Forum homepage is not working

Go down

Solved Forum homepage is not working

Post by Ronnytigs on December 25th 2014, 5:47 pm

Season's Greeting to you all, and many thanks for great forum service.

http://pols.forumotion.co.uk/

Nothing but a blank screen appears when typing this address.
We can access other parts of the forum through old history, but the homepage will not appear.

Is this just a temporary glitch, or should we be doing something please?

Ronnytigs
Forumember

Female Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

http://pols.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum homepage is not working

Post by Ange Tuteur on December 26th 2014, 12:11 am

Hello Ronnytigs,

Try clearing your browser cache and press F5 on your keyboard. There was an error earlier, and you're most likely viewing a cached version of your forum.
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13195
Reputation : 2910
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Solved Re: Forum homepage is not working

Post by Ronnytigs on December 26th 2014, 10:00 am

Gone in this morning, and everything is fine again. Many thanks.

Ronnytigs
Forumember

Female Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

http://pols.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum homepage is not working

Post by Ange Tuteur on December 26th 2014, 2:59 pm

You're welcome ^^

Topic archived

Happy holidays santa
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13195
Reputation : 2910
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum