The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only Topic] Emoticons Not Working

View previous topic View next topic Go down

In progress [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by smurfavr on January 21st 2014, 11:20 pm

Not my work button emoticons. How can I fix it.



Topic made in an only topic. Please post only in this topic if your emoticons are not working.

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1422
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by SLGray on January 21st 2014, 11:22 pm

Are you using Chrome? Try using another browser.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by Ange Tuteur on January 21st 2014, 11:25 pm

Hello,

There seems to have been some kind of issue with this earlier, try clearing your browsers cache and see if it resolves the problem.

You can also try :
Administration Panel > General > Forum > Configuration

Scroll to the very bottom, tick 'resynchronize your forum' and save.

Additionally I had this error :
ReferenceError : INTRANET is not defined

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by smurfavr on January 21st 2014, 11:41 pm


I tried Chrome and Mozilla there was no change.
did resynchronize your forum problem still has it.

Here in your forum also does not work emoticon button

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1422
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by SLGray on January 21st 2014, 11:45 pm

Mine works. When it first open, it loads for a second before the emotions show.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by smurfavr on January 21st 2014, 11:49 pm

For me do not work.

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1422
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by christien on January 21st 2014, 11:54 pm

Three of my members have the same problemon two different forumotion forums

resynchronizeforumalso clearing browsers catche didn't resolve the problem

christien
Forumember

Female Posts : 89
Reputation : 2
Language : Dutch-eng.

http://seeyoufriends.forumotion.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by Ange Tuteur on January 22nd 2014, 12:29 am

I have had this problem earlier around 13:00 - 15:00 on a few forums, which is a first. As I mentioned in my last post, clicking the host an image / emoticon button would throw an error.

ReferenceError : INTRANET is not defined

Currently it is working fine for me however, some forums may still be experiencing this issue. I would give it a few hours to see if it clears up, if not you can post here to update. Wink

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by Leviosa on January 22nd 2014, 3:11 pm

Hello

Infact, yesterday we had a little problem with emoticons. Righ now the problem should be solved.

Thanks


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by christien on January 22nd 2014, 3:27 pm

Sorry but it is not solved here, more members have this problem now Sad

christien
Forumember

Female Posts : 89
Reputation : 2
Language : Dutch-eng.

http://seeyoufriends.forumotion.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by smurfavr on January 22nd 2014, 4:46 pm

The problem is not resolved and on my website.
http://smurfa.bulgarianforum.net/

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1422
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by SLGray on January 22nd 2014, 5:40 pm

Clear your browser's cache & history. Also delete your forum's cookies.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by S-t-e-v-e- on January 22nd 2014, 8:05 pm

well i have done all of these so have my member and it doesn't work

ooo yea the image host button doesn't work also

S-t-e-v-e-
Forumember

Posts : 450
Reputation : 6
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by smurfavr on January 22nd 2014, 8:13 pm

@SLGray wrote:Clear your browser's cache & history. Also delete your forum's cookies.
I've tried both options, but the problem is not solved.

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1422
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by S-t-e-v-e- on January 22nd 2014, 8:16 pm

it's an night mare most of my member use quick reply and none of us can use the smiley it's an joke if i ran my own forum this wouldn't happen

S-t-e-v-e-
Forumember

Posts : 450
Reputation : 6
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by Derri on January 22nd 2014, 8:32 pm

@S-t-e-v-e- wrote:it's an night mare most of my member use quick reply and none of us can use the smiley it's an joke if i ran my own forum this wouldn't happen

Well I am assuming the technicians will hopefully be aware of this and will have it fixed sometime soon. After all it has been mentioned a lot on some of the other official support forums.

All I can suggest is to be patient and hopefully the issue will be fixed. Even on paid forum hosts technical issues can arise.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

In progress Re: [Only Topic] Emoticons Not Working

Post by Leviosa on January 23rd 2014, 9:46 am

I have created an only topic in "I need a technician" section: http://help.forumotion.com/t129965-only-topic-smilies-don-t-work#871555

Thanks for posting your smiley problem only here

Buttercup


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum