The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Multiquote not working

View previous topic View next topic Go down

Solved Multiquote not working

Post by skidsolo on April 1st 2013, 8:24 pm

The Multiquote option doesn't seem to work on my forum.

Clicking it only changes the colour and changes the + to a -

Are we doing something wrong or does something need to be set up for that facility?

Thanks.

Al.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Multiquote not working

Post by Sanket on April 1st 2013, 8:33 pm

After the color changes for various posts after clicking the multi quote button, you need to hit post reply.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Multiquote not working

Post by skidsolo on April 1st 2013, 9:03 pm

Doh!!! Got ya! Many thanks. :wouhou:

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Multiquote not working

Post by SLGray on April 2nd 2013, 12:17 am

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum