The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Servimg.com bad gatewaying

5 posters

Go down

Solved Servimg.com bad gatewaying

Post by Guest May 15th 2018, 4:03 am

My images are breaking on my site form servimg host url by bad gateway both on my tablet (major) an my Wii u (seem major)

Error text: This page (https://i.servimg.com/u/f72/15/20/93/78/pokemo10.jpg) is currently offline. However, because the site uses Cloudflare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always On-line™ is powered by Cloudflare

Servimg.com bad gatewaying Screen10
Real tablet proof as shown not fake


Last edited by Nape4 on May 15th 2018, 7:19 pm; edited 2 times in total
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by brandon_g May 15th 2018, 4:11 am

Have you tried re uploading the image?


Servimg.com bad gatewaying Brando10
Remember to mark your topic Servimg.com bad gatewaying Solved15 when a solution is found.
General Rules | Tips & Tricks | FAQ | Forgot Founder Password?

Servimg.com bad gatewaying Scre1476
Team Leader
Review Section Rules | Request A Review | Sticker Points
brandon_g
brandon_g
Manager
Manager

Male Posts : 9908
Reputation : 907
Language : English
Location : USA

View user profile https://www.broadcastingduo.com

Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by Guest May 15th 2018, 4:15 am

Why should I do that it takes more time an effort to do so on servimg not only that I have to find the image original an delete it.

Failed to reupload it by url

Error text: An Error Occurred

Error A connection could not be made to the URL you gave
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Missing Servimg Pictures and Missing Forum Buttons

Post by cassini May 15th 2018, 9:05 am

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Internet Explorer
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : Today Tuesday 15th May 2018 07:45 GMT
Forum link : https://reportercaptures.forumotion.com/

Description of problem

Hello Smile

There seems to be a major issue with missing forum buttons and missing pictures with Servimg. Noticed this on both my sites this morning, also the picture uploader when uploading gives a Gateway error message

Servimg.com bad gatewaying 119
Servimg.com bad gatewaying 216
Servimg.com bad gatewaying 315
Servimg.com bad gatewaying 414

Looking at the problem thread looks like others are experiencing the same problems.

Regards
Cassini Smile
cassini
cassini
Forumember

Male Posts : 533
Reputation : 13
Language : english
Location : Dorset U.K

View user profile https://uktvreportercaptures.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by SarkZKalie May 15th 2018, 1:07 pm

The problem can come from your ISP. Or consider to upload your image to another hosting site, i.e imgur.com.
Spoiler:


Servimg.com bad gatewaying Sarkzk10
SarkZKalie
SarkZKalie
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 1354
Reputation : 217
Language : English

View user profile https://rotavn.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by Shadow May 15th 2018, 1:15 pm

Hello @Nape4 and @cassini,

Do you still have this issue?

Regards,
Shadow
Shadow
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 16209
Reputation : 1826
Language : French, English

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by Guest May 15th 2018, 7:17 pm

Imgur had the same problem yesterday as well with servimg an probably tinypic.
How ever the problem seems to be fixed probably was on host end not any thing to deal with so called ISP.

Also again reload would had never worked at all if there were bad gateways on image host url which mean you would have to find the image again and reload if you deleted the original any ways so there Hem

@SarkZKalie Also note this a tablet mobile which is useing google chrome genius not a dang CPU at all which counts as high grade internet browser mwii Arrow I am not trying to be rude or mean but I state what I am using.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Servimg.com bad gatewaying

Post by Ape May 16th 2018, 8:30 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules


Servimg.com bad gatewaying Left1212Servimg.com bad gatewaying Center11Servimg.com bad gatewaying Right112
Servimg.com bad gatewaying Ape_b110
Servimg.com bad gatewaying Keep_s10
Servimg.com bad gatewaying Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17962
Reputation : 1913
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum