The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Not Loading

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 00:52

Forum wont load tonight forum URL http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Firefox said there was an Xtml error @ line 68 i have made no scripting modifications since the forum loaded OK earlier today.

The founder Utils were used to reset the backup to 2 days previously 13/5/13 with no improvement the forum still wont load after several tries

Internet Explorer displays



and firefox displays



Obliged if it could be handed on to a technician



musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by SLGray on Thu May 16 2013, 00:57

It loads fine for me. I am using Firefox 21.0 (newest version).


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36673
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 01:01

I'm using firefox v 21.0

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by SLGray on Thu May 16 2013, 01:03

Clear your browser's cache.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36673
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Miccro on Thu May 16 2013, 01:13

I've been having the same problem for the last hour or so. I'm using Chrome but I also tried it in firefox and opera and it wouldn't load in any of them, also clearing the cache didn't help.

pokemonadventures.forumotion.co.uk/ that's my forum if it helps

Miccro
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 01:16

^ Yes your forum's not loading here either maybe it's something to do with the UK URL ...is mine loading for you? http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

I tried clearing caches as well



Last edited by musket on Thu May 16 2013, 01:19; edited 1 time in total

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by SLGray on Thu May 16 2013, 01:18

@Miccro wrote:I've been having the same problem for the last hour or so. I'm using Chrome but I also tried it in firefox and opera and it wouldn't load in any of them, also clearing the cache didn't help.

pokemonadventures.forumotion.co.uk/ that's my forum if it helps
It loads fine for me.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36673
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Miccro on Thu May 16 2013, 01:19

@musket wrote:^ Yes your forum's not loading here either maybe it's something to do with the UK URL ...is mine loading for you? http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/
no your forum isn't loading for me either

Miccro
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Derri on Thu May 16 2013, 01:30

It loads perfectly fine for me and I'm using google chrome.

http://www.forumotion.com/en/utils/

Maybe try connecting to the administration panel by logging into there with the founder account information. I'm out of ideas...

Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Miccro on Thu May 16 2013, 01:32

I did try that but unfortunately it isn't accepting my password but I've already sent a PM to have that sorted out so hopefully when that gets sorted there may be something more I can do.

Miccro
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 01:40

Maybe something to do with the UK connections, it could clear up in a few hours

BTW i get this with your connection





musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by APE on Thu May 16 2013, 01:44

Hi all im am having the same problem
I think it has some thing to do with virgin media as all sites you have posted here with the url of forumotion.co.uk/ is the same or it maybe FM's forumotion.co.uk/ server but if its working for others then i would think it's to do with our ISP

can you tell me who your ISP is please ??

Ape




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Miccro on Thu May 16 2013, 01:46

I'm using Virgin media but why would it only affect those specific sites?

Miccro
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by APE on Thu May 16 2013, 01:49

@Miccro wrote:I'm using Virgin media but why would it only affect those specific sites?

We had this same problem some time back it's down to a server problem
On FM's and Virgins side they do get it fixed in time when there is a report made.
my site address is http://chatworld.forumotion.co.uk/ and it's the same as yours but the other site i own is ok http://aquaticsworld.darkbb.com/

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 02:12

My IP is Virgin and so far the above URL's ending in .co.uk wont load


musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Miccro on Thu May 16 2013, 03:02

Ok luckily it's back up again, must have been that Virgin server problem you were talking about, never heard of that happening before though but at least I'll know what is happening if it happens again thanks.

Miccro
New Member

Male Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by musket on Thu May 16 2013, 03:03

Yes it appears to be working again here also Smile

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by SLGray on Thu May 16 2013, 05:52

Is this solved for all?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36673
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by APE on Thu May 16 2013, 11:10

it's working okay again for me i spoke to virgin and there saying it was a problem with the main server but they have fixed the problem in hand
Thanks Wink




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading

Post by Sanket on Thu May 16 2013, 12:26

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum