Group not showing up In the legend

Go down

Solved Group not showing up In the legend

Post by inallsorts on March 24th 2012, 5:03 am

Hey guys,

I created a new group In the "Group Administration", however It's not showing up on the Forum's legend. Anything else that needs to be done?

All help Is appreciated.

inallsorts
Forumember

Posts : 246
Reputation : 8
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Group not showing up In the legend

Post by Jophy on March 24th 2012, 5:07 am

Hello,

Make sure it's set to 'Closed Group' not 'hidden' and make sure that 'color group member's is checked.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Group not showing up In the legend

Post by Base on March 24th 2012, 11:10 am

In addition to the above, you may also find this tutorial to be helpful: https://help.forumotion.com/t10988-organizing-groups-colors-in-legend
avatar
Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1693
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Group not showing up In the legend

Post by inallsorts on March 24th 2012, 12:55 pm

You're both wonderful and very helpful guys.

Thanks heaps. Problem solved.

/Topic.

inallsorts
Forumember

Posts : 246
Reputation : 8
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Group not showing up In the legend

Post by Base on March 24th 2012, 1:29 pm

You're welcome, glad we could help. Smile

Topic Solved & Locked
avatar
Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1693
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum