The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Widgets Toggle not working.

3 posters

Go down

Solved Forum Widgets Toggle not working.

Post by Kumari August 27th 2017, 6:28 am

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : www.thecure.forumotion.com

Description of problem

So, I followed the tutorial that @Ange_tuter made : https://help.forumotion.com/t78898-show-hide-widgets-script?highlight=hide

and the hide feature works, but you can't open them again.
Can someone help me to remedy this please Smile
avatar
Kumari
Forumember

Female Posts : 63
Reputation : 1
Language : English
Location : Australia

View user profile http://www.thekumariwolves.ohmylife.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets Toggle not working.

Post by SLGray August 27th 2017, 7:03 am

Exactly you can open them, but the button is being partially covered by the ad area box.


Forum Widgets Toggle not working. Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50604
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets Toggle not working.

Post by SLGray August 27th 2017, 7:10 am

Look for this part in the coding you added to the widgets.

Code:
position: absolute

Change it to

Code:
position: inherit


Forum Widgets Toggle not working. Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50604
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets Toggle not working.

Post by Kumari August 27th 2017, 12:35 pm

Awesome, thank you @SLGray that solved it!
avatar
Kumari
Forumember

Female Posts : 63
Reputation : 1
Language : English
Location : Australia

View user profile http://www.thekumariwolves.ohmylife.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets Toggle not working.

Post by Ape August 27th 2017, 1:01 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules


Forum Widgets Toggle not working. Left1212Forum Widgets Toggle not working. Center11Forum Widgets Toggle not working. Right112
Forum Widgets Toggle not working. Ape_b110
Forum Widgets Toggle not working. Keep_s10
Forum Widgets Toggle not working. Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 18114
Reputation : 1922
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum