The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

New User Activation with admin approval works randomly

4 posters

Go down

Solved New User Activation with admin approval works randomly

Post by azwiz February 2nd 2017, 12:13 am

I recently changed the New User Registration Activation to admin approval . That works most of the time . It seems that about every 4 th user to register just goes right in . When I get the email . I go to check " Yes " for user is active . They are already active . No big deal . I just wonder why ? If I wanted it to be secure . I guess it will be some of the time . Right ? Lol . Is there a glitch ?
Paul


Last edited by azwiz on February 2nd 2017, 2:17 pm; edited 1 time in total
azwiz
azwiz
Forumember

Male Posts : 837
Reputation : 9
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

https://www.valleyofthesuncc.com/

Back to top Go down

Solved Re: New User Activation with admin approval works randomly

Post by Draxion February 2nd 2017, 12:18 am

Hi there,

If you have other admins, it could be possible they are activating your members. I would recommend you check it over if you do. If it is only you, then it could be something else.
Draxion
Draxion
Helper
Helper

Male Posts : 2518
Reputation : 321
Language : English
Location : USA

https://www.talesoftellene.com/

Back to top Go down

Solved Re: New User Activation with admin approval works randomly

Post by azwiz February 2nd 2017, 12:45 am

Draxion wrote:Hi there,

If you have other admins, it could be possible they are activating your members. I would recommend you check it over if you do. If it is only you, then it could be something else.
Yes . No . I would be the sole admin .
azwiz
azwiz
Forumember

Male Posts : 837
Reputation : 9
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

https://www.valleyofthesuncc.com/

Back to top Go down

Solved Re: New User Activation with admin approval works randomly

Post by Ape February 2nd 2017, 1:41 am

Not sure what the hell could be doing this sort of thing as the system has fixed settings to them.

Have your done any backups ?

When a back up is done it can take time to settle down.

If not then i am lost to why this would happen it could also be down to the updates to the software we have had but then we would get more posts about it and members thinking what is going on. so right now i think it could just be a temp problem and it will settle down.


New User Activation with admin approval works randomly Left1212New User Activation with admin approval works randomly Center11New User Activation with admin approval works randomly Right112
New User Activation with admin approval works randomly Ape_b110
New User Activation with admin approval works randomly Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 19202
Reputation : 2001
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: New User Activation with admin approval works randomly

Post by azwiz February 2nd 2017, 2:17 pm

Okay . I will wait for a few new users . See if it repeats again . If no one else has reported this . It is not likely to repeat . I will let you know
Thanx
Paul
azwiz
azwiz
Forumember

Male Posts : 837
Reputation : 9
Language : english
Location : Apache Junction , Arizona USA

https://www.valleyofthesuncc.com/

Back to top Go down

Solved Re: New User Activation with admin approval works randomly

Post by SLGray February 2nd 2017, 9:06 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules:  ESF General Rules


New User Activation with admin approval works randomly Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51408
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum