Error: The forum you selected does not exist - while clicking link to activate

Go down

In progress Error: The forum you selected does not exist - while clicking link to activate

Post by abhishekjainAdmin on March 1st 2017, 10:08 am

Hi I created a forum. http://krakow-english-books.forumpolish.com
I am admin to it. to test it I myself as a new member with a new email ID.
I got the email with link for activation. when I click on the link I get this error : The forum you selected does not exist.

How to fix this ?
I cannot register again with the email ID, it says this email ID is taken.
I cannot login with the username I gave during registration, it says this username does not exist.

avatar
abhishekjainAdmin
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : english

http://krakow-english-books.forumpolish.com

Back to top Go down

In progress Re: Error: The forum you selected does not exist - while clicking link to activate

Post by brandon_g on March 1st 2017, 2:47 pm

Hello,

Try manually activating the account in the admin panel. You can do this by going to: ACP (admin panel)-->Users and groups-->Users-->Inactive users-->New users . The account should appear on this list. You should just tick the box next to username and click activate. This will activate the account and you will be able to login with it.

-Brandon


Remember to mark your topic when a solution is found.
avatar
brandon_g
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6963
Reputation : 636
Language : English
Location : USA

http://broadcastingduo.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Error: The forum you selected does not exist - while clicking link to activate

Post by APE on March 1st 2017, 8:56 pm

Hello,

I can clear this up

As your forum is new even thou you have set it so your members have to go in and click the link on a Email, this is not the case on new forums.

As a spam system we have set all new forums to a default setting of Admin to ok the new accounts until you have more use in the forum then it will go to your settings as asked.

My advice is to set this back to Admin until you have 5 to 10 members then change it back.

This setting is not a problem after your forum is used more.

Reason for this setting:
Stop new accounts made by bots.
Stop spam members making a mess of your forum.



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12464
Reputation : 1304
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum