Current date/time is December 13th 2019, 11:21 am

Search found 337 matches for phpBB2

Editor toolbar is gone

Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem :  https://funkyimg.com/i/2YFKN.jpg
Who the problem concerns : Admin
When the problem appeared : The editor toolbar has been out of order for several days. I don't know what went wrong and at what point.
Forum link :  http://country-roads.forumpolish.com/

For some reason the toolbar' with bold, italic and such is gone. I don't know which code to look for help in.
by Arrowpbf
on November 13th 2019, 2:41 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Editor toolbar is gone
Replies: 9
Views: 463

Share this Topic (only direct link)

Hello @Amadeus,

This is the easiest way to do this without going in the templates. Even though your forum is #phpbb2 and it's usually difficult to code your way out of this version of forum, here's what you can do:

Create one javascript, placed In the topics only:
Code:
// CREATION OF THE BUTTON NEXT TO THE TITLE
$(function(){
  $('<input type="text" value="" id="myInput" style="position:Fixed;top:-40px"><button id="copyButton" onclick="myFunction()">Copy Link</button>').insertAfter('.cattitle:eq(0)');
});


Then you have to create an other javascript placed again In the topics only using this code:
Code:
//FUNCTION FOR THE COPYING OF THE URL OF THE TOPIC
function myFunction() {
  var copyText = document.getElementById('myInput'),
      buttonToCopy = document.getElementById('copyButton');
  copyText.value=location.href;
  copyText.select();
  copyText.setSelectionRange(0, 99999)
  document.execCommand("copy");
  buttonToCopy.innerText = "Copied";
}


This should do what you are wanting to do.

Regards,
TC.
by TheCrow
on October 25th 2019, 11:53 am
 
Search in: Garbage
Topic: Share this Topic (only direct link)
Replies: 6
Views: 651

Is there a way to change this? - Forum category issue

To try this code, I will need to test some codes in your forum because you are using #phpbb2 version, so the tables in there are a little bit strange to code.

If you could send me please, a test account via pm, and the link of the category you wish this to change it'd be helpful.

Regards,
TC.
by TheCrow
on October 25th 2019, 10:10 am
 
Search in: Garbage
Topic: Is there a way to change this? - Forum category issue
Replies: 45
Views: 1823

Share this Topic (only direct link)

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Other
Screenshot of problem : https://imgur.com/9GOAI3I.png
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : spectrofobiadesign.forumpolish.com

Description of problem

Hello, I would like to ask how to do share of Topic but to be able to copy the link on the forum. However, I want to put it in a square with the disconnector icon, as here in the example forum on the screen above in the link presented.
by Amadeus
on October 17th 2019, 2:17 am
 
Search in: Garbage
Topic: Share this Topic (only direct link)
Replies: 6
Views: 651

Templates randomly not loading

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://imgur.com/xLQT2qh.png
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Two weeks ago
Forum link : spectrofobiadesign.forumpolish.com

Description of problem

Hello, I would like to report a problem that lasts a good two weeks. I have a forum on phpbb2, however, the error is about refreshing templates and css when saving changes. I have shown in this screen that after approving changes to templates for example. index_body does not automatically save changes.
by Amadeus
on October 16th 2019, 3:44 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Templates randomly not loading
Replies: 17
Views: 571

Problems with an issue I had a month ago and is ongoing

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Today was well as several other times
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

My user account was hacked again today. I signed out and shut down my computer for at least two hours. I came back to sign into the group and I was already signed in. I went ahead an made a few post, but changed my pw before logging out again.

After I signed out, I wasn't able to access my group again. I was locked out. I did notice that the vote issue that Ape helped me with is no longer working and it was working fine this morning. The background tiles are missing and there is a line of user stats on the left top of the homepage.

I don't know what to do at this time. It has happened so many times before. I know this is beginning to sound repetitive, but I'm totally at a loss as to what I need to do to get rid of this person hacking my account.

I will add screenshots to this post as soon as I can.
Thanks in advance
by Raven14
on October 7th 2019, 7:25 am
 
Search in: Garbage
Topic: Problems with an issue I had a month ago and is ongoing
Replies: 2
Views: 308

Disappeared forum elements and admin panel

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/71794929_390744945167130_3700094993856200704_n.png?_nc_cat=100&_nc_oc=AQm4jU0MkTW4HnejJBI4A9ZX60P8laSpFkOou8AxCeVnCXL9PMwjV2sqLrga7zkchzg&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=07d383e89109230f5b354a618e87044f&oe=5E2D8B26
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://worldofshadowhunters.hungarianforum.com

Description of problem

Dear Helpteam,

After the maintenance I noticed that every topic disappeared from the forum, and I cannot find access to the Admin panel either.
I have no idea what the problem could be, but neither me nor my two administrator partners can reach the Admin panel, and every member can see the same outlook that I made a print screen of, when they access the forum.
Could you please help me with this problem?

Thank you in advance!

Nadragulya
by Nadragulya
on October 4th 2019, 2:55 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Disappeared forum elements and admin panel
Replies: 12
Views: 335

the recent track on the left and the player on the top of the forum dont work

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : 5 days ago
Forum link : https://www.rockradiodjl.com

Description of problem

when someone connected to the forum could listen to the music but suddenly this has stopped working.Im not a computer expert and dont now how to fix the widget
Thanks for your time
by cronosmorlock
on September 20th 2019, 1:32 pm
 
Search in: Garbage
Topic: the recent track on the left and the player on the top of the forum dont work
Replies: 3
Views: 436

Account Hacked Again

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : This evening at 8:45 Central Time
Forum link : http://taggersgonemad.forumotion.com/

Description of problem

My user account has been compromised again. I was at my forum for most of the day and evening. I logged out for one hour or less, but when I came back to sign in, I was given the message that my user name or password was incorrect.

I know that I used the very same username and password that I had used this morning.

I changed my email address last week and the verification code here at Forumotion said my email was the "old" email that I changed a week ago.

I am locked out of my account and worried that my forums will be ripped apart after I've worked an entire week on setting the permissions and trying to get members adjusted as normal.

I don't know if I need to have a brand new user ID or what. Please help and I apologize if I didn't post in the correct spot. It seems each time I post about a problem here, I do something wrong.

Thanks in advance for any help.
by Raven14
on September 18th 2019, 6:24 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Account Hacked Again
Replies: 29
Views: 500

Forum lost or on hold ?

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Just now
Forum link : http://www.fenrisulven.net/

Description of problem

Hi
I have been away for my forum for a time now ( let lest 3-4 month), with a slow computer.
And just now I thought to log in, but can't find the forum.


I'm so sorry, I'm in the wrong category, I see that now

// Mae
by Mae
on September 14th 2019, 4:32 pm
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: Forum lost or on hold ?
Replies: 4
Views: 433

My site has been compromised

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Today
Forum link : http://taggersgonemad.forumotion.com/forum

Description of problem

I have been away from my forum for over two years due to personal problems and health related issued. I've signed into my forum to realize that I cannot access the Administration panel. I am the owner of this forum and would like to be active and activate my members again, but cannot access the Admin panel. Please help if you can. Thank you
by Raven14
on September 13th 2019, 3:23 am
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: My site has been compromised
Replies: 16
Views: 406

Why am I seeing the ads since I am the owner of the site?

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : http://godsway.forumotion.com/t50-how-are-you-enjoying-our-site
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : when I sign into my site as administrator I still see the ads as my members do and it was never like this before.
Forum link : http://godsway.forumotion.com/t50-how-are-you-enjoying-our-site

Description of problem

the ads still show when I sign into my site I see the ads and I am not supposed to see them ! Why am I seeing them?
by Camille
on September 3rd 2019, 10:54 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Why am I seeing the ads since I am the owner of the site?
Replies: 2
Views: 250

Guest reported to my site by accident

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : http://gdts.darkbb.com

Description of problem

Hello and i am terribly sorry if that kind of topic exists (i didn't find something mutual).

About some days ago i entered control panel and in the Other section i had a message that someone commented to my site. The comment was about that he or she couldn't register in but sended as a comment of abuse detection (i am not pretty sure how is it in English cause i have it in Greek) and just said that couldn't get in nothing bad about the site just couldn't find where to send it. Anyway the thing i am asking is:
1) Do i have any problem having one or more issues like that and transfer them as completed?
2) Do i have to delete them and if i have to how can i do it?
3) And last question is it possible to prevent that kind of comment to my site?
I think it was a report comment to the site if that helps.

Thank you anyway and sorry for the long topic.
by Yuuki Cross Kuran
on August 5th 2019, 10:04 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Guest reported to my site by accident
Replies: 11
Views: 282

Odd no audio code fails on tablet (on normal url entrance HTML page)

Nape4 wrote:

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f28/15/70/74/50/screen11.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://lucario-domain.forumotion.com/forum

Description of problem

On my tablet this code only is working on preview an when I edit HTML the music plays but when I view the HTML link normal I don't here it playing the old code embed worked fine then it stopped working. On portal the code works fine. It's very odd the code plays on html preview an when I edit the code this my Android tablet high end device

Code:
<audio id="MusicPlayer" autoplay="autoplay" src="http://mp3 link here"><embed src="http://mp3 link here" autoplay="true" name="MusicPlayer" id="MusicPlayer" style="width: 450px; height: 300px;" /></audio>


Things like you want to do are done by JS. If you wish can be done with jQuery. There must be a connection , a constant update. When I make Android application, I have to make server connection in order to send data to Android and notice user there is new version. When he click back, that data is sent back to me. After that I know what to do.
That is communication. With simple HTML it won't work.
by System32
on August 5th 2019, 9:38 pm
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Odd no audio code fails on tablet (on normal url entrance HTML page)
Replies: 15
Views: 416

Odd no audio code fails on tablet (on normal url entrance HTML page)

Technical Details


Forum version : {#}phpBB2{/#}
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f28/15/70/74/50/screen11.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today
Forum link : http://lucario-domain.forumotion.com/forum

Description of problem

On my tablet this code only is working on preview an when I edit HTML the music plays but when I view the HTML link normal I don't here it playing the old code embed worked fine then it stopped working. On portal the code works fine. It's very odd the code plays on html preview an when I edit the code this my Android tablet high end device

Code:
<audio width="300" height="48" autoplay="autoplay"><source src="http://mp3 link here" type="audio/mpeg"/>Your browser does not support HTML5 audio. Please update your browser to view this media content.</audio>
this generator code does work

Error the same thing is happening again here why aren't generator codes not working when I enter my http://lucario-domain.forumotion.com normal HTML page it's supposed to something is up with forumotion not communicating with generators

Solved an answered by {@=12326}ape{/@} plug-in removed to HTML
by Guest
on August 5th 2019, 5:02 pm
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Odd no audio code fails on tablet (on normal url entrance HTML page)
Replies: 15
Views: 416

Hijack or advertising?

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Screenshot of problem : http://fpscarchive.x10host.com/issue.jpg
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : In the last couple days
Forum link : http://fpscarchive.forummotion.com

Description of problem

Every so often when a user or myself click on the forum page a new tab opens in the browser, gets the focus
and is directed to https://install.notify-service.com/?pid=55636&subid=1242764&clickid=15634046921632899924142206090725952

To me this is a hijack, or is this now what is considered normal advertising?
by xplosys
on July 18th 2019, 1:21 am
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Hijack or advertising?
Replies: 8
Views: 252

Username not clickable for guests in the last messages problem

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f14/19/31/28/26/captur12.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today, right after the links on user names in the column of last messages were disabled for guests.
Forum link : http://sunset.forumtwilight.com http://testforum.lithuanianforum.net/

Description of problem

Hi!

Right after Forumotion disabled clickable username links for guests, me and my forum members found that even when we're logged in, we can't click on some of the usernames. As you can see from the screenshot I added, I refer to all usernames in post author column. Usernames there are in different font and not clickable, other than in the last message column. Correct me if I'm wrong, but as I understand, that's not how really your update should work. Maybe it's not fully finished yet or it's a bug?

Thank you for looking into this.
by ifelthope1126
on July 3rd 2019, 8:27 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: Username not clickable for guests in the last messages problem
Replies: 16
Views: 297

FOUNDER

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : http://eztmotorsport.forumotion.com/forum

Description of problem

The founder of our forum is no longer available. Needless to say, this means I am unable to sign in as him. Is there any way I may be made the founder? If not, is there any way to migrate the forum to a new one where I am the founder?
by EZT Neo 45
on June 21st 2019, 7:29 pm
 
Search in: Other Problems Archives
Topic: FOUNDER
Replies: 19
Views: 378

Forum & Servimg Issues

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Today at 10 am.
Forum link : http://ales.forumotion.net/

Description of problem

Today I came to the forum and found some messages missing. Later, some of them appeared, others replaced new messages - and this is still the case, messages are disappearing and their content is moved to other users' messages.
by VerTheBestia
on June 17th 2019, 12:53 pm
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: Forum & Servimg Issues
Replies: 44
Views: 1920

ERROR HTTP 500 When trying to access control panel

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : TODAY
Forum link : http://www.zontesclub.gr

Description of problem

Hi!
since noon I cant access the control panel of my forum either from mozilla or chrome.

I get message ERROR HTTP 500

The address is zontesclub.gr
by Giorgos Vmoto
on June 16th 2019, 8:52 pm
 
Search in: Problems Archives
Topic: ERROR HTTP 500 When trying to access control panel
Replies: 2
Views: 391

How to identify your forum version

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : https://help.forumotion.com

Description of problem

This topic is to help you identify the version of your Forumotion forum. It is useful to know so staff or members can help you with version-specific modifications for your forum. To figure out what version it is, we can look at the footer of the forum.
by losiledlighting
on June 13th 2019, 9:01 am
 
Search in: Garbage
Topic: How to identify your forum version
Replies: 1
Views: 279

Can't Access The Admin Panel

Technical Details

Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Internet Explorer
Screenshot of problem : link removed
Who the problem concerns : A few members
Forum link : https://guardianscreations.forumotion.com/forum

Description of problem

I Know How To Do The Admin Panel

It's Not Letting Access It
by Jodi
on June 7th 2019, 1:56 am
 
Search in: Garbage
Topic: Can't Access The Admin Panel
Replies: 1
Views: 274

Can't Access The Admin Panel

Technical Details

Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Internet Explorer
Screenshot of problem : image removed
Who the problem concerns : A few members
Forum link : https://guardianscreations.forumotion.com/forum

Description of problem

I Know How To Do The Admin Panel

It's Not Letting Access It
by Jodi
on June 7th 2019, 1:56 am
 
Search in: Problems Archives
Topic: Can't Access The Admin Panel
Replies: 9
Views: 530

Locking The Header

@TheCrow wrote:@Zeta, if you want them to be visible at all times, you should try
Code:
position: fixed;
as this will keep the headerbar always shown no matter the scrolling a user does. Otherwise, if it's only for changing the left and right margin you should try this:
Code:
table[width="100%"]:first-child, table:nth-child(2) {
  margin-right: 10px;
  margin-left: 10px;
}


To change your header and your navigation bar you have to change these two elements:
  • Code:
    table[width="100%"]:first-child { ... }
    affects your header containing the logo and
  • Code:
    table:nth-child(2) { ... }
    affects your navigation bar only


These codes are only codes for #phpbb2 forums.

Regards.


I don't want to logo and navigation bar constantly on screen and overlapping the forum while scrolling like it would with "position: fixed", so "position: absolute" is the one to go with between those two.
That code did a lot more than just move the header and navigation bar. It sent my forum all over the place. Literally. Everything moved and things were overlapping and the wrong width. Changing the px values just made it worse and by the time I got the logo where it needed the be the rest of the page was a complete mess. It was startling and a little unsettling.
I assume that's not supposed to happen?
by Zeta
on May 9th 2019, 8:29 am
 
Search in: Garbage
Topic: Locking The Header
Replies: 14
Views: 378

Locking The Header

@Zeta, if you want them to be visible at all times, you should try
Code:
position: fixed;
as this will keep the headerbar always shown no matter the scrolling a user does. Otherwise, if it's only for changing the left and right margin you should try this:
Code:
table[width="100%"]:first-child, table:nth-child(2) {
  margin-right: 10px;
  margin-left: 10px;
}


To change your header and your navigation bar you have to change these two elements:
  • Code:
    table[width="100%"]:first-child { ... }
    affects your header containing the logo and
  • Code:
    table:nth-child(2) { ... }
    affects your navigation bar only


These codes are only codes for #phpbb2 forums.

Regards.
by TheCrow
on May 9th 2019, 7:46 am
 
Search in: Garbage
Topic: Locking The Header
Replies: 14
Views: 378

Login widget avatar size

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f82/16/02/93/28/captur11.png
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : A few months ago.
Forum link : http://testforum.lithuanianforum.net/

Description of problem

Hi all!

Long time ago I've installed a login widget on my forum. On this helpforum I found a CSS code which made avatars smaller than the actual size in order for an image not to stretch the widget. Code provided below worked all the time.

Code:
#gallery_container img[alt="avatar"] {height: 225px; !important;
width: 150px;
  }


Recently (about half an year or so ago) we did some coding to change username font size and to make navbar fixed on top of the forum. Sadly I can't specify if the problem occured right after we did the coding or later. But the fact is, as you can see from the screenshot I added, the code I used to resize avatar doesn't work anymore. It stretches the widget and makes it look bad aside the other widgets that are not stretched. To increase width of all the widgets is not an option for me.

Thank you for all the possible solutions.
by ifelthope1126
on May 1st 2019, 8:42 am
 
Search in: Scripts Problems Archives
Topic: Login widget avatar size
Replies: 13
Views: 331

Α Remark about domain name

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : http://proseyxi.forumgreek.com

Description of problem

I have a question to do, about my domain name.
Yesterday I pay for the advanced package,
I have my own domain name, I did the necessary actions with that, all ok.
But I see the name is still forumotion in CP.
See screen 1 "Address forum" (Right now your forum address is:proseyxi.forumgreek.com)
Topics tagged under phpbb2 on The forum of the forums Screen11

and See screen 2 in (personalized domain name: h**p:// www.proseyxi.com)
Topics tagged under phpbb2 on The forum of the forums Screen12

it is natural that it seems, or there is a problem?
I remember earlier that it was changing in CP "forum address", the name of the forumotion changed with my own domain name and there. Something has changed;
What is it now?

Thanks in advance.
by Myname
on April 21st 2019, 4:35 pm
 
Search in: Garbage
Topic: Α Remark about domain name
Replies: 8
Views: 436

problem with domain

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Screenshot of problem : https://i.servimg.com/u/f47/17/85/53/95/screen10.png
Who the problem concerns : Yourself
Forum link : http://proseyxi.forumgreek.com

Description of problem

Hello,
today I pay for the advanced package.
I have my own domain name and it does not pass, stil shows the old name.
i have read this topic https://help.forumotion.com/t7021-cname-redirect-an-extern-domain-name-that-you-own-to-your-board
I'm telling you why it's been done again and they told me from the Greek forum that it kept the old name in the system. Μaybe has happened something like that and now.

Can you help me.

Thanks in Advance.

by Myname
on April 19th 2019, 10:05 pm
 
Search in: Credits, SSL Certificate & Domain Names Problems Archives
Topic: problem with domain
Replies: 3
Views: 360

Issues with images/forum width

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Administrator
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome
Screenshot of problem : https://i.imgur.com/VnZIMqo.png https://i.imgur.com/owYFYlW.png https://i.imgur.com/zOVE00z.jpg
Who the problem concerns : A few members
When the problem appeared : A month ago
Forum link : http://www.warriorcatsnl.com

Description of problem

Hello! Some members of our Warrior Cats forum are experiencing some issues. On Firefox we have the issues with the forum being too wide to 'fit' the banner. On Chrome it works correctly, but Firefox just doesn't. I don't know if this is due to some CSS that clashes, but maybe someone here can figure it out.

Then the most annoying problem, some members experience (on Chrome and Firefox) that images won't load. I've verified with those members that they don't use adblockers. The forum and all text content loads, but the images just don't. They have up to date browser.
I've thought that it might be due to us not having an SSL certificate (I know Google Chrome is strict on that subject) but they don't experience this issues with other fora.

I hope someone can help us solve these problems so they can normally use the foru,. We pay a lot of money each year to make sure they can use the forum to the fullest be removing ads and using a custom domain name.

Kind regards,
the Warrior Cats NL team
by Kiekie
on April 2nd 2019, 11:03 am
 
Search in: Garbage
Topic: Issues with images/forum width
Replies: 8
Views: 422

My forum is no longer secure (SSL certificate expired)

Technical Details


Forum version : #phpBB2
Position : Founder
Concerned browser(s) : Google Chrome
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : 27.3.2019
Forum link : ( link is hidden, you must reply to see )

Description of problem

Hello,
i pay to renew Advanced Package for www.imperio.biz , but now my SSL is not renewed?
The SSL certificate for your forum is active . It expires in : 386 days
but please see the SSL in not installed
https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html#hostname=www.imperio.biz

PLease fix the problem as soon as possible!
Thanks in advance
by imperio
on March 27th 2019, 11:13 am
 
Search in: Connection Problems Archives
Topic: My forum is no longer secure (SSL certificate expired)
Replies: 6
Views: 696

Back to top

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Jump to: