The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Lost Text When Editing

View previous topic View next topic Go down

In progress Lost Text When Editing

Post by Duquin on November 15th 2016, 10:31 pm

Technical Details


Forum version : #PunBB
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Who the problem concerns : All members
Forum link : http://magiworld.forumotion.com/

Description of problem

Myself and a few members have encountered an issue where a great deal of text is simply lost when editing a post that contains lots of spoilers and/or code boxes. The text always cuts off at the same spot but there are no coding errors that I or any of my members are aware of.

Is this a common glitch and is it operator error?

EDIT: Through testing a member has confirmed that removing the spoilers doesn't make a difference. The issue seems to lie in having lots of code box coding in a single post.


Last edited by Duquin on November 16th 2016, 12:21 am; edited 1 time in total

Duquin
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://magiworld.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by SLGray on November 15th 2016, 10:49 pm

Are you using WYSIWYG or resource mode? Does this happened in both modes?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36679
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by Duquin on November 16th 2016, 12:19 am

No, we are not. From the moment the edit button is pressed and it takes us to the edit screen, the text box is already missing text. It isn't lost upon pressing send. I've tried turning the modes on now that you've mentioned them, but the lost text does not reappear.

Duquin
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://magiworld.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by SLGray on November 16th 2016, 4:12 am

Are these messages/posts very long? There is a limit on the number of characters in a post/message.

Limits: http://help.forumotion.com/t1709-some-limits-of-forumotion-forum
Characters in the messages: 65,000 characters (Including spaces)


Last edited by SLGray on November 16th 2016, 5:37 am; edited 1 time in total


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36679
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by Duquin on November 16th 2016, 4:21 am

The posts are long, but the latest one to have this issue is only 10,000 characters large according to wordcounter.net.

Correct me if I'm wrong, but wouldn't forumotion prevent the post from being made in the first place if it exceeded the character limit? We can make the posts, the problem is that when we edit them, half or more of the post is missing from the edit box.

Thank you for your attempts to help so far. I hope I don't sound ungrateful. Just trying to make sure my issue is clear.

Duquin
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://magiworld.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by SLGray on November 16th 2016, 5:39 am

When you post these posts are you in WYSIWYG mode? What mode are you in while editing the posts? Also are you typing these posts manually or copying and pasting them?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36679
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by Duquin on November 16th 2016, 1:26 pm

I can't speak for others, but I never use WYSIWYG mode. I just use the standard html posting mode. The roleplay systems posts that have the issue were posted manually, but some member vault posts where they store items earned have lots of copy and pasted text in them.

Duquin
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://magiworld.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Lost Text When Editing

Post by Duquin on November 19th 2016, 5:07 pm

Bump

Duquin
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://magiworld.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum