The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Lag?? Urgent

4 posters

Go down

Solved Forum Lag?? Urgent

Post by Cypress/Noir Tue Jul 24, 2018 8:41 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/tkJRJgH.png, https://i.imgur.com/uy8iz4t.png
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Every time I change the css or something considered "major" I suppose
Forum link : http://op-endlessfrontiers.forumotion.com/

Description of problem

So my form is suppose to look like this;

https://i.imgur.com/06l44VL.png

https://i.imgur.com/39TpEhc.png

But as seen the in the screen shot section above; for me at least, it doesn't look like this. And I'm not entirely sure why, this has happened before and if I change something in the css (doesn't matter what, I just have a small color code that I switch back and forth for this); hit submit then save, it usually goes back to normal, however this time around it isn't doing that.

My friends have told me this is similar to lag, but I'm not sure as they don't get this issue like I do.


Last edited by Cypress/Noir on Tue Jul 24, 2018 9:10 pm; edited 1 time in total
Cypress/Noir
Cypress/Noir
New Member

Female Posts : 7
Reputation : 1
Language : English
Location : USA

View user profile http://op-endlessfrontiers.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Lag?? Urgent

Post by SLGray Tue Jul 24, 2018 8:50 pm

Is this an issue with logging into your forum?


Forum Lag?? Urgent Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50441
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Lag?? Urgent

Post by Cypress/Noir Tue Jul 24, 2018 8:55 pm

No, I can log into it just fine, it's the skin; it's jumping back into old versions of itself.
Cypress/Noir
Cypress/Noir
New Member

Female Posts : 7
Reputation : 1
Language : English
Location : USA

View user profile http://op-endlessfrontiers.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Lag?? Urgent

Post by Ape Tue Jul 24, 2018 9:04 pm

clear your browser cache and cookies
restart your browser and do an update of the browser.

The forum looks fine to me.


Forum Lag?? Urgent Left1212Forum Lag?? Urgent Center11Forum Lag?? Urgent Right112
Forum Lag?? Urgent Ape_b110
Forum Lag?? Urgent Keep_s10
Forum Lag?? Urgent Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17955
Reputation : 1913
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Lag?? Urgent

Post by Cypress/Noir Tue Jul 24, 2018 9:09 pm

After doing that, everything has returned to normal, I feel so silly. I had over 400mb in cookies and what not. ;o;

Thank you for the help though! xD
Cypress/Noir
Cypress/Noir
New Member

Female Posts : 7
Reputation : 1
Language : English
Location : USA

View user profile http://op-endlessfrontiers.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Lag?? Urgent

Post by mpelmmc Tue Jul 24, 2018 9:11 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules
mpelmmc
mpelmmc
Helper
Helper

Male Posts : 1088
Reputation : 170
Language : English and Spanish

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum