The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Signature not using HTML, only getting text?

View previous topic View next topic Go down

Signature not using HTML, only getting text?

Post by InvaderMEEN on July 11th 2012, 11:10 pm

Hello,
I recently set up my own forum (invadermeen.forumotion.com), and I was adding an adf.ly referral signature. Unfortunatly, all it displays is text rather than HTML taking over and displaying the image + link. :/
I already allowed HTML via the administration panel, what am I doing wrong? Confused
Thanks for your support,
InvaderMEEN

InvaderMEEN
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : American English

Back to top Go down

Re: Signature not using HTML, only getting text?

Post by Nahtan-Syab on July 11th 2012, 11:29 pm

Go to your Profile/settings and select "Always allow HTML".

Nahtan-Syab
Forumember

Posts : 46
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: Signature not using HTML, only getting text?

Post by Devan on July 13th 2012, 8:10 am

Code:
[img]Dirrect Image Link[/img]

Also Profile => Preferences Allow Signature + What the guy above said forgot his name >.>

Devan
Forumember

Male Posts : 282
Reputation : 7
Language : English
Location : New Jersey

http://yugioh-universe.findforum.net/

Back to top Go down

Re: Signature not using HTML, only getting text?

Post by Sanket on July 13th 2012, 10:56 am

What code did you add?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum