Forum Favicon problem

Go down

Solved Forum Favicon problem

Post by DeathDunk98* on July 24th 2014, 9:06 pm

I have a problem with the forum favicon, I change the icon from General-Configuration, but its not working, no matter what icon a set the forum favicon stays to random(default) one!!
my forum url: http://www.islamishendrit.forumk.biz


Last edited by DeathDunk98* on July 25th 2014, 3:39 am; edited 1 time in total
avatar
DeathDunk98*
Forumember

Posts : 479
Reputation : 3
Language : Shqip

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by SLGray on July 24th 2014, 9:17 pm

You are using the .ico format?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43465
Reputation : 3084
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by DeathDunk98* on July 24th 2014, 9:24 pm

I've tried .ico and .png none of that works, I think the problem is somewhere in the overall header, since I've added some codes I have this problem
avatar
DeathDunk98*
Forumember

Posts : 479
Reputation : 3
Language : Shqip

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by Derri on July 24th 2014, 10:16 pm

You could back up your current overall header template. Then restore the default template and then compare the two, making the changes again until you see what the problem could be.
avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8713
Reputation : 629
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by DeathDunk98* on July 24th 2014, 10:25 pm

that would destroy my entire theme :/ I've worked so much for this forum
avatar
DeathDunk98*
Forumember

Posts : 479
Reputation : 3
Language : Shqip

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by Van-Helsing on July 24th 2014, 11:05 pm

Hi,
Have you upload the favicon on servimg server? Upload it there and get the direct link from servimg server. If its still not working check the dimensions of the icon, if I remember correct it must be 12px x 12px.

Best Regards,
Black-Shadow
avatar
Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2411
Reputation : 112
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by DeathDunk98* on July 25th 2014, 1:49 am

nothing works actually I've tried that :/ cant find the issue
avatar
DeathDunk98*
Forumember

Posts : 479
Reputation : 3
Language : Shqip

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by DeathDunk98* on July 25th 2014, 1:55 am

Um, dont know what happenned I didnt touch anything but the problem is fixed somehow o.O SOLVED
avatar
DeathDunk98*
Forumember

Posts : 479
Reputation : 3
Language : Shqip

Back to top Go down

Solved Re: Forum Favicon problem

Post by SLGray on July 25th 2014, 5:50 am

Since no solution was given, the topic will be grabaged.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43465
Reputation : 3084
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum