The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WYSIWYG mode by default - switch editor not working!

2 posters

Go down

Solved WYSIWYG mode by default - switch editor not working!

Post by PA August 27th 2015, 9:56 am

Hello, I recently had an update to my forum that changed just the CSS of the forum.. However, the switch editor button is no longer working now and the forum defaults to WYSIWYG even though I said NO to that option in the Admin Control Panel.

Here is the CSS, though I doubt that's the issue.
Otherwise... I don't know what could be the issue?

My forum is pottersarmy.net and the version is phbb3
Spoiler:


Last edited by PA on August 27th 2015, 4:25 pm; edited 1 time in total
avatar
PA
Forumember

Posts : 219
Reputation : 2
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: WYSIWYG mode by default - switch editor not working!

Post by Ange Tuteur August 27th 2015, 10:37 am

Hi @PA,

From what I can tell, this rule is affecting the source code button :
Code:
.hover {left:10% !important;right:auto!important;top:60px!important;width: 80%!important; height: 280px!important; opacity: 0!important; transition: all .7s ease-in-out; -moz-transition: all .7s ease-in-out; -webkit-transition: all .7s ease-in-out; -ms-transition: all .7s ease-in-out; -o-transition: all .7s ease-in-out; position: absolute;}

When source code is enabled, the button has the class ".hover." I'd recommend making the class you're using a bit obscure, or set a rule for the source code button which overrides the properties applied to it.

Code:
.sceditor-button.sceditor-button-source.hover {
  width:auto !important;
  height:auto !important;
  opacity:1 !important;
  position:static !important;
}
Ange Tuteur
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13244
Reputation : 2991
Language : English & 日本語
Location : Pennsylvania

View user profile https://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: WYSIWYG mode by default - switch editor not working!

Post by PA August 27th 2015, 4:25 pm

^You're a genius Ange, thanks.
avatar
PA
Forumember

Posts : 219
Reputation : 2
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: WYSIWYG mode by default - switch editor not working!

Post by Ange Tuteur August 27th 2015, 4:33 pm

You're welcome ^^

Topic archived

Have a nice day. Smile
Ange Tuteur
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13244
Reputation : 2991
Language : English & 日本語
Location : Pennsylvania

View user profile https://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum