The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

html code shows in preview but NOT send

4 posters

Go down

Solved html code shows in preview but NOT send

Post by UnSub July 25th 2011, 3:04 am

when i add html code in a post is looks great in the "preview" but when I click send, it just shows the code. please help.
http://wisercclub.forumstopic.com/t11-manufacturer-listing#11


Last edited by UnSub on July 25th 2011, 4:56 am; edited 1 time in total
avatar
UnSub
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: html code shows in preview but NOT send

Post by SLGray July 25th 2011, 4:54 am

When I press the link, I did not see any codes.


html code shows in preview but NOT send Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50251
Reputation : 3466
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: html code shows in preview but NOT send

Post by Jophy July 25th 2011, 7:53 am

Is it solved?
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: html code shows in preview but NOT send

Post by kirk July 25th 2011, 5:38 pm

Since the topic was marked as solved i will now lock the thread.
kirk
kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 653
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum