Advertisement broken

Go down

In progress Advertisement broken

Post by Nape4 on August 17th 2016, 10:36 pm

I just noticed on my forum a advertisement image is broken it actually shows the code as follows

Code:
http://advertisers.admedia.com/campaign_images/9161_1471324277.gif(function () { /*fsqpxl*/ if (Math.random() >= 0.01) return; var sc = document.createElement("script"); sc.type = "text/javascript"; sc.async = true; sc.src = (location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:") + "//c.fqtag.com/tag/implement-r.js?org=cewepranudedr7su8ada&s=&p=epomRTB&a=5887&rt=display&sl=1&fq=1&fmt=banner"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(sc, s); })();
Pluse extra link codeing something needs to be done about this its annoying to see broken advertisement codes which you have no control to fix over. after refreshing it goes away but still its out there. will keep my eye on my forums advertisements from now on please do not trash as I can keep it incase it happens again

number of times seen advertisement link image broken showing codes 1 times


Last edited by Nape4 on August 17th 2016, 10:42 pm; edited 1 time in total
Nape4
Nape4
Forumember

Male Posts : 229
Reputation : 2
Language : English
Location : SC USA

http://lucario-domain.forumotion.com/forum

Back to top Go down

In progress Re: Advertisement broken

Post by SLGray on August 17th 2016, 10:39 pm

The topic was posted in the wrong section, so I have moved it to the correct section.
Please read our forum rules:  ESF General Rules
Please post your forum's link.


Advertisement broken Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 45679
Reputation : 3219
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Advertisement broken

Post by Nape4 on August 17th 2016, 10:44 pm

I refreshed it fixed it but it doesn't mean its been fixed or will show up again
Nape4
Nape4
Forumember

Male Posts : 229
Reputation : 2
Language : English
Location : SC USA

http://lucario-domain.forumotion.com/forum

Back to top Go down

In progress Re: Advertisement broken

Post by APE on August 18th 2016, 11:03 am

This could have been down to your browser messing about at that time.

We will leave this open for 24hrs longer and see if you have a problem again but most of the time doing a browser cache Clean will fix this sort of problem.


Advertisement broken Left1212Advertisement broken Center11Advertisement broken Right112
Advertisement broken Ape_b110
Advertisement broken Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 14269
Reputation : 1542
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Advertisement broken

Post by Shadow on August 18th 2016, 12:32 pm

Hello,

I think @Ape is probably right, if it has only happenned one time and that you are the only user that has experienced this, it is most likeky to be a temporary problem with your navigator.
Shadow
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 16203
Reputation : 1805
Language : French, English

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum