The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

MY LAST POST |HTML do not take place|

View previous topic View next topic Go down

MY LAST POST |HTML do not take place|

Post by ItXBosS on September 3rd 2012, 12:43 pm

when i save flag counter HTML in widgets so its remains Original HTML instead of takes his place

This is the original HTML Code

Code:
<!-- Start of Globel Code -->
<a href="http://www.free-counters.co.uk" target="_blank">
<img src="http://005.free-counters.co.uk/count-008.pl?count=stufforum&type=links&prog=hit" width="150" height="26" border="0" alt="Free Counters" title="Free Counters"></a>
<noscript>The following text will not be seen after you upload your website,
please keep it in order to retain your counter functionality
<br><a href="http://www.free-counters.co.uk/trackers/" target="_blank">Trackers</a><br> <a href="http://www.free-counters.co.uk/help/counter/" target="_blank">Counter Help</a><br>
</noscript>
<!-- End of Globel Code -->

Which is used for

But when after saving in widgets it is not take place and show as as you can see in this screen shot of my Homepage




You can also see it on my home page http://stufforum.megabb.com
I hope You Understand Please its urgent

ItXBosS
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 1
Language : English
Location : Pakistan

http://itxearn.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MY LAST POST |HTML do not take place|

Post by nextlevelgaming on September 3rd 2012, 1:45 pm

Hmmm I'm not sure if you have html enabled or not...cuz I copy and pasted that code, and it worked right away for me. Are you trying to add it to your topics or a widget. Also Why not try putting it in the Forum Description section so its on top of the website it probably would look more clean, just my opinion though.

nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

Re: MY LAST POST |HTML do not take place|

Post by ItXBosS on September 5th 2012, 3:11 pm

I have enable HTML but is it the same problem also i tried it on description where it is fully worked but i want it on widgets please

ItXBosS
New Member

Male Posts : 12
Reputation : 1
Language : English
Location : Pakistan

http://itxearn.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum