Thumbnails problem

Go down

Solved Thumbnails problem

Post by Luffy on March 5th 2014, 10:27 pm

Hello. I have done the steps i have found here
https://help.forumotion.com/t130893-how-can-i-add-some-infos-about-last-post-in-the-board-index

but it appears a problem..
This wont allow the image to go on top of the other information of the post and it shows it with left/right and up/down bars.

Before hover:


After Hover:


Note that this from the beginning like this and my tries to fix it where worthless.


Last edited by Marios94 on March 5th 2014, 11:08 pm; edited 1 time in total
avatar
Luffy
Manager
Manager

Male Posts : 5510
Reputation : 607
Language : Greek, English
Location : Greece

https://www.crossroadz.net

Back to top Go down

Solved Re: Thumbnails problem

Post by Ange Tuteur on March 5th 2014, 10:38 pm

Hello Marios94,

Try increasing its z-index to show it above other elements :
Code:
.bim_thumbPreview { z-index:10 !important; }
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13201
Reputation : 2917
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Solved Re: Thumbnails problem

Post by Luffy on March 5th 2014, 10:41 pm

its ok i found the solution..

SOLVED
avatar
Luffy
Manager
Manager

Male Posts : 5510
Reputation : 607
Language : Greek, English
Location : Greece

https://www.crossroadz.net

Back to top Go down

Solved Re: Thumbnails problem

Post by Ange Tuteur on March 5th 2014, 11:09 pm

Topic solved and archived
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13201
Reputation : 2917
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum