Users browsing system help

Go down

Solved Users browsing system help

Post by Rhino.Freak on March 1st 2013, 10:09 am

I read the tutorial and applied the system of users browsing the forum which I read here,
http://www.avacweb.com/t984-20-display-the-users-viewing-each-forum

But it says (0 users browsing), how can I remove that? please help, i only want it when people are actually viewing it, it should be invisible when no one is viewing.!

Forum Link

Invision

its also causing trouble to the already made "like" system of mine (sometimes it vanishes and normal +,- appears, HELP!

thanx in advanced
avatar
Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1248
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Users browsing system help

Post by Derri on March 1st 2013, 6:06 pm

Its quite possible the coding in one javascript is causing an issue with the other and therefore creating this problem.

Since this tutorial is from Avacaweb, have you tried contacting them about it on their forum?

avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8713
Reputation : 629
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Users browsing system help

Post by Cassius Dio on March 1st 2013, 8:56 pm

Hi! Very Happy

I just visited your site and don't see anything like "X users browsing" system.
avatar
Cassius Dio
Forumember

Male Posts : 581
Reputation : 79
Language : Romanian &English
Location : Yellow Submarine

http://beatles.forummo.com/

Back to top Go down

Solved Re: Users browsing system help

Post by APE on March 1st 2013, 9:30 pm

I have also been on your forum and do not see that system
If you have a problem with this code you should really post on LG's forum as he was the one that made the code.

As far as i know it should show up all the time not be hid to guests.

I have it on my site and it shows up to all members at all times.

Ape



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12303
Reputation : 1276
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Users browsing system help

Post by Rhino.Freak on March 2nd 2013, 6:02 am

due to problems i removed it temporarily, and im not on that forum and it seems confusing to me, please someone help me here!

EDIT :

I found the solution on my own

Code removed

Between "<span class="LG-viewing">" and "</span>" in last lines, was "0 viewing" I removed. Solved
avatar
Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1248
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Users browsing system help

Post by Base on March 4th 2013, 11:26 am

Hello,

I have removed the code from your post upon request of the creator of the code.

Topic Solved & Locked
avatar
Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1693
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum