The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Issue Only On phpBB 3 Forums

View previous topic View next topic Go down

Solved Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by SLGray on October 30th 2013, 3:48 am

I noticed on my forum and the other phpBB 3 forums I have visited that there is what looks like two small images on the left side.  It appears on all the panels and panels where the forums are.  I do not see on the support forum though.

Does anyone else who has a phpBb 3 notice these two very small images?

My forum's link: http://ztwildlife.forumotion.com/


Last edited by SLGray on October 30th 2013, 4:11 am; edited 1 time in total


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by Sir Chivas™ on October 30th 2013, 3:53 am

Mate,

Can you provide a screenshot of this? I can't seem to find this two little images, mate.

Regards,
Sir Chivas.

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by SLGray on October 30th 2013, 4:03 am



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by Sir Chivas™ on October 30th 2013, 4:06 am

I'm not seeing this issue, I see the forum perfectly. Have tried clearing your browsers' cache? Is this appearing for you only on one browser or multiple browsers? If so, which ones?

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by SLGray on October 30th 2013, 4:06 am

Firefox

I see these images on other phpBB 3 forums, except for here. Which is weird.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by Sir Chivas™ on October 30th 2013, 4:07 am

Try clearing the cache, also try checking it out by using different browsers.

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by SLGray on October 30th 2013, 4:11 am

That is very weird, but clearing and restarting my browser remove the images. Thanks.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issue Only On phpBB 3 Forums

Post by Sir Chivas™ on October 30th 2013, 4:15 am

Okay, probably it was a malfunction with a code. Glad its gone.

Thread Locked & Archived.

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum