The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Photo Problem?

View previous topic View next topic Go down

Solved Photo Problem?

Post by Illest on April 11th 2014, 3:11 am

I have no idea what's happening, but this photo appears on almost every page behind the chatbox, members, etc.



Last edited by Illest on April 12th 2014, 2:20 am; edited 1 time in total

Illest
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 9
Language : English
Location : USA

http://mixedmedia.userboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by SLGray on April 11th 2014, 3:41 am

Did you change your theme? It means that those images have been deleted or moved. Please post your forum's link.

Exactly it means that those images are hosted on a site that is saying that the account connected to them had reached its bandwidth limit.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by Illest on April 11th 2014, 4:52 am

@SLGray wrote:Did you change your theme? It means that those images have been deleted or moved. Please post your forum's link.

Exactly it means that those images are hosted on a site that is saying that the account connected to them had reached its bandwidth limit.
Yes, but I've had the theme for a couple of days now.

runemart.userboard.net

So, is there anyway I can fix them? Perhaps change them or would I have to get a whole new theme?

Illest
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 9
Language : English
Location : USA

http://mixedmedia.userboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by SLGray on April 11th 2014, 4:55 am

You can change them or install a new theme.

Check your CSS for these:
Code:
.navbar {
  background-image: url('http://i191.photobucket.com/albums/z301/lastfmbadges/a1/navbar2-1.png');
}
.panel {
  background-image: url('http://i191.photobucket.com/albums/z301/lastfmbadges/a1/barpol.png');
}

The background image for the whole forum should be here:

Administration Panel > Display > Colors & Pictures > Pics Management
Advanced Mode
First Tab

I believe the image above the forums themselves are also in the above section.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by Leviosa on April 11th 2014, 11:56 am

Hello

Could you also tell us if you were hosting pictures through servimg or an other way?


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by Illest on April 12th 2014, 2:19 am

So the whole forum had that image all over so I just ended up changing the theme.

Thanks guys,

Solved.

Illest
Forumember

Male Posts : 135
Reputation : 9
Language : English
Location : USA

http://mixedmedia.userboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Photo Problem?

Post by SLGray on April 12th 2014, 2:51 am

Topic Solved & Archived


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum