The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

what is this??!!

View previous topic View next topic Go down

Solved what is this??!!

Post by coolioo on August 5th 2010, 12:17 am

Ok, I just started up my brand new forum a few minutes ago and when i see the main interface, its horrible, the defualt image is glitched or something, I need an answer now!! http://slimkirbyforum.forumotion.com/index.htm

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by WHITESABBATH on August 5th 2010, 12:46 am

your frustration is understandable, demanding of answers is not such a good idea bud.
Have you tried installing a new theme? Might wanna give that a try. Just hang in there and be patient coolioo , some one from staff will address this I'm quite certain.

WHITESABBATH
Active Poster

Male Posts : 1198
Reputation : 119
Language : English, F-Bombs
Location : Chicago

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by coolioo on August 5th 2010, 12:55 am

@WHITESABBATH wrote:your frustration is understandable, demanding of answers is not such a good idea bud.
Have you tried installing a new theme? Might wanna give that a try. Just hang in there and be patient coolioo , some one from staff will address this I'm quite certain.
Sorry, my bad. Its just that i was pretty annoyed when i found that stuff on my forum, i'll try and install a new theme.

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by »Alex™ on August 5th 2010, 1:00 am

Oh that's horrible. Never happened to me though. Put a new skin on it.

»Alex™
Forumember

Posts : 33
Reputation : 0
Language : English

http://www.webkinzallout.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by kirk on August 5th 2010, 1:01 am

it's the skin.. it is most likely one that jolo created a long time ago and the images from photobucket are no longer there.(dead account i guess)

so you best bet would be to choose a different skin on you can fix the image links with what ever image you want in the css sheet where it has links for photobucket

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by WHITESABBATH on August 5th 2010, 4:52 pm

@coolioo wrote:
@WHITESABBATH wrote:your frustration is understandable, demanding of answers is not such a good idea bud.
Have you tried installing a new theme? Might wanna give that a try. Just hang in there and be patient coolioo , some one from staff will address this I'm quite certain.
Sorry, my bad. Its just that i was pretty annoyed when i found that stuff on my forum, i'll try and install a new theme.
been there too buddy. breath.lol hope you're all sorted now. Smile

WHITESABBATH
Active Poster

Male Posts : 1198
Reputation : 119
Language : English, F-Bombs
Location : Chicago

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by coolioo on August 5th 2010, 4:52 pm

Thanks Guys! I had to install a new skin as i tried to install a new header and background but it still remained the same glitched graphic but now its perfect!!

coolioo
New Member

Posts : 9
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: what is this??!!

Post by Sanket on August 5th 2010, 4:59 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum