Same problem loading - can't connect to site

Go down

Same problem loading - can't connect to site

Post by NancyB on October 10th 2014, 5:12 pm

Same problem as discussed in this archived thread.
This is three times in the last several months.

https://help.forumotion.com/t135484-only-topic-slow-forums-the-problem-is-happening-again#912513

-----------
allaboutbigbrother.net.
avatar
NancyB
Forumember

Posts : 64
Reputation : 0
Language : English

http://allaboutbigbrother.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: Same problem loading - can't connect to site

Post by Guest on October 10th 2014, 5:18 pm

Hello NancyB,
This may be caused due to the fact that the Forumotion Technicians are still working on bugs that occured during the DataCenter Transfer so due to this, timeouts and slowdowns will be expected but shouldn't last too long. For more information, look to the link below.

https://help.forumotion.com/t135889-change-of-datacenter-report-bugs

-Jad

Guest
Guest


Back to top Go down

Techs, be sure to read the other thread

Post by NancyB on October 10th 2014, 8:02 pm

The archived thread described the problems many were having. In that thread the is also a link to a thread that was archived before that one.
It is the exact same problem.

Some people may not even be able to post their problems here because they can reach the site.
avatar
NancyB
Forumember

Posts : 64
Reputation : 0
Language : English

http://allaboutbigbrother.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Re: Same problem loading - can't connect to site

Post by APE on October 10th 2014, 9:19 pm

I can confirm  that due to an update of our Data center systems we are finding lots of down time and slowing down of our forums. Are Tech staff are working around the clock to get all the bugs fixed and to do this they will need to adjust lots of files on our server system.

This will make lost of slowdowns for all members but we are working on the matter so please hold on until the work has been done.

we are really sorry for any down time and white page problems you are getting.

To report any down time and other problems please follow this thread.
https://help.forumotion.com/t135889-change-of-datacenter-report-bugs

APE



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12320
Reputation : 1283
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum