The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Can't set an user's and forum permission

View previous topic View next topic Go down

Can't set an user's and forum permission

Post by lyndi on June 3rd 2010, 7:16 am

I have this problem, I don't seem to be able to change the permission setting of an user or a forum or a forum's permission after multiple attempts including using another PC. I tried from the administration panel and also from the user's profile, just won't register at all. Would appreciate if someone can enlighten me? Thanks!

lyndi
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Can't set an user's and forum permission

Post by Darren1 on June 3rd 2010, 7:24 am

Hello,

Is there an error being received?
Could you tell us exactly what your doing?

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Re: Can't set an user's and forum permission

Post by lyndi on June 3rd 2010, 8:10 am

No error message received. I am trying to change a member's permission to enable him to see a forum not open to all members. I can't even change his user status to moderator or administrator. I ticked the boxes and clicked 'save' but it just divert me to another page and the new setting is cannot be registered.


Last edited by lyndi on June 4th 2010, 4:16 am; edited 1 time in total

lyndi
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Can't set an user's and forum permission

Post by Darren1 on June 3rd 2010, 8:22 am

Can you try making him a special group and going to the forums permissions and allow that group to see that room - with him in it ofcause Wink

Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Re: Can't set an user's and forum permission

Post by lyndi on June 3rd 2010, 2:05 pm

Dear Darren

Thanks for your help!
My other Admin managed to do the changes but I am still having problems.
Everytime I click 'save', it will direct me to the Administration Panel's Home page and so i can't create any groups. I used firefox browser so I tried IE browser but it's worse, every click send me back to login page, I am just getting no where.

lyndi
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum