The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Two people say forum's running slow for them

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Two people say forum's running slow for them

Post by Brianman23 on February 20th 2013, 6:44 pm

First topic message reminder :

Started with one and now today another says she's having the same problem. One is in Serbia and the other America. The forum runs fine for me and so far only these two seem to have this problem. They've cleared their history (or cache whatever you want to call it) but it still goes back and forth from running fine to running slow for them.

My forum is www.our4tnz.com

Brianman23
Forumember

Posts : 64
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down


Re: Two people say forum's running slow for them

Post by The Lone Ranger on February 24th 2013, 1:02 pm

@runawayhorses wrote:
@The Lone Ranger wrote:Bump.

Still the same guys. This is starting to annoy my members.
@The Lone Ranger wrote:I'll leave this open for another 24 hrs to see if it resolves itself. If it does, I'll come back and mark as "solved".
Sorry to hear you're still having problems, but this is not your topic to bump or mark solved, you are not the topic starter.

I really think its your location because it doesn't appear that your problem is happening to anyone else at this time. But hopefully Leeloo will be back on Monday and can look into this for you.

OK. I have resolved this on my own. The Hitskin theme designer used an image hosting site called "Upload-your-life.com". This site is not working. I have trawled through my CSS and removed all background images related to this site. My site is now back to normal with a 1-2 second load speed.
Thank you for replying Runawayhorses, your help was appreciated. Very Happy

The Lone Ranger
Forumember

Posts : 438

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Re: Two people say forum's running slow for them

Post by runawayhorses on February 24th 2013, 1:09 pm

You're welcome, that's great news! Glad you got it all worked out now.. Smile

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 163
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Re: Two people say forum's running slow for them

Post by APE on February 24th 2013, 3:33 pm

Hi there is a problem with the servers running a little slow i found that there is a lot of pic's and other things not running so fast from servimg.com there is not a lot we can do about that as this is not on our servers but yes we are having a lot of slow downs





APE
Manager
Manager

Male Posts : 9242
Reputation : 821
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum