The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Odd problem with text colors...

View previous topic View next topic Go down

Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 4:38 pm

I've looked through all the "solved" topics in this category, and didn't find anything similar to this, so here goes....

OK, here's the deal: I wanted my forum to have a really simple, clean appearance, so I chose a simple color scheme and changed every color on the forum to match it.

Now, here's the problem: the following items are are the same color as the background, and I can't figure out which color option I need to change.
-in a user's profile, the labels for their statistics ('posts', 'humor', 'birthday', 'location', 'hobbies', 'join date', etc.) are invisible unless you highlight them (even though the statistics themselves are clearly visible, black on white) (EDIT: the things that are invisible are not just in the statistics tab, but all over the profile, maybe statistics isn't the right word; they're more like labels)
-on the forum posts, the user's statistics (displayed under their picture and rank) have the same problem
-the titles of all the polls are invisible

It would seem that I just need to figure out which color option is the same color as the background, and controls the aforementioned items, and change that to something else. However, I've gone through all the colors that match the background, changed them individually, and the problem still exists. Spent an entire morning doing that, and double-checking too. Is there some kind of option that I've changed that's doing this? Please help!

If you need the link to my forum, it is http://catman.lifeme.net/forum. Please register an account with the username Support. I'm trying to keep people I don't know from getting on the forum, since this is a forum that is more of a discussion board of day-to-day events in our area, and I am in the habit of deleting any account that I don't know of.

Again, anything would help. Thanks for taking the time to read this.

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Nera. on June 6th 2011, 4:52 pm

Hi,

1. Change it through your Admin panel >> Users and groups >> Profiles >> yellow wheel and change color >> Save
2. Same as solution 1.
3. When I heilight your poll with cursor everything is visible. Can you show the problem with a screenshot or a direct link.

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 4:55 pm

Sorry about number three, I meant they had the same issue as #1 & 2: when highlighted, they appear, but otherwise they are the same color as the background.

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Nera. on June 6th 2011, 4:58 pm

It's not a problem. Go to Admin panel >> Users and groups >> Profiles >> click on yellow wheel and change color >> Save
That is for profile statistic.

But I still can't see your problem with pools. I see your pool without heilighting it.

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 5:06 pm

The problem is not that the poll doesn't appear. It's the title that doesn't show unless highlighted. It's a little frustrating when you actually have to say what the poll's about inside the post, when it's perfectly possible to do it using the title.



In the meantime, I've done as you suggested for the profile, and it worked perfectly! Thank you!

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Nera. on June 6th 2011, 5:19 pm

Thank you for the SS.
Try adding this to your CSS (Admin panel >> Display >> Colors >> CSS) to change the pull topic title. ADD YOUR COLOR CODE in the code.
Code:

.content h2.h3, .panel h2.h3 {
    color: #YOUR COLOR CODE HERE;
}

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 5:32 pm

Sorry, I'm a complete noob when it comes to CSS. Do I just put it in at the end of the code? I tried doing this with color code #000000 (black), but nothing changed.

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Nera. on June 6th 2011, 5:35 pm

It's not a problem.

Just paste this in your CSS
Code:
.content h2.h3, .panel h2.h3 {
    color: #000000;
}

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 6:13 pm

It doesn't seem to be working. I've refreshed a page with a poll after submitting the CSS, but it didn't change. Do I have to log out and log back in for it to take effect or something? Maybe my browser is remembering the old CSS for the forum and showing that without checking for new CSS (forgot what that's called - cache, or something?)?

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Nera. on June 6th 2011, 6:16 pm

That is wierd since we are on the same browser and I see your poll title changed to black
http://i25.servimg.com/u/f25/15/95/60/34/christ10.png

Are you sure you pressed F5?

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 7:49 pm

Well, I'll try it again. *sigh* this is why I don't like web management...too many browsers, and then there's stuff like this. Programming's easier in a way.

Anyway, I digress. I've refreshed with f5, still no change...

Opened in new window, no change...

Ah, probably something with my computer. I'll try restarting.

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 8:02 pm

This is so annoying. I've experienced something like this before while messing around with my website...I see the same thing as before, where I am, but other people see something different. I'll try a few more things.

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

Re: Odd problem with text colors...

Post by Catman on June 6th 2011, 8:08 pm

I've done everything I can think of. It seems Firefox is refusing to accept that there's a newer version of the CSS. I'll try again tomorrow. Maybe there's some kind of lag between the server and my computer? I don't know, is that even possible?

Catman
New Member

Male Posts : 8
Reputation : 0
Language : English

http://catman.lifeme.net/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum