The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

View previous topic View next topic Go down

Pro Admin Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by ohhrelax on May 10th 2013, 10:49 pm

Sorry for a super late topic but this was way back in January. I added this person to the admin list and he seemed to change the script around. Now Im not able to log in correctly. Each time I log on using my owner's account I get a grey screen (My background) and nothing else. Is their anyway the mods/admins can help me with this? If you need my email or pass to confirm im the owner thats fine. I just want to get my side up and running again and try to rebuild it


*edited* Site name is
Therealgamerz.forumotion.com

I cant also access the admin panel. Shows grey screen

I've used the utility but it doesnt seem to do anything. I logged on successfully but dont know what to do after. I tryed to restore backup but it still not working

Any possible way I can go further into restore besides February?


Last edited by ohhrelax on May 10th 2013, 11:08 pm; edited 2 times in total

ohhrelax
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by SLGray on May 10th 2013, 11:00 pm

Try using the Forum Utilities - http://www.forumotion.com/en/utils/


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36691
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by ohhrelax on May 10th 2013, 11:06 pm

I've tried but still no luck. I logged on but my back up is only a few months. I need probably 7 month back up

ohhrelax
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by APE on May 11th 2013, 1:55 am

Just a long shot but can you not log in with the Forum Utilities to the ACP and remove any codes that was put in place and remove the guy you dont want then see what codes you want by adding them one by one to find the one that is making your problem in the first place ?

Just thinking this is the only way of getting round the problem as its the weekend and the head admin's are not in the office at weekends and none of the staff here can fix the problem as we don't have server side rights Sad

If not then the only way to fix the problem would be to ask TGF to look at it for you monday.. Sad

Ape




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Jophy on May 11th 2013, 4:49 am

Hello,

If it seems that you forgot your password, I suggest you to read this:
http://help.forumotion.com/t93821-lost-founder-s-password

Then finally access your admin panel through this link:
http://www.forumotion.com/en/utils/

Please update us with your problem here Wink Thanks Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Mr. Docteur on May 11th 2013, 6:52 am

Hello,

What browser are you using?

Try another browser and called me if the problem persists?

Sincerely,
Smile

Mr. Docteur
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 1
Language : HTML5, CSS3, JavaScript, PHP...

http://entraide-mr-docteur.forumactif.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by ohhrelax on May 11th 2013, 8:57 am

Hey, im able to log on uttlity but its not use. Still cant do anyhing. Like I said, i need someway to backup my site probably back in 2012

Im also using chrome and safari and it doesnt work for either. Its the site not the browser

ohhrelax
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Mr. Docteur on May 11th 2013, 9:09 am

Is it that you can watch all your template that are modified and write me that please? (looks at all!) Wink

Mr. Docteur
Forumember

Male Posts : 27
Reputation : 1
Language : HTML5, CSS3, JavaScript, PHP...

http://entraide-mr-docteur.forumactif.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by ohhrelax on May 11th 2013, 9:30 am

I dont know like I said. Some admin probably modiffed the template to a bug error.


ohhrelax
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by ohhrelax on May 11th 2013, 9:30 am

I dont know like I said. Some admin probably modiffed the template to a bug error.


ohhrelax
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by APE on May 11th 2013, 3:46 pm

ok if the way i have gave you is not working then you need to have a pro admin have a look at it for you. but as i said in my last post back to you this can not be done until monday as there is no one in the office at this site sorry.

I'm sure if one of the staff here see this there ask The right admin to take a look for you and deal with the problem in hand for you.

But please be ware that TGF is really busy over on the french forum aswell as here so it may take some time to get this done for you.

Ape




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by SLGray on May 11th 2013, 5:13 pm

Can you not use the Forum Utilities to contact directly to your administration panel?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36691
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by APE on May 12th 2013, 5:23 pm

@SLGray wrote:Can you not use the Forum Utilities to contact directly to your administration panel?

@SLgray he did try that and it did not work so that's why i said maybe one of you guys could point TGF to this thread when he comes online it looks to me that he's admin account is getting blocked by a problem with a html page or a bug in he's codes Wink

APE

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Sir Chivas™ on May 12th 2013, 6:35 pm

@ohhrelax wrote:I dont know like I said. Some admin probably modiffed the template to a bug error.


@ohhrelax wrote:I dont know like I said. Some admin probably modiffed the template to a bug error.



Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Jophy on May 13th 2013, 4:17 am

@ohhrelax wrote:Hey, im able to log on uttlity but its not use. Still cant do anyhing. Like I said, i need someway to backup my site probably back in 2012

Im also using chrome and safari and it doesnt work for either. Its the site not the browser
Hello, So you're able to log in to the utilities but what do you mean that it's no use? It doesn't work? It just refreshes the page when you try to perform a back up? or access the admin panel via utilities?

Please explain more of the situation. Thanks Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by APE on May 14th 2013, 2:05 pm

@Jophy wrote:
@ohhrelax wrote:Hey, im able to log on uttlity but its not use. Still cant do anyhing. Like I said, i need someway to backup my site probably back in 2012

Im also using chrome and safari and it doesnt work for either. Its the site not the browser
Hello, So you're able to log in to the utilities but what do you mean that it's no use? It doesn't work? It just refreshes the page when you try to perform a back up? or access the admin panel via utilities?

Please explain more of the situation. Thanks Smile

he said in the post before he is getting a white grey page when he fills the utilities and clicks save.

It's not a problem with the utilities its the main forum that can be easy fixed by TGF logging in to the forum and fixing the problem in hand or backing up to some time in 2012. there is tests that only he can do to see what was blocking the admin account.

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8622
Reputation : 754
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by Jophy on May 15th 2013, 6:43 am

Ok thanks for clearing that up, I will forward the issue to our main administrator to check.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum Not Loading [Hacked] [Script problems]

Post by The Godfather on May 24th 2013, 4:26 pm

@ohhrelax wrote:Sorry for a super late topic but this was way back in January. I added this person to the admin list and he seemed to change the script around. Now Im not able to log in correctly. Each time I log on using my owner's account I get a grey screen (My background) and nothing else. Is their anyway the mods/admins can help me with this? If you need my email or pass to confirm im the owner thats fine. I just want to get my side up and running again and try to rebuild it


*edited* Site name is
Therealgamerz.forumotion.com

I cant also access the admin panel. Shows grey screen

I've used the utility but it doesnt seem to do anything. I logged on successfully but dont know what to do after. I tryed to restore backup but it still not working

Any possible way I can go further into restore besides February?

i desactivated all the scripts on your forum, you can now login normally. i tryed it and it works Wink

if need a new password >> go here

The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 2448
Reputation : 271

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum