The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

having problem with embed coding

3 posters

Go down

Solved having problem with embed coding

Post by mfkn_devil November 4th 2011, 4:12 am

My members are having issues with an embed code from myyearbook.com battles they shut groups down on that site so we made one on here and having issues posting there codes here is the code we are trying to post <div align="center" style="text-align:center; clear:both; width:380px;"><embed src="http://toys.myyearbook.com/battles/myb_battle5.swf" FlashVars="battleid=35188349" quality="high" wmode="transparent" menu="false" bgcolor="#ffffff" width="380" height="345" name="myb_battle5" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><div style="text-align:center;"><a href="//www.myyearbook.com/battles/battleme.php?battle=35188349" target="_blank"><img src="http://toys.myyearbook.com/battles/btn_battle_me.jpg" style="border:0px;" /></a>
<a href="//www.myyearbook.com/battles/?battleid=35188349" target="_blank"><img src="http://toys.myyearbook.com/battles/flash_vote2.jpg" style="border:0px;" width="370" height="34" /></a></div></div>

This is how it is suppose look
https://2img.net/h/i857.photobucket.com/albums/ab132/DevilsBestyRosa/right.png

not like this please help cause it is disabling the links in the images so it is unusable on my forum
https://2img.net/h/i857.photobucket.com/albums/ab132/DevilsBestyRosa/notright.png


Last edited by mfkn_devil on November 4th 2011, 11:45 pm; edited 1 time in total
avatar
mfkn_devil
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

View user profile http://devilknights.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by mfkn_devil November 4th 2011, 5:57 am

I am noticing it is on any <a href linking
avatar
mfkn_devil
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

View user profile http://devilknights.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by SLGray November 4th 2011, 7:48 am

Is the issue that the buttons (Battle Me! / Visit myYearbook.com and Vote now!) are suppose to be clickable?


having problem with embed coding Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50271
Reputation : 3466
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by mfkn_devil November 4th 2011, 12:22 pm

the red and green button is suppose to be click able and when I put a banner in a post it is not clickable either
avatar
mfkn_devil
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

View user profile http://devilknights.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by Guest November 4th 2011, 10:05 pm

Replace your code with:
Code:
<div align="center" style="text-align:center; clear:both; width:380px;"><embed src="http://toys.myyearbook.com/battles/myb_battle5.swf" FlashVars="battleid=35188349" quality="high" wmode="transparent" menu="false" bgcolor="#ffffff" width="380" height="345" name="myb_battle5" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><div style="text-align:center;"><a href="www.myyearbook.com/battles/battleme.php?battle=35188349" target="_blank"><img src="http://toys.myyearbook.com/battles/btn_battle_me.jpg" style="border:0px;" /></a>
<a href="www.myyearbook.com/battles/?battleid=35188349" target="_blank"><img src="http://toys.myyearbook.com/battles/flash_vote2.jpg" style="border:0px;" width="370" height="34" /></a></div></div>
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by mfkn_devil November 4th 2011, 11:41 pm

i figure out what was wrong the ty for the help. The buttons on it where missing the http: after putting that in it worked :wouhou:
avatar
mfkn_devil
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

View user profile http://devilknights.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by Guest November 4th 2011, 11:58 pm

Glad that is solved Wink
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: having problem with embed coding

Post by Jophy November 5th 2011, 3:30 am

Solved ** Moved
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum