The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problems with Signatures

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 8:53 pm

Hello there,
We are currently experiencing a problem when accessing Signature under Profile. When we click on the Signature tab in Profile this is all that we get:

Template->make_filename(): Error - file posting_sig.tpl does not exist

Is anyone else experiencing this problem? We have users using IE as well as Firefox, and both are experiencing the same problem. The version that we are using is Invision.

Alan

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 9:05 pm

No, I'm not having that problem. It is most likely a CSS problem. I would normally say that it is a template problem, but since you're using Invision, you can't do anything about it. Try changing your theme of your forum to something else and see what happens.

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 9:48 pm

Techguy, are you suggesting that I change version from invision, or just change the skin?

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:10 pm

Just change the skin. If that doesn't work; then tell me.

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:15 pm

Hi techguy, same result after a change of skin I am afraid, so looks like it might be invision?

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:17 pm

Could you please provide me a link to your forum?

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:32 pm

I am working in a test forum which was structured exactly the same as my forum, you are welcome to work in there:

http://alan.activebb.net/forum.htm

Alan

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:34 pm

Try changing the forum version. See what happens. I kind of forgot that I can't see the signature editor unless I have an account. Smile

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:36 pm

Register, and I will activate it right away

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:36 pm

Alright

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:40 pm

Thanks for all of your help with this, techguy.

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:42 pm

Sure. I need you to change your forum type to either PHPBB2 or PunBB


Last edited by techguy1001 on July 16th 2010, 10:45 pm; edited 1 time in total

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:45 pm

I have made you an administrator, which will make it easier for you, I am sure.

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:46 pm

Yes it has. I will inform you that I am about to change your forum type.

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:47 pm

I see that there is nothing in CSS anyway.

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:48 pm

@techguy1001 wrote:Yes it has. I will inform you that I am about to change your forum type.

Be my guest, that is why I made you an adminisrator Very Happy

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:50 pm

Correct, and that is fine. I am not seeing the template editing panel, which is what I need to see, considering the fact that your problem takes place in the templates portion of the panel.

Update: Unfortunately, only the owner of the forum can edit the templates, so I will have to leave this part up to you. I am still gathering more information -- please wait.

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:52 pm

and it is identical on this as well as our live forum http://ttr1.forumotion.net/forum.htm

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:54 pm

Ok, here is what you do:


Follow this exacaly:

Go to ACP > Display > [Find "Templates" on the side bar] > Click "Profile", under "Templates" > Where you see "profile_edit_signature", add in the following code OVER THE LAST ONE

Code:
{UCP_TABS}
{ERROR_MESSAGE}
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
<tr><th colspan="2">{L_CURRENT_PREVIEW_SIGNATURE}</th>
<tr>
   <td class="row1" width="25%" height="130"><span class="gen">{L_SIGNATURE} :</span></td>
   <td class="row2" width="75%" valign="bottom"><span class="postbody"><div class="signature_div">{SIGNATURE_PREVIEW}</div></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1"></td>
<td class="row2">{PROFILE_IMG} {PM_IMG} {EMAIL_IMG}&nbsp;<!-- BEGIN contact_fields -->{contact_fields.DISPLAY}{contact_fields.SEPARATOR}<!-- END contact_fields -->
</td>
</tr>
</table>



<form name="post" action="{S_PROFILE_ACTION}" {S_FORM_ENCTYPE} method="post">
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
<tr><th colspan="2">{L_EDIT_SIGNATURE}</th>
<tr>
<td class="row1" width="25%"> </td>
<td class="row2" width="75%" align="center"> <span class='genmed'><input class='button' style='font-weight:bold; width: 50px' onclick='bbstyle(0)' type='button' id='addbbcode0' value='{L_BOLD}' accesskey='b'></span>&nbsp;
<span class='genmed'><input class='button' style='font-style:italic; width: 50px' onclick='bbstyle(2)' type='button' id='addbbcode2' value='{L_ITAL}' accesskey='i'></span>&nbsp;
<span class='genmed'><input class='button' style='text-decoration:underline; width: 50px' onclick='bbstyle(4)' type='button' id='addbbcode4' value='{L_UNDER}' accesskey='u'></span>&nbsp;
<span class='genmed'><input class='button' style='width: 50px' onclick='bbstyle(14)' type='button' id='addbbcode14' value='{L_IMG}' accesskey='p'></span>&nbsp;
<span class='genmed'><input class='button' style='text-decoration: underline; width: 50px' onclick='bbstyle(16)' type='button' id='addbbcode16' value='{L_LINK}' accesskey='w'></span>&nbsp;
<span class='genmed'><input class='button' style='font-weight:bold; width: 50px' onclick='bbstyle(36)' type='button' id='addbbcode36' value='{L_FLASH}'></span>
</tr>
<tr>
   <td class="row1" width="25%" height="130"><span class="gen">{L_SIGNATURE} :</span>

   <span class="gensmall">{L_SIGNATURE_EXPLAIN}

   

   {HTML_STATUS}

   {BBCODE_STATUS}

   {SMILIES_STATUS}</span></td>
   <td class="row2" width="75%" align="center">{SIGNATURE}</td>
</tr>
<tr>
   <td class="catBottom" colspan="2" align="center" height="28">
   <input type="hidden" name="page_profil" value="signature">
   <input type="hidden" name="mode" value="editprofile">
   <input class="liteoption" type="submit" name="current" value="{L_CURRENT_SIGNATURE}">&nbsp;
   <input class="liteoption" type="submit" name="preview" value="{L_PREVIEW}">&nbsp;
   <input class="liteoption" type="submit" name="submit" value="{L_SUBMIT}">&nbsp;
   <input type="button" class="liteoption" VALUE="{L_RETURN_PROFILE}" onClick="location='{U_RETURN_PROFILE}'">
   </td>
</tr>
</table></form>

I have to go, but I will be back to assist you later. Let me know the results.

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 10:57 pm

I do not have "profile_edit_signature", all I get is "Only templates of phpbb2 or PunBB versions will be affected."

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 10:58 pm

Then change your forum type to PunBB, then do it

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:00 pm

Ok

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by techguy1001 on July 16th 2010, 11:00 pm

I have to go for the moment. I will be back to assist you later. Goobye!

techguy1001
Forumember

Male Posts : 198
Reputation : 0
Language : English, HTML, CSS, Javascript
Location : California, USA

http://gamingchiefforum.forumotion.com/forum.htm

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:02 pm

I get exactly the same result

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:08 pm

I see that it says, under Status on the Templates, for Profile, "profile_edit_signature", "Waiting"

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:11 pm

I did not realise that I had to Publish, I have done so now, but I still get the following:

Template->make_filename(): Error - file posting_sig.tpl does not exist

Alan

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:16 pm

@techguy1001 wrote:I have to go for the moment. I will be back to assist you later. Goobye!

Thanks techguy, it is getting rather late here in South Africa. I will try and stay around, but if I have gone to bed, please leave messages, and I will read them in the morning, and then catch up with you again tomorrow evening (our time) which will be around the same time for you as today, if that is all right with you?

Thanks for everything so far, you are a star.

Alan

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by oddy on July 16th 2010, 11:33 pm

i have the same problem is there a fix i didnt see one as yet .. many thanks

oddy
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by baldy on July 16th 2010, 11:51 pm

I am afraid not yet, addy, but will keep you updated.

baldy
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 0
Language : English
Location : Johannesburg

http://www.tanoomasretreat.com

Back to top Go down

Re: Problems with Signatures

Post by oddy on July 16th 2010, 11:57 pm

thanks buddy Very Happy thumright

oddy
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum