The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Image hosting problem with Servimg

View previous topic View next topic Go down

Solved Image hosting problem with Servimg

Post by TimV on August 9th 2014, 8:42 am

A number of members, including myself are experiencing problems with the upload function via Servimg. Going through the usual process of choosing a file, it's size and hosting works fine. But once the percentage upload has reached 100% you then get an error message saying 'no image has been selected for upload'. Anyone else getting this? Know of a solution?

TimV
Forumember

Male Posts : 40
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by qmars(pkq) on August 9th 2014, 8:46 am


qmars(pkq)
Forumember

Posts : 219
Reputation : 1
Language : english,persian
Location : iran

http://lemon-13.full-forum.com

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by TimV on August 9th 2014, 9:26 am

Thanks qmars. I'd rather keep the hosting original if possible first rather than introduce new variables.

TimV
Forumember

Male Posts : 40
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Hi

Post by Msdeal1 on August 9th 2014, 10:49 am

@TimV wrote:Thanks qmars. I'd rather keep the hosting original if possible first rather than introduce new variables.
Hello have you tried uploading on a different browser and a fix for this is go on to
The current image site. ( search sevrimg ) and login with your admin account details.  And try and upload the Image there

Cheers msdeal 1 Very Happy

Msdeal1
Forumember

Posts : 109
Reputation : 4
Language : English
Location : east midlands

http://gameingfun.forumotion.co.uk

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by RadioHead on August 9th 2014, 11:25 am

Hi,

I am not experiencing the issue myself, lets try to further clarify:

Is it also happening here, on the support forum?
If so, can u please try to clear the cache & cookies of ur browser?

Are any of your members also experiencing this as well?

RadioHead
Forumember

Posts : 337
Reputation : 23
Language : English (der?)

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by boffer10 on August 10th 2014, 10:21 pm

Some of our members are having issues, too.  It started when the 'copy' buttons disappeared.  It  looks like this on forumotion, our forum, and my test forum, on FF, Chrome, and Opera.  

It's still workable, but it did confuse some less experienced members.

Here are the symptoms from some members who know how to post pictures.  I haven't been able to duplicate their problems.
http://squarefoot.creatingforum.com/t129p16-how-to-post-a-picture-located-on-your-computer#203996

Have there been any changes made in the last couple weeks that I missed?

boffer10
Forumember

Male Posts : 311
Reputation : 10
Language : english
Location : Go Seahawks!

http://squarefoot.creatingforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Rupture on August 10th 2014, 10:30 pm

I had a problem with serving, when I went to the admin panel of my forumotion forum and I tried to upload a forum banner it would say "You are not logged in", but when I went to the Serving.com site it let me upload just fine. The problem fixed itself so I didn't bother saying anything on here.

Rupture
Forumember

Male Posts : 325
Reputation : 6
Language : English, Español, Deutsch, Catalá
Location : Earth

http://raptorgaming.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by TimV on August 10th 2014, 10:50 pm

Our members are experiencing exactly what boffer10's link describes. I think something has changed in the ability of Servimg to accept and change image file sizes. If people have to start editing their pics prior to hosting them that will discourage them from uploading them.

TimV
Forumember

Male Posts : 40
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by TimV on August 10th 2014, 10:51 pm

Btw I cleared the cache and cookies yet the issue remained using both IE and Chrome.

TimV
Forumember

Male Posts : 40
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Derri on August 10th 2014, 11:13 pm

Hi,

I've reported this thread to our Pro Admin who'll be on tomorrow.

I thank you all for your patience.


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by boffer10 on August 10th 2014, 11:37 pm

Thank you, Derri.

I couldn't duplicate the problem because I always reduce my picture file size before uploading.

I tried a 2.7MB picture file (a big one) and got this:



Then I selected 'Browse' again, selected a small picture (Screenshot5, 10KB), and got this:



I selected 'Host it', and got the 3 lines of code we're used to seeing, and was able to post the picture.

It appears that Servimg is handling large file sizes differently.

boffer10
Forumember

Male Posts : 311
Reputation : 10
Language : english
Location : Go Seahawks!

http://squarefoot.creatingforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by honeybee on August 11th 2014, 11:18 am

you Derri, we have many members that cant host any photos. Our admin of our forum is also having a problem

honeybee
Forumember

Female Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Leviosa on August 11th 2014, 11:40 am

Hello

Infact, there are 2 bugs. The first one, it was not possible to upload image > 2ko and the error message sentence was incorrect Smile

Thanks, it should be solved Smile


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15358
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Derri on August 11th 2014, 12:38 pm

Hi,

As Buttercup said above the problem should now be solved. Can you guys confirm this?


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by honeybee on August 11th 2014, 2:27 pm

Thanks so much Buttercup and Derri, our admin is just waiting for one of our members who has not been online.
As soon as we hear from him will post here

honeybee
Forumember

Female Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Plastic Nev. on August 11th 2014, 3:09 pm

OK I am one of honeybees members and I have conducted a few trials, here are results so far.
I first tried an upload of an image originally sized at 4320 wide while using Firefox as browser and asked Servimg to resize down to 640 wide. It did so with no problems.
I then went over to Internet Explorer as my browser and tried the same, the result was a box saying it couldn't display anything.

So I then used a different image that was already at a size of 720, obviously smaller than the default setting of 800. Servimg had no problem with it then and hosted it so it could be posted on the forum.

So in conclusion it would seem that there is a problem with resizing when the member is using Internet Explorer, however other browsers do not seem to have a problem as some have reported it is OK when using Google Chrome.

Nev.

Plastic Nev.
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by SLGray on August 11th 2014, 7:12 pm

So it seems that the issue is with Internet Explorer, not Forumotion?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35624
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by Plastic Nev. on August 11th 2014, 7:18 pm

It is obviously some odd coding error that is conflicting with IE as Internet explorer has had no recent updates or patches that could account for it, it stems from whatever happened recently with Servimg as Internet explorer worked OK previously.

Plastic Nev.
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved TCP problem also

Post by mumof1 on August 11th 2014, 10:33 pm

I have had the same problem with photos over 2MB, so just re-sized them, but now I can't even start to host photos as for 2 days I continually get this message from servimg, and I am not the only member with this problem.

What do I do now?
Network Error (tcp_error) 

A communication error occurred: "Can't send more"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

mumof1
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by APE on August 11th 2014, 10:49 pm

Network Error (tcp_error) 


A communication error occurred: "Can't send more"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
This Error is not anything to do with FM and our servers this could be down to your ISP





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8317
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Image hosting problem with Servimg

Post by APE on August 12th 2014, 11:07 pm

Topic solved and archived





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8317
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum