The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Videos

3 posters

Go down

Solved Videos

Post by scooterrules Wed Mar 11 2009, 09:04

Each time I post a video on the forum it comes up with the youtube box but it wont play, what have I done wrong?


Last edited by scooterrules on Wed Mar 11 2009, 09:10; edited 1 time in total
avatar
scooterrules
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Videos

Post by :)tayne:) Wed Mar 11 2009, 09:05

Hi ScooterRules, Can you take a screenshot of what you get?
:)tayne:)
:)tayne:)
Forumember

Male Posts : 794
Reputation : 35
Language : English

http://www.gamesarcade.forummotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Videos

Post by scooterrules Wed Mar 11 2009, 09:08

sure, here you go
Videos Untitl10
avatar
scooterrules
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Videos

Post by :)tayne:) Wed Mar 11 2009, 09:09

I know the problem, that means that the video has been stopped by the person who uploaded it from posting it on a forum. Hope this has helped you.
:)tayne:)
:)tayne:)
Forumember

Male Posts : 794
Reputation : 35
Language : English

http://www.gamesarcade.forummotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Videos

Post by scooterrules Wed Mar 11 2009, 09:10

Thanks alot :)tayne:)
avatar
scooterrules
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Videos

Post by Sanket Wed Mar 11 2009, 09:20


Arrow Topic Solved
Arrow Locked

Sanket
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum