founding admin cant post pics or vids

Go down

Solved founding admin cant post pics or vids

Post by bruhub on Sat Nov 26, 2011 8:50 am

i cannot post pics or videos but the members of the site can. i cant seem to locate the problem...any ideas?

bruhub
New Member

Posts : 15
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by Sir Chivas™ on Sat Nov 26, 2011 8:09 pm

Do you insert the Code for the image or videos? or You just post the link of the video or image?

Mind showing, a photo of your problem. Wink




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please y it as solved.


avatar
Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6811
Reputation : 433
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by MotorCookie on Sat Nov 26, 2011 8:24 pm

It should have some icon like this that will allow you to post videos, pictures, etc.


avatar
MotorCookie
Forumember

Male Posts : 113
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by Sir Chivas™ on Sat Nov 26, 2011 9:04 pm

So basically, when you're going to create a thread or topic, you don't see that? You're using Quick Reply or Post Reply?




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please y it as solved.


avatar
Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6811
Reputation : 433
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by bruhub on Sun Nov 27, 2011 5:29 am

i can see the link icons like the ones posted by motorcookie,i can click on the icons and a window will open.i paste the address in the little window and click the "ok" button. the "ok" button just turns red as i click it and that is all it will do.

bruhub
New Member

Posts : 15
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by bruhub on Sun Nov 27, 2011 3:27 pm

mark it solved,i figured it out. it has to do with the box with the "A/A box at the right side of posting box.toggle that and it works now

bruhub
New Member

Posts : 15
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by bruhub on Sun Nov 27, 2011 3:31 pm

i guess it is the "open/close tags" option

bruhub
New Member

Posts : 15
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: founding admin cant post pics or vids

Post by Jophy on Sun Nov 27, 2011 7:44 pm

Please don't double/triple post.

Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Topic Solved & Moved

Note: You can also help the staff member's work by EDITING your topic and marking it as solved.

avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum