wait about 3 seconds, and then redirect you to your post you just made. Is the post isn't visible at all? Confused

collinsexton
Forumember

Male Posts : 88
Reputation : 6
Language : English, Java | HTML | CSS
Location : Indiana

http://imtv.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 12th 2013, 4:51 am

@collinsexton wrote:Usually. it says your message has been posted. Its then supposed to wait about 3 seconds, and then redirect you to your post you just made. Is the post isn't visible at all? Confused

No it basically stays on the post I am attempting to create. Is this an iPad deal as I am trying to post from my iPad.

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Jophy on June 12th 2013, 4:54 am

I'm not aware if there is an issue posting in ipad, however, I suggest you to try to post on a computer and see if a post will be made.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by collinsexton on June 12th 2013, 4:55 am

@Bluangel wrote:
@collinsexton wrote:Usually. it says your message has been posted. Its then supposed to wait about 3 seconds, and then redirect you to your post you just made. Is the post isn't visible at all? Confused

No it basically stays on the post I am attempting to create. Is this an iPad deal as I am trying to post from my iPad.

Try viewing the desktop version of the forum, and then try to post again. I'm not sure if this will help or not, but usually mobile versions aren't as good as the desktop versions of websites. If that doesn't help, try what Jophy said, and try it on a computer.

collinsexton
Forumember

Male Posts : 88
Reputation : 6
Language : English, Java | HTML | CSS
Location : Indiana

http://imtv.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 12th 2013, 4:56 am

@Jophy wrote:I'm not aware if there is an issue posting in ipad, however, I suggest you to try to post on a computer and see if a post will be made.

I will give that a shot later this evening. Of course I can post here with no issues.

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Jophy on June 12th 2013, 4:58 am

Ok, just update us here. Wink

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 13th 2013, 2:43 am

@Jophy wrote:Ok, just update us here. Wink


Ok I found that my title was not long enough in characters. I tried the exact same post with my laptop and an error came back stating that my topic was not long enough. The iPad does not state the error.

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by collinsexton on June 13th 2013, 4:11 am

It could be just a mobile issue then. Would this make this topic solved then? Very Happy

collinsexton
Forumember

Male Posts : 88
Reputation : 6
Language : English, Java | HTML | CSS
Location : Indiana

http://imtv.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Bluangel on June 13th 2013, 4:24 am

@collinsexton wrote:It could be just a mobile issue then. Would this make this topic solved then? :D
Yes it would. Am I supposed to do something to close it?

Bluangel
New Member

Posts : 9
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by collinsexton on June 13th 2013, 4:44 am

Just hit edit on one of your posts in this topic and change the topic icon to Solved and hit Send. :DA mod/admin will then lock the topic.

collinsexton
Forumember

Male Posts : 88
Reputation : 6
Language : English, Java | HTML | CSS
Location : Indiana

http://imtv.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Part of my forum is not in English

Post by Base on June 13th 2013, 12:04 pm

@Bluangel wrote:
@collinsexton wrote:It could be just a mobile issue then. Would this make this topic solved then? Very Happy

Yes it would. Am I supposed to do something to close it?

Topic marked as solved and archived.

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum