The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Profile toggle not working anymore

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 5th 2016, 9:27 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today.
Forum link : http://sunset.forumtwilight.com and http://testforum.lithuanianforum.net/

Description of problem

Hello!

Today me and my forum members have noticed, that profile toggle isn't working on our forums anymore. It's working, but not how it used to before. This is my previous topic, where you can see, what tutorial and what codes I've used. No new codes were added or edited and no templates were modified since when I've installed these codes. These codes made some of the profile fields to be hidden and seen only by pressing the button, and some of the fields to remain always visible. Now all the fields are invisible and we can see them only when we press the button. I've tested it on all possible devices (laptop, iPhone, iPad) and browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari). It just doesn't work for no one, no matter on which device or browser they log in to forum.

Let me know, if you need more explanations on my problem or screenshots Wink


Last edited by ifelthope1126 on May 12th 2016, 11:48 am; edited 1 time in total

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by Genesis on April 5th 2016, 9:40 pm

Did you change the titles of the profile fields?

Genesis
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 2331
Reputation : 322
Language : English
Location : Forumountain

http://forumpromocean.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 5th 2016, 9:48 pm

No, I didn't. The only one thing that we did change was the theme (not forum version), and we change forum themes monthly, so I don't think that it's related. Because we changed the theme on April 1st, and since then everything was fine until now Shrug

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by SLGray on April 5th 2016, 10:03 pm

When you change versions or themes, your CSS stylesheet and templates are erased.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 5th 2016, 10:14 pm

Yes, I know. But like I said, we always changed themes before every month, and no such problem occured. Before every change, we test it on our testforum to be sure that everything works perfectly. And it always did. Besides we make every theme ourselves, host it in Hitskin and then install on our forum whole theme (with CSS too). And now in both of our forums' CSS we have this part from the tutorial:
Code:
.toggle-trig{text-align:left;}
        .user-info{display: none;}
        .toggle-trig a:hover{text-decoration: none;}
It isn't gone. Neither is JS. It just doesn't work properly

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by Genesis on April 5th 2016, 10:20 pm

Try resyncronizing your forum.

Administration Panel > General > Forum Configuration > Bottom of page

Genesis
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 2331
Reputation : 322
Language : English
Location : Forumountain

http://forumpromocean.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 5th 2016, 10:29 pm

Thank you, I did that on both of my forums. There are no changes yet, but I guess resynchronization has to take some time so I just need to wait. I'll leave it until tomorrow. Then I will inform you, has it helped or not. Also if you have some other ideas how can I fix it, please share them Wink

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 7th 2016, 1:52 pm

I'm sorry, resynchronizing my forum didn't help. Any other suggestions?

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 8th 2016, 6:33 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 11th 2016, 6:41 am

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 12th 2016, 8:41 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 13th 2016, 8:44 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 14th 2016, 9:04 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by new.moon on April 14th 2016, 10:58 pm

hello @ifelthope1126
I've checked The problem only get withSve?ias "guest"
Because he does not have a profile soProfile toggle will not working Arrow

new.moon
Forumember

Male Posts : 59
Reputation : 9
Language : En/Ar

http://help.ahlamontada.com/u152001

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 14th 2016, 11:08 pm

Hello, thank you for checking my problem, but no, profile toggle doesn't work on regular members. I mean, it works: when I click the toggle button, it opens the whole profile and it's ok. But my problem is that before now I've had some profile fields above that button. These fields were visible in any case, and when I clicked the toggle button, it opened more fields. Now all of the profile fields became hidden somehow Shrug

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 16th 2016, 9:32 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 18th 2016, 6:30 am

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by new.moon on April 18th 2016, 10:35 pm

Send me viewtopic_body on pm or here to check problem.

new.moon
Forumember

Male Posts : 59
Reputation : 9
Language : En/Ar

http://help.ahlamontada.com/u152001

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 18th 2016, 10:38 pm

Here you go:

Code:
<script type="text/javascript">
    //<![CDATA[
    var multiquote_img_off = '{JS_MULTIQUOTE_IMG_OFF}', multiquote_img_on = '{JS_MULTIQUOTE_IMG_ON}', _atr = '{JS_DIR}addthis/', _ati = '{PATH_IMG_FA}addthis/'{ADDTHIS_LANG}, addthis_localize = { share_caption: "{L_SHARE_CAPTION}", email: "{L_EMAIL}", email_caption: "{L_EMAIL_CAPTION}", favorites: "{L_SHARE_BOOKMARKS}", print: "{L_PRINT}", more: "{L_MORE}" };
    $(function(){
      _atc.cwait = 0;
      $('.addthis_button').mouseup(function(){
          if ($('#at15s').css('display') == 'block') {
            addthis_close();
            addthis_close();
          }
      });
    });
    //]]>
    </script>

    <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0">
      <tr>
          <td align="left" valign="middle" nowrap="nowrap">
            <span class="nav">
            <!-- BEGIN switch_user_authpost -->
            <a href="{U_POST_NEW_TOPIC}" rel="nofollow"><img src="{POST_IMG}" id="{POST_IMG_ID}one" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" align="middle" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
            <!-- END switch_user_authpost -->
            <!-- BEGIN switch_user_authreply -->
            <a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" id="i_reply" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" align="middle" border="0" /></a>
            <!-- END switch_user_authreply -->
            </span>
          </td>
          <td align="left" valign="middle" nowrap="nowrap">
            <!-- BEGIN switch_twitter_btn -->
            <span id="twitter_btn" style="margin-left: 6px; ">
            <a href="http://twitter.com/share" class="twitter-share-button" data-count="horizontal">Tweet</a>
            <script type="text/javascript" src="http://platform.twitter.com/widgets.js"></script>
            </span>
            <!-- END switch_twitter_btn -->
            <!-- BEGIN switch_fb_likebtn -->
            <span id="fb_likebtn" style="margin-left: 6px; ">
                <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href={FORUM_URL}{TOPIC_URL}&amp;layout=button_count&amp;show_faces=false&amp;width=100&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:100px; height:21px;" allowTransparency="true"></iframe>
            </span>
            <!-- END switch_fb_likebtn -->
          </td>
          <td class="nav" valign="middle" width="100%"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_SEP}<a class="nav" href="{U_ALBUM}">{L_ALBUM}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</span></td>
          <td align="right" valign="bottom" nowrap="nowrap" width="100%">
            <span class="gensmall bold">
                <a class="addthis_button" href="http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&amp;pub=forumotion">{L_SHARE}</a>
                <!-- BEGIN switch_plus_menu -->
                &nbsp;|&nbsp;
                <script type="text/javascript">//<![CDATA[
                  var url_favourite = '{U_FAVOURITE_JS_PLUS_MENU}';
                  var url_newposts = '{U_NEWPOSTS_JS_PLUS_MENU}';
                  var url_egosearch = '{U_EGOSEARCH_JS_PLUS_MENU}';
                  var url_unanswered = '{U_UNANSWERED_JS_PLUS_MENU}';
                  var url_watchsearch = '{U_WATCHSEARCH_JS_PLUS_MENU}';
                  var url_tellfriend = '{U_TELLFRIEND_JS_PLUS_MENU}';
                  insert_plus_menu('f{FORUM_ID}&amp;t={TOPIC_ID}','{JS_SESSION_ID}', {JS_AUTH_FAVOURITES});
                //]]>
                </script>
                <!-- END switch_plus_menu -->
            </span>
          </td>
      </tr>
    </table>

    <table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" style="border-bottom: 0px;">
      <tr align="right">
          <td class="catHead" colspan="3" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td width="9%" class="noprint">&nbsp;</td>
                  <td align="center" class="t-title">
                      <h1 class="cattitle">&nbsp;{TOPIC_TITLE}</h1>
                  </td>
                  <td align="right" width="9%" class="browse-arrows"><a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a>&nbsp;<a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a>&nbsp;<a href="#bottom">{L_GOTO_DOWN}</a>&nbsp;</td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
      <!-- BEGIN topicpagination -->
      <tr>
          <td class="row1 pagination" colspan="2" align="right" valign="top"><span class="gensmall">{PAGINATION}</span></td>
      </tr>
      <!-- END topicpagination -->
      {POLL_DISPLAY}
      <tr>
          <th class="thLeft" nowrap="nowrap" width="150px" height="26">{L_AUTHOR}</th>
          <th class="thRight" nowrap="nowrap" colspan="2">{L_MESSAGE}</th>
      </tr>
      <!-- BEGIN postrow -->
      <!-- BEGIN displayed -->
      <tr class="post">
          <td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS}"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} valign="top" width="150">
                      <div class="post_profile"><span class="name"><a name="{postrow.displayed.U_POST_ID}"></a><strong>{postrow.displayed.POSTER_NAME}</strong></span><br />
                <span class="postdetails poster-profile">
    {postrow.displayed.POSTER_RANK}<br />
    {postrow.displayed.RANK_IMAGE}<div class="post_avatar">{postrow.displayed.POSTER_AVATAR}</div><br />
                <div class="toggle-trig"><a href="#">Visas profilis</a></div>
                                    <div class="user-info">
                                      <!-- BEGIN profile_field -->
                                      <span class="profile-field">{postrow.displayed.profile_field.LABEL} {postrow.displayed.profile_field.CONTENT}{postrow.displayed.profile_field.SEPARATOR}</span>
    <!-- END profile_field -->
    {postrow.displayed.POSTER_RPG}
                                      </div></span>
            <img src="http://illiweb.com/fa/empty.gif" alt="" style="width:150px;height:1px" />
          </td>
          <td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS}"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} valign="top" width="100%" height="28" colspan="2">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td><span class="postdetails"><a class="postNumber" href="{postrow.displayed.POST_URL}">#{postrow.displayed.COUNT_POSTS}</a><img src="{postrow.displayed.MINI_POST_IMG}" alt="{postrow.displayed.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.displayed.L_MINI_POST_ALT}" border="0" />{L_POST_SUBJECT}: <a href="#{postrow.displayed.U_POST_ID}">{postrow.displayed.POST_SUBJECT}</a>  <img src="{postrow.displayed.MINI_TIME_IMG}" alt="" border="0" />{postrow.displayed.POST_DATE}</span></td>
                  <td valign="top" nowrap="nowrap" class="post-options">
                      {postrow.displayed.THANK_IMG} {postrow.displayed.MULTIQUOTE_IMG} {postrow.displayed.QUOTE_IMG} {postrow.displayed.EDIT_IMG} {postrow.displayed.DELETE_IMG} {postrow.displayed.IP_IMG} {postrow.displayed.REPORT_IMG}
                  </td>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="2" class="hr">
                      <hr />
                  </td>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="2">
                      <!-- BEGIN switch_vote_active -->
                      <div class="vote gensmall">
                        <!-- BEGIN switch_vote -->
                        <div class="vote-button"><a href="{postrow.displayed.switch_vote_active.switch_vote.U_VOTE_PLUS}">+</a></div>
                        <!-- END switch_vote -->

                        <!-- BEGIN switch_bar -->
                        <div class="vote-bar" title="{postrow.displayed.switch_vote_active.L_VOTE_TITLE}">
                            <!-- BEGIN switch_vote_plus -->
                            <div class="vote-bar-plus" style="height:{postrow.displayed.switch_vote_active.switch_bar.switch_vote_plus.HEIGHT_PLUS}px;"></div>
                            <!-- END switch_vote_plus -->

                            <!-- BEGIN switch_vote_minus -->
                            <div class="vote-bar-minus" style="height:{postrow.displayed.switch_vote_active.switch_bar.switch_vote_minus.HEIGHT_MINUS}px;"></div>
                            <!-- END switch_vote_minus -->
                        </div>
                        <!-- END switch_bar -->

                        <!-- BEGIN switch_no_bar -->
                                <div title="{postrow.displayed.switch_vote_active.L_VOTE_TITLE}" class="vote-no-bar" style="display: none;">----</div>
                                <!-- END switch_no_bar -->

                                <!-- BEGIN switch_vote -->
                                <div class="vote-button" style="display: none;"><a href="{postrow.displayed.switch_vote_active.switch_vote.U_VOTE_MINUS}"></a></div>
                                <!-- END switch_vote -->
                      </div>
                      <!-- END switch_vote_active -->

                      <div class="postbody">

                        <div>{postrow.displayed.MESSAGE}</div>

                        <!-- BEGIN switch_attachments -->
                        <dl class="attachbox">
                            <dt>{postrow.displayed.switch_attachments.L_ATTACHMENTS}</dt>
                            <dd>
                              <!-- BEGIN switch_post_attachments -->
                              <dl class="file">
                                  <dt>
                                    <img src="{postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.U_IMG}" />

                                    <!-- BEGIN switch_dl_att -->
                                    <a class="postlink" href="{postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_dl_att.U_ATTACHMENT}">{postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_dl_att.ATTACHMENT}</a> {postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_dl_att.ATTACHMENT_DEL}
                                    <!-- END switch_dl_att -->

                                    <!-- BEGIN switch_no_dl_att -->
                                    {postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_no_dl_att.ATTACHMENT} {postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_no_dl_att.ATTACHMENT_DEL}
                                    <!-- END switch_no_dl_att -->
                                  </dt>

                                  <!-- BEGIN switch_no_comment -->
                                  <dd>
                                    <em>{postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_no_comment.ATTACHMENT_COMMENT}</em>
                                  </dd>
                                  <!-- END switch_no_comment -->

                                  <!-- BEGIN switch_no_dl_att -->
                                  <dd>
                                    <em><strong>{postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.switch_no_dl_att.TEXT_NO_DL}</strong></em>
                                  </dd>
                                  <!-- END switch_no_dl_att -->

                                  <dd>({postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.FILE_SIZE}) {postrow.displayed.switch_attachments.switch_post_attachments.NB_DL}</dd>
                              </dl>
                              <!-- END switch_post_attachments -->
                            </dd>
                        </dl>
                        <!-- END switch_attachments -->

                        <div class="clear"></div>
                        <div class="signature_div">
                            {postrow.displayed.SIGNATURE}
                        </div>

                      </div>
                  </td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
      <tr>
          <td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS} browse-arrows"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} align="center" valign="middle" width="150">
            <a href="#top">{L_BACK_TO_TOP}</a>&nbsp;<a href="#bottom">{L_GOTO_DOWN}</a>
          </td>
          <td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS} messaging gensmall"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} width="100%" height="28">
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td valign="middle">
                      {postrow.displayed.PROFILE_IMG} {postrow.displayed.PM_IMG} {postrow.displayed.EMAIL_IMG}<!-- BEGIN contact_field --> {postrow.displayed.contact_field.CONTENT}<!-- END contact_field --> {postrow.displayed.ONLINE_IMG}
                  </td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
      <!-- BEGIN first_post_br -->
    </table>
    <br />
    <table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
      <tr>
          <th class="thLeft" nowrap="nowrap" width="150px" height="26">{L_AUTHOR}</th>
          <th class="thRight" nowrap="nowrap" colspan="2">{L_MESSAGE}</th>
      </tr>
      <!-- END first_post_br -->
      <!-- END displayed -->
      <!-- BEGIN hidden -->
      <tr>
          <td class="postdetails {postrow.hidden.ROW_CLASS}" colspan="2" align="center">{postrow.hidden.MESSAGE}</td>
      </tr>
      <!-- END hidden -->
      <!-- END postrow -->
      <!-- BEGIN no_post -->
      <tr align="center">
          <td class="row1" colspan="3" height="28">
            <span class="genmed">{no_post.L_NO_POST}</span>
          </td>
      </tr>
      <!-- END no_post -->
      <tr align="right">
          <td class="catBottom" colspan="3" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td width="9%" class="noprint">&nbsp;</td>
                  <td align="center" class="t-title"><a name="bottomtitle"></a><h1 class="cattitle">{TOPIC_TITLE}</h1></td>
                  <td align="right" nowrap="nowrap" width="9%" class="browse-arrows"><a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a>&nbsp;<a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a>&nbsp;<a href="#top">{L_BACK_TO_TOP}</a>&nbsp;</td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
    </table>
    <table class="forumline noprint" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="margin: 0 0 1px 0; border-top: 0px;">
      <tr>
          <td class="row2" valign="top" {COLSPAN_PAGINATION} width="150"><span class="gensmall">{PAGE_NUMBER}</span></td>
          <!-- BEGIN topicpagination -->
          <td class="row1" align="right" valign="top" ><span class="gensmall">{PAGINATION}</span></td>
          <!-- END topicpagination -->
      </tr>
      <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
      <!-- BEGIN watchtopic -->
      <tr>
          <td class="row2" colspan="2" align="right" valign="top"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span></td>
      </tr>
      <!-- END watchtopic -->
      <!-- END switch_user_logged_in -->
    </table>

    <!-- BEGIN promot_trafic -->
    <table class="forumline" width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" id="ptrafic_close" style="display:none;margin: 1px 0px 1px 0px">
      <tr>
          <td class="catBottom" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td valign="top"><h1 class="cattitle">&nbsp;{PROMOT_TRAFIC_TITLE}</h1></td>
                  <td align="right" valign="middle" width="10"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('ptrafic_open','ptrafic_close');"><img src="{TABS_MORE_IMG}" alt="+" align="middle" border="0" /></a></span></td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
    </table>

    <table class="forumline" width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" id="ptrafic_open" style="display:'';margin: 1px 0px 1px 0px">
      <tr>
          <td class="catBottom" height="28">
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td valign="top"><h1 class="cattitle">&nbsp;{PROMOT_TRAFIC_TITLE}</h1></td>
                  <td align="right" valign="middle" width="10"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('ptrafic_open','ptrafic_close');"><img src="{TABS_LESS_IMG}" alt="-" align="middle" border="0" /></a></span></td>
                </tr>
            </table>
          </td>
      </tr>
      <tr>
          <td class="row2 postbody" valign="top">
            <!-- BEGIN link -->
            &nbsp;<a style="text-decoration:none" href="{promot_trafic.link.U_HREF}" target="_blank" title="{promot_trafic.link.TITLE}">{promot_trafic.link.TITLE}</a><br />
            <!-- END link -->
          </td>
      </tr>
    </table>
    <!-- END promot_trafic -->

    <!-- BEGIN switch_forum_rules -->
    <table id="forum_rules" class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="margin: 1px 0px 1px 0px">
      <tbody>
          <tr>
            <td class="catBottom">
                <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                  <tbody>
                      <tr>
                        <td valign="top">
                            <h1 class="cattitle">&nbsp;{L_FORUM_RULES}</h1>
                        </td>
                      </tr>
                  </tbody>
                </table>
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td class="row1 clearfix">
                <table>
                  <tr>
                      <!-- BEGIN switch_forum_rule_image -->
                      <td class="logo">
                        <img src="{RULE_IMG_URL}" />
                      </td>
                      <!-- END switch_forum_rule_image -->
                      <td class="rules postbody">
                        {RULE_MSG}
                      </td>
                  </tr>
                </table>
            </td>
          </tr>
      </tbody>
    </table>
    <!-- END switch_forum_rules -->

    <table class="forumline noprint" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
          <td class="row2" colspan="2" align="center" style="padding:0px">
            <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
            <a name="quickreply"></a>
            {QUICK_REPLY_FORM}<br />
            <!-- END switch_user_logged_in -->
          </td>
      </tr>
      <tr>
          <td style="margin:0; padding: 0;" colspan="2">
            <table border="0" cellpadding="0" width="100%" cellspacing="0" id="info_open" style="display:''">
                <tbody>
          <!-- BEGIN show_permissions -->
          <tr>
            <td class="row2" valign="top" width="25%"><span class="gensmall">{L_TABS_PERMISSIONS}</span></td>
            <td class="row1" valign="top" width="75%"><span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
          </tr>
          <!-- END show_permissions -->
          <tr>
            <td class="catBottom" colspan="2" height="28">
                <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                  <tr>
                      <td valign="middle" width="100%"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_SEP}<a class="nav" href="{U_ALBUM}">{L_ALBUM}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</span></td>
                      <!-- BEGIN show_permissions -->
                      <td align="right" valign="middle"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('info_open','info_close');"><img src="{TABS_LESS_IMG}" alt="-" align="middle" border="0" /></a></span></td>
                      <!-- END show_permissions -->
                  </tr>
                </table>
            </td>
          </tr>
      </tbody>
            </table>
          </td>
      </tr>
      <tr>
          <td style="margin:0; padding: 0;" colspan="2">
            <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" id="info_close" style="display:none;">
                <tbody>
          <tr>
            <td class="catBottom" colspan="2" height="28">
                <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                  <tr>
                      <td valign="middle" width="100%"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_SEP}<a class="nav" href="{U_ALBUM}">{L_ALBUM}</a>{NAV_CAT_DESC_SECOND}</span></td>
                      <td align="right" valign="middle"><span class="gensmall"><a href="javascript:ShowHideLayer('info_open','info_close');"><img src="{TABS_MORE_IMG}" alt="+" align="middle" border="0" /></a></span></td>
                  </tr>
                </table>
            </td>
          </tr>
      </tbody>
            </table>
          </td>
      </tr>
    </table>

    <form action="{S_JUMPBOX_ACTION}" method="get" name="jumpbox" onsubmit="if(document.jumpbox.f.value == -1){return false;}">
    <table class="noprint" width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0" align="center">
      <tr>
          <td align="left" valign="middle" nowrap="nowrap" {WIDTH_GALLERY}>
            <span class="nav">
                <!-- BEGIN switch_user_authpost -->
                <a href="{U_POST_NEW_TOPIC}" rel="nofollow"><img src="{POST_IMG}" id="{POST_IMG_ID}Newtopic" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" align="middle" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                <!-- END switch_user_authpost -->
                <!-- BEGIN switch_user_authreply -->
                <a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" align="middle" border="0" /></a>
                <!-- END switch_user_authreply -->
            </span>
          </td>

          <!-- BEGIN viewtopic_bottom -->
          <td align="right" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{L_JUMP_TO}:&nbsp;{S_JUMPBOX_SELECT}&nbsp;<input class="liteoption" type="submit" value="{L_GO}" /></span></td>
          <!-- END viewtopic_bottom -->

          <!-- BEGIN moderation_panel -->
          <td align="center">
            <span class="gensmall">{moderation_panel.U_YOUR_PERSONAL_MODERATE}</span>
          </td>
          <td align="center" width="250">
            <span class="gensmall">&nbsp;</span>
          </td>
          <!-- END moderation_panel -->
      </tr>
    </table>
    </form>

    <!-- BEGIN viewtopic_bottom -->
    <table class="noprint" width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0" align="center">
      <tr>
          <td colspan="2" align="left" valign="top" nowrap="nowrap"><br />{S_TOPIC_ADMIN}<br />
            <form name="action" method="get" action="{S_FORM_MOD_ACTION}">
                <input type="hidden" name="t" value="{TOPIC_ID}" />

                <!-- <input type="hidden" name="sid" value="{S_SID}" /> -->
                <input type="hidden" name="{SECURE_ID_NAME}" value="{SECURE_ID_VALUE}" />

                <span class="gen">{L_MOD_TOOLS}<br />{S_SELECT_MOD}&nbsp;<input class="liteoption" type="submit" value="{L_GO}" /></span>
            </form>
          </td>
      </tr>
    </table>
    <!-- END viewtopic_bottom -->

    <!-- BEGIN switch_image_resize -->
    <script type="text/javascript">
    //<![CDATA[
    $(resize_images({ 'selector' : '.postbody', 'max_width' : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH}, 'max_height' : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} }));
    //]]>
    </script>
    <!-- END switch_image_resize -->
    <script src="{JS_DIR}addthis/addthis_widget.js" type="text/javascript"></script>

Thanks!

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by SLGray on April 18th 2016, 11:59 pm

@new.moon wrote:Send me viewtopic_body on pm or here to check problem.
Please do not ask a member to send support through pm. All support needs to be posted on the forum. The only exception is founder issues.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 21st 2016, 9:07 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 23rd 2016, 6:15 am

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 24th 2016, 11:23 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 26th 2016, 6:37 am

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 28th 2016, 6:34 am

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 29th 2016, 6:50 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by Rukiafan on April 29th 2016, 9:13 pm

The same issue is happening on our PunBB website and we even turned our JS edits to the members profile page off and it's still not functioning properly so I think that it's on Forumotion's end and not ours...:|

Rukiafan
Forumember

Posts : 266
Reputation : 8
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on April 30th 2016, 9:50 pm

Possibly. In any case, it would be really nice to know how to fix it Smile

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on May 2nd 2016, 3:06 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Solved Re: Profile toggle not working anymore

Post by ifelthope1126 on May 3rd 2016, 11:17 pm

Bump.

ifelthope1126
Forumember

Female Posts : 70
Reputation : 9
Language : Lithuanian, Russian, English

http://sunset.forumtwilight.com

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum