The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

images not loading

2 posters

Go down

images not loading Empty images not loading

Post by Neva July 16th 2017, 3:16 am

I cannot see any images on any forumotion site. All of the icons appear as question marks. Any images I try to see on servimg do not load. "Could not establish a secure connection" or "The connection was reset" This is in both Safari and Chrome.

I am using a MacBook Pro with OSX 10.9.5

What would you suggest would work to be able to see the uploaded images?
Neva
Neva
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : english

View user profile

Back to top Go down

images not loading Empty Re: images not loading

Post by SLGray July 16th 2017, 3:45 am

The topic was posted in the wrong section, so I have moved it to the correct section.
Please read our forum rules: ESF General Rules
It sounds like the link for the images do not have https.


images not loading Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50604
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

images not loading Empty Re: images not loading

Post by Guest July 16th 2017, 1:12 pm

@Neva, if the links are https, you shoud check if your computer's date is set correctly. @SLGray, the links being http should not be a problem.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum