{ONLY TOPIC} Forums loading slowly

Go down

Solved {ONLY TOPIC} Forums loading slowly

Post by Itami on August 6th 2018, 5:35 pm

Technical Details

Forum version : phpBB3 (prosilver)
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet explorer
Who the problem concerns : A few members
Forum link : http://shinobiconquest.forumotion.com/

Description of problem

Ive included a link to my forum & I realize there is already a topic post about this issue: however, i wasn't sure if it was appropriate to post on someone else' topic. Thus I created my own. To say a few things- yes my forum loads extremely slowly, often not even fully loading images of the forum itself. I've noticed other forumotion forums are loading slowly for me as well(including this forumotion support forum). Ive used the windows network diagnostics & linked my forum tot he diagnostic & it says that it "Won't accept the connection" When I initially attempted to post this help thread on here, it wouldn't let me post it with the same message.

I can't quite recall when this issue first occurred, but ti feels as though it is worsening to the point where working on my forum is proving challenging. I have deleted browse history, cookies, forum cookies & cache, etc. The problem still persists. I have tried this on Chrome, Internet Explorer & Firefox. I have asked a few of my members & they say they are experiencing the issue as well.
Spoiler:

Itami
Forumember

Posts : 39
Reputation : 1
Language : English

http://fairytailendless.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Forums loading very slowly.

Post by Wing6704 on August 6th 2018, 5:41 pm

Hi guys,

I saw earlier that there was no access to my forum or forumotion due to an 102503 error. It's great everything is back now, but the forum takes an age to load. I see others have posted similar issues. Is this an ongoing issue from the error earlier or something more localised to just myself? Some members have expressed slow forum load up - so if there's a way to let them know how to fix it: i.e - clear cache etc... that would be great.

Understand you're still trying to figure out what ever it was that caused earlier problems. Thanks for getting them back up.

Ash

Wing6704
Forumember

Male Posts : 76
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: {ONLY TOPIC} Forums loading slowly

Post by mpelmmc on August 6th 2018, 5:51 pm

Hello,

I have turned this into a ONLY TOPIC. Please check this in order to see what happened:
https://help.forumotion.com/t156329-interruption-of-services#1078666

Don't forget to check our social networks as well Wink

Best regards.



Rules of the forum - Frequently Asked Questions - Have you lost your password?
Please mark the "solved" button if your problem/doubt has been solved.
avatar
mpelmmc
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 672
Reputation : 103
Language : English and Spanish

http://asistencia.foroactivo.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: {ONLY TOPIC} Forums loading slowly

Post by SarkZKalie on August 6th 2018, 6:58 pm

It seems load fine to me now, sometime laggy a little bit.


avatar
SarkZKalie
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 846
Reputation : 135
Language : English

http://rotavn.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: {ONLY TOPIC} Forums loading slowly

Post by mpelmmc on August 6th 2018, 9:21 pm

The problem is solved already Smile Thanks for the reports!

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules: ESF General Rules



Rules of the forum - Frequently Asked Questions - Have you lost your password?
Please mark the "solved" button if your problem/doubt has been solved.
avatar
mpelmmc
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 672
Reputation : 103
Language : English and Spanish

http://asistencia.foroactivo.com/forum

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum