URL Links not posting properly

Go down

Solved URL Links not posting properly

Post by Denial048 on January 4th 2012, 9:13 pm

Hi all, been having a problem over the last few days where using the URL tags is not working.

For instance, I will post a link to an external site in this manner: external link

but it will appear link this
Code:
[url=external link]http://www.trueachievements.com/register.aspx?rgamerid=322199[/url]

If I post the web address straight the page itself, I do not encounter any problems, but I personally prefer to hide the website from the post as I feel it makes it look 'uglier'. Anyone able to have a look at this? The site is set to private at the moment, I do have a dummy account available for a moderator to come look at the site with though.

EDIT: Ah, it appears to me that I am having the same trouble here, I am unsure if it is just me, but the code outside the 'code box' hasn't worked properly either.


Last edited by Denial048 on January 4th 2012, 9:25 pm; edited 1 time in total

Denial048
New Member

Posts : 18
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: URL Links not posting properly

Post by Guest on January 4th 2012, 9:23 pm

Code:
[url="http://www.trueachievements.com/register.aspx?rgamerid=322199"]Your text goes here or an picture [/url]

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: URL Links not posting properly

Post by Denial048 on January 4th 2012, 9:24 pm

Ah, I see! I had been doing it the wrong way around, as had some members of the forum! Now I feel really stupid...

EDIT: And, with that, the problem is fixed. Thank you very much

Denial048
New Member

Posts : 18
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: URL Links not posting properly

Post by Nera. on January 4th 2012, 11:51 pm

Topic Solved & Locked
avatar
Nera.
Energetic

Female Posts : 7078
Reputation : 2015
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum