The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problem with a chatbox I've added - script problem?

2 posters

Go down

Solved Problem with a chatbox I've added - script problem?

Post by Natalie76 March 11th 2010, 11:23 pm

I want to add the Bumpin chatbox in my forum but everytime I add it I have a problem with my photos. All the photos that my members have posted dont load at all when the chatbox is added. They do load up when I remove the chatbox. Could it be a problem with the script that Bumpin gave me?

This is my script that I have from bumpin.com. I've added it into the widgets section.

Script removed since I fixed the problem


Last edited by Natalie76 on March 12th 2010, 11:37 am; edited 2 times in total
avatar
Natalie76
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Problem with a chatbox I've added - script problem?

Post by Natalie76 March 12th 2010, 11:35 am

dont worry its fixed
avatar
Natalie76
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Problem with a chatbox I've added - script problem?

Post by Sanket March 12th 2010, 7:14 pm

Locked
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum