The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum not loading on browser..

4 posters

Go down

Forum not loading on browser.. Empty Forum not loading on browser..

Post by CharleneBeck July 15th 2008, 3:40 pm

Hi. Was wondering if someone had an answer for me.

I have downloaded the Safari browser for my computer. It's heaps faster and easier to use. Although when I (or anyone else who has downloaded this browser) go to make a new topic or reply to a topic the message comes up "You must first enter a reply"...

Does anyone know why this is happening?
avatar
CharleneBeck
New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

http://ymunite.go-forum.com

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by CharleneBeck July 16th 2008, 2:49 pm

So I guess no one has any idea?
avatar
CharleneBeck
New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

http://ymunite.go-forum.com

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by The Godfather July 16th 2008, 2:53 pm

hello,

can i have your forum url please?


P.S: avoid double posting... Wink
The Godfather
The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 5150
Reputation : 833

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by CharleneBeck July 16th 2008, 3:45 pm

avatar
CharleneBeck
New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

http://ymunite.go-forum.com

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by CharleneBeck July 18th 2008, 7:06 pm

Have you been able to see what the problem is?
avatar
CharleneBeck
New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

http://ymunite.go-forum.com

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by Nessa July 18th 2008, 8:55 pm

CharleneBeck wrote:Have you been able to see what the problem is?

Hello Hi CharleneBeck, I don't use the Safari browers on my computer but I do have Safari on my Itouch, and I have the same problem , when I try and start a topic or post a reply on a forum as well using my itouch. I'm starting to wonder if it is a Safari issue in general really. mwii
Nessa
Nessa
Energetic

Female Posts : 6203
Reputation : 128
Language : English

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty help

Post by mehta007 July 19th 2008, 1:45 am

i dont no haw youse the new forms so pl help me haw use
avatar
mehta007
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : englesh

Back to top Go down

Forum not loading on browser.. Empty Re: Forum not loading on browser..

Post by CharleneBeck August 2nd 2008, 4:19 pm

Nessa wrote:
CharleneBeck wrote:Have you been able to see what the problem is?

Hello Hi CharleneBeck, I don't use the Safari browers on my computer but I do have Safari on my Itouch, and I have the same problem , when I try and start a topic or post a reply on a forum as well using my itouch. I'm starting to wonder if it is a Safari issue in general really. mwii

This is the only site that has problems. Been on a different forum and it works fine!
avatar
CharleneBeck
New Member

Female Posts : 11
Reputation : 0
Language : english

http://ymunite.go-forum.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum