Slow Forum

Go down

Solved Slow Forum

Post by Bignuggs on May 27th 2013, 8:21 pm

I've also been experiencing slow loading. Javascript has always been set as "No" (no script listed), I only have 3 small widgets and the banner pic is 167kb (1350x450).
I would appreciate some tips or solutions.

Here's the URL.

http://www.detectingwestaustraliangold.com/

Bignuggs
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 2
Language : English
Location : Perth Australia

http://www.detectingwestaustraliangold.com/

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Sanket on May 27th 2013, 8:51 pm

I could load the website fine.

http://tools.pingdom.com/fpt/

Check the load time for your forum.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Bignuggs on May 27th 2013, 8:56 pm

2.78 seconds. is that good or bad ?

Bignuggs
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 2
Language : English
Location : Perth Australia

http://www.detectingwestaustraliangold.com/

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Sanket on May 27th 2013, 8:59 pm

Its pretty good.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Bignuggs on May 27th 2013, 9:03 pm

OK. Thanks for your help. Guess I must have slow eyes and this can be closed now.

Many thanks.

Bignuggs
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 2
Language : English
Location : Perth Australia

http://www.detectingwestaustraliangold.com/

Back to top Go down

Solved Re: Slow Forum

Post by Sanket on May 27th 2013, 9:06 pm

Topic Solved & Locked
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum