The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ServImg Pictures Not Showing

4 posters

Go down

In progress ServImg Pictures Not Showing

Post by cassini June 27th 2018, 8:20 am

I have tried the Advanced mode however this seems not to be working for me Exclamation

I have noticed over the past few days that after uploading pictures they disappear, I am finding ServImg very frustrating to use confused

ServImg Pictures Not Showing 110
ServImg Pictures Not Showing 210


Oh before anyone says have I upgraded to ServImg Pro, Yes I have however only one of my two sites have been upgraded.

Regards
Cassini
cassini
cassini
Forumember

Male Posts : 583
Reputation : 13
Language : english
Location : Dorset U.K

https://cassinicaptures.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by skouliki June 27th 2018, 8:35 am

hello

i cant see the posts they are closed to guests

personal i don't experience any issues with images here or to my personal forums
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 15192
Reputation : 1696
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by Ape June 27th 2018, 1:52 pm

Good afternoon @cassini

I am sorry you are facing this problem and I am happy to help you here (If I can)

I have been on your forum and looked at some of your posts using my test account.

Right now I can't see any problem with any posts I have looked at
Is this just on some posts or is it on all post you are seeing?

Also try and clear your browser and make sure it's up to date the little icons you see on your screen shot means you are having problems with seeing links try some other browser and let me know if you still have the same problem Smile

If you still have a problem I will be more than happy to help you some more.

Regards

APE.


ServImg Pictures Not Showing Left1212ServImg Pictures Not Showing Center11ServImg Pictures Not Showing Right112
ServImg Pictures Not Showing Ape_b110
ServImg Pictures Not Showing Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 19169
Reputation : 1995
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by The Godfather June 27th 2018, 3:17 pm

cassini wrote:I have noticed over the past few days that after uploading pictures they disappear, I am finding ServImg very frustrating to use confused

Oh before anyone says have I upgraded to ServImg Pro, Yes I have however only one of my two sites have been upgraded.

hello,

can I have some pictures url from your Servimg account with this disappearance problem ?

thank's
The Godfather
The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 5136
Reputation : 832

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by cassini June 28th 2018, 7:47 am

Hello Smile

What I have done is reposted the same pictures using the same URL on my other forumotion site which is fine.
I have reposted on my other site and seem to be working. I have opened half the forum up so that pictures can be viewed. The reason I have closed it off as to have it as a member only forum who can view the screen capture pictures.

The URL was another poster who is using ServImg but from his account. I have noticed the missing ones of mine have reappeared.

This thread seems to have missing ones https://reportercaptures.forumotion.com/t408p50-chloe-nabedian-france-2
Thanks for your help very much appreciated Smile
Regards
Cassini

cassini
cassini
Forumember

Male Posts : 583
Reputation : 13
Language : english
Location : Dorset U.K

https://cassinicaptures.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by skouliki June 28th 2018, 7:51 am

i can see all images in this thread, the only thing i noticed is that the thread is loading very slow 

ServImg Pictures Not Showing Screen61
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 15192
Reputation : 1696
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by cassini June 28th 2018, 8:20 am

Yes, I noticed that yesterday, and when you uploaded captures click insert, you wait for a good 20 or 30 seconds before the URL codes appear.
Thanks skouliki Smile

Thanks Godfather Smile

Thanks Ape, unless you want to have a go at what needs tweaking Smile

Regards
Cassini Smile
cassini
cassini
Forumember

Male Posts : 583
Reputation : 13
Language : english
Location : Dorset U.K

https://cassinicaptures.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: ServImg Pictures Not Showing

Post by Ape June 28th 2018, 9:55 am

The slow loading is down to the number of things in the posts having lots of images can make things slower but it should not be that slow when inserting them.

Lets see what @The Godfather comes up with!


ServImg Pictures Not Showing Left1212ServImg Pictures Not Showing Center11ServImg Pictures Not Showing Right112
ServImg Pictures Not Showing Ape_b110
ServImg Pictures Not Showing Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 19169
Reputation : 1995
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum