The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Image Problem

View previous topic View next topic Go down

In progress Image Problem

Post by DaveG on May 15th 2014, 1:28 am

Hi
I've had myforum up approx. 12mths It's only recently started having this problem
WhenI upload an image and press the host button on the upload box I get a Servimage box pops up asking for my Email & Password. I fill these in and it goes back toa blankUpload box, so again I upload the image press the Host button and again a box asking for Email & PW, It's a continuous circle

I am entering the correct email and password because when I deliberately enter it wrongly it tells me it's incorrect

http://jetsinfo.forumotion.com/

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Image Problem

Post by Hagoromo Otsutsuki on May 15th 2014, 3:52 am

screen shot please?

Hagoromo Otsutsuki
Forumember

Male Posts : 514
Reputation : 21
Language : English
Location : Heaven

http://naruto-omniverse.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Image Problem

Post by SLGray on May 15th 2014, 4:15 am

Are you using the email address and password you used to create the forum? When you create a forum, a Servimg account is set up, too.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35634
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Image Problem

Post by DaveG on May 15th 2014, 4:19 am

I believe I am because when the serverimage message box opens it has the email address already in there. I just input the PW . Even if not the originator of the forum as a member I could still post images couldn't I

I have been for 12 months.

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Image Problem

Post by SLGray on May 15th 2014, 4:29 am

Oh. So you are not the founder of the forum?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35634
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum