Slow Forum

Go down

In progress Slow Forum

Post by BICKY1980 on 11th April 2013, 14:46

Hello

My forum appears to be running slow - Is there currently an issue?

The Site is

Forum[dot]boltonnuts[dot]co[dot]uk

Thanks

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by Jophy on 11th April 2013, 15:04

Hello,

Is this the link of the forum?
forum.boltonnuts.co.uk
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by BICKY1980 on 11th April 2013, 15:08

yes...

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by Jophy on 11th April 2013, 15:12

The link does not work?
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by BICKY1980 on 11th April 2013, 15:39


BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by Jophy on 11th April 2013, 15:44

My tools is showing me that there's no forum found in that link, is that a Forumotion forum?
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by BICKY1980 on 11th April 2013, 15:51

Yes it is

should also be accessable via boltonnuts.forumotion.co.uk

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by Jophy on 11th April 2013, 15:58

It loads fine for me. Try clearing cache:
http://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

Also, try other browsers such as Firefox and Google Chrome.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by BICKY1980 on 11th April 2013, 17:22

Its happening for all the members, not just me...

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

In progress Re: Slow Forum

Post by Jophy on 11th April 2013, 17:31

Did you try the link I provided above? Try as well to advice your members to clear their cache as it may be a browser problem.

If the problem still persists, have you added some scripts/codes lately?
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum